Şimdi Ara

Hangi sd kartın kullanılacağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, kameram DJi osmo Action, yeni satın aldım ve 2 hafta boyunca Bisikletle Hırvatistan Turuma götürmek istiyorum. Kameranın gittiği çenem için hala bir Montaja ihtiyacım var, ancak ne kadar alana/depolamaya ihtiyacım olduğunu anlayamıyorum. Tercih, 60 fps'de fullHD'ye gitmektir. Daha fazlasına gerek yok, osmo 4k, 120fps ve benzeri ile gidebilir, ancak gerek yok. Soo... 512gb için 90 Euro çok mu yoksa iyi mi?


    okuduğunuz için teşekkürler



    VidMate App
    VidMate - Download VidMate App Free Install for Android 2020
    https://vidmate.bio/


    Mobdro App
    Mobdro - Download Mobdro APK Free Latest for Android 2019 - Mobdro
    https://mobdro.software/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi richard37 -- 19 Ağustos 2022; 16:10:44 >







  • Merhaba 1080p 60 fps video kaydı saatte 3.04 gb depolama alanı gerektirir. Seyahatinizde 30 saat kadar kayıt yapacağınızı varsayarsak minimum 128 gb'lık bir sd kart almanız iyi olacaktır. Eğer yanınızda depolama için bilgisayar/harici disk taşıyacaksanız daha düşük boyutları da tercih edebilirsiniz. Ancak dikkat edin yazma hızı çok düşük modellerden uzak durun. Samsung Evo plus/pro plus ve Sandisk Extreme/extreme pro serileri iyidir.


    Hello, 1080p 60 Fps video record requires at least 3,04 gb of storage every hour. If we assume you are going to record 30 hours you will need 128 gb sd card minimum. If you will carry your laptop or external drive, you may prefer smaller sizes. Avoid from slow write speed cards otherwise you may face issues while recording. I recommend you to get one of these cards: Samsung Evo plus/pro plus or Sandisk Extreme/Extreme pro series.

  • Benim osmo pocket 2, fhd çözünürlükte 60fps ile 60mbps hızında kayıt yapıyor. Buda 1 saniye için en az 7.5mb alan gerektiriyor. Sizde cihazın kayıt hızına göre hesap yapabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.