Şimdi Ara

DVD PLAYER OLMADAN SES SİSTEMİNİ KULLANMAK MÜMKÜN MÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar elimde LG HT353SD Model bir sinema sistemi var fotoğrafta gördüğünüz gibi dvd oynatıcısı var ve bütün ses sistemi bu oynatıcıya bağlayıp çalıştırıyoruz. Ben ise dvd oynatıcıyı iptal ederek sadece ses sistemini kullanırsam daha verimli olacağını düşünüyorum, bunu yapabileceğim bir donanım var mıdır? Bu aşamayı geçersem "TT-BA09 PRO ve TT-BA07" bu ürünler ile ses sistemini kablosuza çevirmeyi deneyeceğim.








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 27 Haziran 2022; 15:25:35 >



  • Devre yapısı uygun gibi ama tecrübe ile zaman gerekir. spdif giriş uygulayıp 5+1 çıkış alınabilir.

  • Sozuak S kullanıcısına yanıt

    Örneğini bulamadım internette, elektronikçiler yapabilir mi? Yada benim yapabileceğim bir yöntem var mıdır? Yapan uygulayan bulamadım internette.

  • Servis manueli ve datasheet okuyup uçları bulabilirlerse olur. Ek ufak bir uyumlama devresi gerekebilir o da çok zor birşey değil. Meraklısı ve ingilizce bilenini bulmalısınız. Cihazın 2. el değeri çok yüksek değil. Uşraştığınızda sizden istenecek işçilik daha fazla olabilir. 2. elde satıp optik/koaksiyel dijital girişli birşey almak daha ucuza mal olabilir. Bence ancak kendiniz hobi için uğraşırsanız değer maddiyat açısından. Ben bile kendim için uğraşmadım yapabileceğim halde 2-3 tane benzer durumda cihaz yedeğimde duruyor.

  • Sozuak S kullanıcısına yanıt
    Aslında ilk fırsatta iyi bir soundbar alacam. Bunu idareli böyle yapmak istiyorum. Olmazsa hiç uğraşmayıp direk dvd oynatıcı ile bağlayıp kullanacam.
  • stereo olarak üzerindeki 2 kanal girişten analog kullanabilirsiniz. Ses modları varsa 2 kanal sesi diğer hoparlörlere dağıtırsınız ama tabi netflix vs yerlerden 5.1 gerçek ses alamazsınız.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.