Şimdi Ara

Pandeminin zorla ün yaptırdığı kovit profesörlerine dur diyin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Memet Ceylan beyefendi çıkmış diyorlar ki omikron koronanın stratejik hamlesiymiş. Virüs bizi hasta etmekten vazgeçip emekli olursa oturup stratejik derinlik kitabı yazacak. Profesördeki kafaya bak. Zamanında hiç kimsenin ciddiye almadığı, korona öncesi dönemde sözlerini geçirememelerinin yarattığı eziklikle her gün topluma korku pompalamaktan zevk alan bu üstün zekalıların mesajlarını paylaşmayı bırakın! "Gündemden düşerim, televizyona çıkamam" korkusuyla iyice saçmalamaya başladılar. Virüs olmasa adamların hayatlarının bir anlamı olmayacak.


    "Stratejik bir hamle" açıklaması nasıl bir akıl tutulmasıdır yahu? Kim sizi bu kadar paraya boğdu da sanal alemde korona bekçiliğine tutuldunuz? Dünyayı kafanıza yüklenmiş kalıpla açıklama hevesiyle tutuşuyorsunuz sadece ve o kalıba biraz eleştiri geldi mi kaldıramıyorsunuz. Tembellikten öleceksiniz oturup araştırmadığınız, o süper ötesi harika beyninizi kullanmadığınız gün gibi belli. Yüklenmiş beyninize bir şema, hiç sorgulamadan kabul etmişsiniz. Bir de üstüne o şemaya itiraz geldi mi mağara adamı gibi savunuyosunuz saldırganca. Kraldan çok kralcı karakterler sizi.



    Dr Mehmet Ceyhantwitter
    “-3- - Omicron ortaya çıktığında, bunun virusun stratejik bir hamlesi olduğunu, hafif seyretmesine kanmamamız gerektiğini, önlemleri tamamen bırakmamızın telafisi zor sonuçları olacağını söyledik.”
    https://twitter.com/mehmetceyhan23/status/1544270277449846785



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakanoth -- 10 Temmuz 2022; 10:20:39 >







  • Hala covid covid yeter da kapanmayacaz bu kadar basit bunlara kalsa evden cıkamazdık.

  • Bilimadami bilimsel calismalarina odaklanir ve bundan zaman bulupta medyada boy gsötermez cünkü bilir Medya önünde bilimsel gercekleri konusamayacagini. Bu gibi sarlatanlarin niyeti firsattan yararlanmaktir, egolari Profesörlüklerinin önünde gider. Bu adam ne diyorsa tersini düsünün hep!

  • Adamın oğlu aşıcı zaten, bunlar olamasa nasıl olacak?




    Turistler otelde maske takacak mış  

  • korona virüs düşünebilen bir canlı.

    stratejik hamle falan yapıyor.

    sonra halk aşı olmaya başlayınca birdenbire strateji değiştiriyor falan.


    gördüm, şahitlerim var.

    aha dayıya sor.. mehmet ceyhan şahit.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.