Şimdi Ara

Kızların çoğu tipe bakar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kaç tane parasız arkadaşlarım var kızlar instadan bunlara yazıyor bunlarda basıp geçiyor ciddi ilişki olduklarıda oluyor. Parali arkadaşlarımda var altında mercedesi olan bile var kizsizliktan kafayı yiyorlar benim gibi. Şöyle birşey var tipin iyi değilse paran varsa p1c ve dilli olman lazım öyle ancak bulunur. Ama tipi iyi birinin hicbirsey yapmasına gerek yok 3 5 foto atsın instaya hatta tindere sadece beklesinler. Kızlar bunların hesaplarını bile ödüyor...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İster tipin olsun ister paran, bunların hepsi kadınları bir süre idare ediyor. Eğer iki cümleyi bir araya getiremeyen biriyse kısa sürede kadınlar tarafından şutlanır.


    Tipe bakma olayı 27 ve öncesi yaşlarda kadınlar için önemli ama sonrasında çok sallamayıp kendilerine güvence verecek erkeklere yöneliyorlar.


    Bu arada Tinder kaldı mı hala yahu, aşırı varoş bir yere dönüşmüştü orası.

  • tip 20 yaşına kadar geçerli anlayın şunu

  • demek ki mercedesi olan da tip yok

  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91EE1B1DA -- 30 Temmuz 2022; 3:41:9 >
  • yok öyle bir şey seni kazıklamışlar tip hiç birşey susuzluk herşey

  • Biz erkekler de kızlarda tipe bakmıyor muyuz sanki? Eee onlarda tipe bakıyorlar. Ama bazen kızlar ulaşılmaz kriterler koyuyorlar. 1.90 boy esmer, sakallı vs.sayıyorlar. Kaç tane öyle adam var. Farkında değiller ulaşılmaz, tepe kriterler koyarak kendi nasiplerini kısmetlerini kısıtlıyorlar, daraltıyorlar. Sonra yaş 30'lara gelince kafaları dank ediyor. Bu sefer tipe değil de başka kriterlere yöneliyorlar. Hala daha o ulaşılmaz kriterlerde ısrar ederlerse, 40-50 yaşına gelmiş, yalnız yaşayan, kedi analarına dönüyorlar. Evde 4-5 kedi ile köpek ile yaşıyorlar. Dizilerde ,filmlerde uzun boylu, spor yapan kaslı,esmer ,sakallı erkekleri göstere göstere kızların algılarıyla oynadılar. Hepsi sözleşmiş gibi aynı erkeklerden hoşlanıyorlar. Bir zamanlar medya baby face tipleri sunmuştu. Leonardo Di Caprio, Brad Pitt gibileri iyi prim yapmıştı. Türkiye'de de yerli Di Caprio Arda Kural iyi prim yapmıştı. Sonradan kafayı sıyırdı gerçi. Medya insanların algılarıyla oynayarak güzellik algısını değiştiriyor. Kızların beğendikleri tip hep aynı tip. Tek tip erkekten mi hoşlanıyorlar. Ama herkese yetecek kadar, kızların talebini karşılayacak kadar öyle adamlar yok. Arz talebi karşılamıyor. Eninde sonunda sana bakacaklar. Sadece naz yapıyorlar. Vakit kaybediyorlar. Farkında değiller. Yaş 30'lara gelince akıllanırlar.





  • Güzel ve yakışıklıya herkes bakar bunda değişik bir şey mi var

  • Tip, belirli yaşı aşmış olanlar için ilk önem haline gelmiyor. Yani bradd Pitt olmanıza gerek yok. Kariyer daha önemli bu konuda. Ergen kızlar için tip daha ön planda olur ama

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ++

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.