Şimdi Ara

Youtube videolarını x2 den daha hızlı izlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar, Youtube dershaneye gitmesi bütçesi yetmeyen öğrenciler için büyük bir nimet. Çok uzun süreli sıkıcı videoları izlerken bazen x2 hızı bile insana yetmeyebilir. Youtube videolarını x2.5 hatta x3 hızında izleyerek zaman tasarrufu yapabileceğiniz bir yöntem göstereceğim:


    Öncelikle kullandığınız web tarayıcısının link kısmının alt tarafına sağ tıklayıp Yer imleri araç çubuğunu her zaman göster seçeneğini seçin.(Bu kullandığınız web tarayıcısına göre değişebilir. Web tarayıcısında yer imleri nasıl aktif edilir Google'a sorabilirsiniz.) Daha sonra yine sağ tıklayıp yeni yer imi ekle seçeneğini seçip adres kısmına aşağıdaki bağlantıyı yapıştırın:


    javascript:(function(){var speed = prompt("Speed?");if (speed!==null){document.getElementsByClassName('html5-main-video')[0].playbackRate = speed;}})();


    Tercihinize göre yer imine "Youtube hız imleci" adını verebilirsiniz.


    Gelelim nasıl çalışacağına. Bir youtube videosunu açın. Videoyu durdurun. Hız imleci yer imine tıklayın. Önünüze bir kutucuk açılıp "Speed?" diye soru çıkacak. Oraya istediğiniz küsüratlı değeri(örnek 2.75) yazıp videoyu istediğiniz hızda izleyebilirsiniz. Çark ayarındaki çalma hızı ayarıyla oynarsanız videonun hızı orijinal haline dönecektir.


    Bu eklenti youtube üzerinden ders çalışan arkadaşlar için çok büyük bir zaman tasarrufu olacağına eminim. Bu jestimi de unutmayın...








  • Hocam, bu konuyu tyt-ayt açsaydın.
    Daha fazla kişiye ulaşıldı aslında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.