Şimdi Ara

amerika ilerde çöker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yahudiler, abd trenine binmiş insanları ve onların mal varlıklarını, ceplerine cuklalamak için, amerikayı feda etmeye karar verebilir birgün. o gün ne zaman gelir,gelir mi, biz göremeyiz o kesin de, o gün geldiğinde, amerika çöpe gider örneğin isviçre yeni merkez olur yada başkabiryer merkez olur.aynı yahudinin sistemi yine işlemeye devam eder..


    yahudi yine herkese çelmeyi takar. o adamlar dünyanın anahtarını ellerine almış ve faizle bütün dünyayı oturdukları yerde sömürürlerken onları yenebilmek imkansıza yakın gözüküyor şuan.çünkü saat her tik ve tak edişinde daha zengin güçlü oluyorlar. adamlar 6 bin yıllık bildiğimiz tarihte en akıllıca davranan halkların başında geliyor. araplar da akıllıydı dini boşa getirmediler ama insanoğlunın çok sapkın,açgözlü,kıskanç,kibirli,aşırıya kaçan yapısı var. arapların dini insanoğlunu frenlemeye yetmedi. insanoğlunun para ve mal ile terbiye edilmesi daha kolay oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • arapların dini ne abim boş yapmışsın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sen yukardaki yazıyı 2022 de okuduğun için böyle yazdın. 1850 yılındaki dedene bunları söylesem "la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim" derdi deden.


    arap dini çinden ispanyaya öttürdü ortalığı hacı. ben de çok dini bütün insan değilim ama dünyanın analizi bu şekilde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.