Şimdi Ara

Yerli otomobil TOGG'a yakından baktık - Mobilite Hızlandırma Programı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu arabalar nerede ürettilip getirildi ? Fabrika daha kuruluş aşamasında çünkü .Araba iyi güzel ama halk bunu alamaz ,sosyete de mercedes'den vazgeçmez.Önde çok fazla ekran olması sakıncalı değilmi ? Yeni arabaların hepsi böyle .Sürüş esnasında dikkat dağıtıcı ve akşam sürüşte göz alıcı olacaktır.Hayırlı olsun.

  • 4 milyon dolar verip SAAB 'ın eski kasasını yerli otomobil diye sunmuşlardı .Sahi ,o ne oldu ya ? Parayı geri alabildik mi ?

  • Ben ciddi ciddi bu araç piyasaya çıksın, hatta aracımı satıp belki kredi de çekip yerli aracımızdan alayım diye düşünüyorum. Ama bundan söz ettiğimde iktidarı ateşli destekleyenler bile bunu hayal olarak görüyorlar, olmaz alamayız diyorlar.

  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    Dostum sen tse belgesi ne demek bilmiyorsun. TSE oncelikle ( sozde ) ozerk bir kurum zaten ( tamamen iktidar ve yandas partisinin tekelinde olsa da ). ikinci tse belgesi standardi dedigin sey zaten ISO'dan alinma. Yani TSE standardi dediginiz gibi standartlar cok azdir, TSE belgesi dediklerinizin %99.99u ISO'dan yani uluslarasi standart kurumundan alinmadir. O standart olmasa, ulkede standart nedir bilinmezdi.

    Ucuncusu gumruk birligi anlasmasi sayesinde Turkiye ticaret yapabiliyor. Yerliyi tesvik edeyim derken iptal edersen avrupa'ya bir tane domates sokamazsin ya da turkiye sokmaya calistiginda 10 kati vergi koyar, ulkeyi batirirsin.


    Yani ahkam kesmeden once keske dediklerin hakkinda bilgin olsa biraz. Ulkedeki isleri yasalari yerli olmamasina dua et... afganistan bile daha modern kalir sizin mantiginizla hareket edilse.

  • voodoo child kullanıcısına yanıt

    Gel bak ben sana anlatayım. Bir şeyleri anlamak için illa okulunu okumak gerekmiyor. Temel bilgi ile biraz mantık yeterli. Avrupa Birliğinin kaç üye ülkesi var? Ben de bilmiyorum ama çok değil mi? Almanya, Fransa, İtalya, Hollanda, Belçika ve ufak bir Avrupa ülkesi kurdu bu birliği. Yani diğerleri hep sonradan katıldı. Şimdi dikkat et.

    1-) AB üyesi olmayıp, gümrük birliğine üye olan ülke sadece Türkiye. AB üyesi olmayıp Avro (Avrupa ortak para birimi) kullanan ülkeler var. Vatikan, San Marino, Monaco mesela ama dediğim gibi gümrük birliğine üye ülke yok. Mesela Monaco dese ki ben gümrük birliğine girmek istiyorum, seve seve kabul eder AB.

    2-) Sonradan üye olan ülkelerin tamamı birliğe üye olduktan sonra gümrük birliğine katıldı. Yani şöyle bir olay yaşanmadı. Atıyorum biz seni bir sene sonra birliğe alacağız ama sen gümrük birliğini şimdiden kabul et...


    Ha şimdi senin yapacağın yazdığım iki maddeyi okuyacaksın ve kendine soracaksın. Onlar salak da bir sen mi akıllısın?





  • Bloodin kullanıcısına yanıt

    Gümrük birliğine tabi olduğumuz için kafalarına göre yerliden vergi almıyorum diyemeyeceklerini biliyorum ama arkadaş birlikten çıkması lazım, yerliden almaması lazım deyince ona cevap yazmıştım.

    ha gümrük birliğinden çıkarsın, çıkarsın da, gıdadan giyime sanayiye .. A dan Z ye kendi içinde sistemi döndürebiliyorsan o zaman çıkabilirsin. Togg ilk haberlerinde sıkıyorlardı vergisiz gelecek de, 200bin e gelecek de .. %60 ÖTV iLe +2 milyona gelince görücem onları.. bu arada yıllık MTV leri de 15bin TL, tabi şimdilik :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3D hologram olacak deniyordu, nerde kendileri ?

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.