Şimdi Ara

Bunlar tam bir baş belası !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bizim yerel sineklerin gözünü götünü seveyim, ne masum, ne uysal ne kendi halinde hayvanlarmış; bzii ziyaret etmeden önce bile vızıltıları ile uyarırlarmış meğersem..Isırıkları beni çok etkilemezdi.




    Sonra aniden bikaç sene önce asya kaplan sineği ortaya çıkıverdi.. Yüksek kabiliyetli uçuş manevralarıyla avlanmaları sor, yakalamak zor, sessizce hareket ediyorlar ve konar konmaz sokmaya başlıyorlar, hortumları çorabı bile delip geçiyor; sürüler halinde saldırıyorlar. korunması zor. Her yaz bu baş belası bizleri mahvediyor




    Soktuğu yer dadlı dadlı kaşınır, şişer ve kızarır;.. Bunlar gündüz de saldırmaktadır; aç olunca kolayca manevra yapıp uçabilirken, kan ile dolu oldukları zar zor uçtuklarından kolayca iki elin arasında imha edilebilirler. Bizim bahçe bunlarla dolu; erkeksen çorapsız ve uzun kollu gömleksiz çık; hiç acımıyorlar ve bunlar işe de yaramıyor bazen.




    İşi gücü bıraktım bunları avlıyom.. Bunları gördüğüm seneden beri bizim masum sivrisinleri artık göremiyorum; sanki bu yaratıklar tarafından soykırıma uğramış gibi hiçbiri etraflarda görünmüyorlar artık




    İşte istanbulun baş belası benekli yaratık




    Bunlar tam bir baş belası !







  • Dün mangalda akşam üstü ortaya çıkan mutant sinekler bunlarmış demekki. Hakikaten çorabın üstünden sokabiliyor. Manevra konusuna bir şey diyemem ben konduğu gibi vurup öldürüyorum ama akşama doğru sağlam basıyorlar. Tam bir baş belası bunlar. Allahtan uzun eşofmanla gitmiştim mangala şortla gelenler perişan oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga bu prize takılan ilaçlar fayda etmez mi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.