Şimdi Ara

Kız arkadaşımdan ayrılmayı düşünüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Özet: Kız arkadaşım onunla aynı evde kalmayı reddedince iletişimi kesti. Arayıp sormuyor. Canım tehlikede olduğu halde seven, değer veren insan böyle yapar mı?


    Ocakta bi akraba vasıtasıyla tanıştık, o zaman ben hudutta görev yaptığım için telefon üzerinden başladık konuşmaya. Daha önce de uzak mesafeden yürütemediğim için şüphelerim vardı ama en fazla ne olabilir diye tanışalım dedim. Zaman geçtikçe ben ondan hoşlanmaya başladım o benden. Şimdi zapta görev yapıyorum. Burda olmam bile canımı büyük riske sokuyor. Bu zamana kadar hanımefendiyle birbirimizden hoşlandığımızı sevdiğimizi düşündüm. İşte ilk buluşmamız nasıl olacak diye hayaller kuruyorduk. Ama çok saçma sapan sebeplerle büyük kavgalar ettiğimizde oldu. Mesela evlendiğimizde ben görevde olduğumda çocuğa kim bakacak diye 2 gün süren kavga çıkarmıştı. Endişeleniyor kapris yapıyor diye düşündüm. Büyük kavga ettiğimizde yazdım kenara hep aklımın bi köşesinde kaldı eksi olarak.


    En son olayda ise gene ilk buluşmamızı konuşuyorduk. Hanımefendi ben tatile gitmek istiyorum dedi, tamam dedim nere gidelim nerde kalacaz dedim. Günlük ev tutalım beraber kalırız dedi. 25 yıllık bakir olarak başta heyecanlandım olur dedim. Sonraki bir iki gün içinde hep bunu düşündüm ve içim rahat etmedi, hem dini boyutu var, hem kim ev verecek bekara, evde kamera olur, geriçekemeyan vakası yaşanır vb. derken istemediğimi farkettim. Daha ilk defa buluşmuşuz ve onunla aynı evde kalmamı istedi.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.


    Neyse ben yapmamalıyız diyince hemen morali bozuldu, ses tonu değişti, dedim açık ol düzgünce konuşalım, dedi ben kendime kızıyorum. Açıkçası bu ifade beni aşağılıyor, ben seni kendimden düşük görüyorum, sen kimsinde beni reddediyorsun sana bu fırsatı verdiğim için kendime kızıyorum diye bir anlam çıkardım. Aylardır harekatta olmam, yetersiz beslenme, yetersiz uyku beni böyle düşünmeye itiyor. Öyle dedikten sonra vazgeçtim uğraşmaya, uyuyacam kapatıyorum dedi. 1 saat sonra instagramda çevrimiçi olduğunu gördüm. Hani uyuyacaktın diye yüzüne vurunca ee diye cevap verdi. Uyuyacam kapat dedin kapattık dedim evet diye cevap verdi. İyice sinir oldum hiç cevap vermedim.


    Ertesi sabah işe gidecekti. Wpden günaydın yazmamış. en son çevrimiçi olduğu saat 00.05 olunca uyanamadı sandım yazdım. Cevap vermeyince aradım. Meşgule attı. Sms attım gene dönmedi. 1 saat sonra günaydın işteyim yoğun dedi. uyanamadın sandım arıyom mesaj atıyom dönmüyosjn kolay gelsin dedim. Yok uyandım yazdı. En son konuşmamız bu şekilde. O gün at ye çıktık akşama kadar sığınak patlatmayla uğraştık. Hem güneşin altında yandık kavrulduk hem de erken bitr diye kahvaltı yapmamıştım. O gün 40 kere çevrimiçi olmasına rağmen bir kez napıyosun demedi aramadı sormadı. O öyle yapınca bende ona yazmadım aramadım. İyi geceler de yazmadım. O günden beri hiçbir şekilde temasa geçmedik.


    Ben şuan harekattayım. Can güvenliğim yok kendi kendimizi koruyoruz. Yeterli beslenemiyoruz, güneşte yanıyoz, sinekler her tarafımı delik deşik etti. Leş gibiyim. Burda ölmemeye çalışıyorum, ama birde bu kızın triplerini çekiyorum. Şimdi gerçekten seven biri hiç mi merak etmez ya, ben mi yanlış düşünüyorum?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kardeşim kız belliki senden vazgeçmiş, sende anlattığın gibi zorlu şartlar altındaysan bırak canı cehenneme bak sen kendi haline. Bana trip atıyor gibi gelmedi sonradan daha çok üzüleceğine şimdi üzül daha iyi bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece işemeye korkarak çıkıyorum tararlar diye, yani amacı ne çözemedim, niye bir anda yazmaktan vazgeçti, sövse hakaret etse gene birşey demicem. Hiçbir tepki göstermiyor. Açıkçası bende artık boynuma zincir vurulmuş gibi hissediyorum, böyle olması bitirmem açısından daha rahat geliyor. Yarın birgün ülkeye dönünce ayrılık mesajını yazarım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dini boyut falan fistan,eline fırsat geçmiş neden yapmıyorsun ki?

  • Birader siz daha doğru düzgün bir araya gelmeden birbirinizi yemeye başlamışsınız yarın öbür gün bir araya gelip vakit geçirdikçe iyice sorunlar ortaya çıkar.


    Bence artık kafanı bunla yorma, ayrıl gitsin zaten belli kız seni kafada geri plana atmış bile, emin ol senin kadar düşünmüyordur bu olayları.

  • İdiyotloji İ kullanıcısına yanıt

    Yol ver gitsin uzak iliski yurumez kusura bakma ama boyle. Veya birak meslegi don git memlekete orada bir is bul yerles oyle dene bakalim olacak mi ?


    Bana sorarsan yorma kendini kimse senden daha degerli degil hayatta bencil olacan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

    Dini boyut falan fistan diye


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Cüheyir kızla her kavga ettiğimizde böyle eksi olarak yszdım bi kenara ve en sonunda patladım. Dün gece aradı konuştuk. Meğer ben mavi tik atmışım ona o yüzden 3 gün boyunca yazmamış. Ya dedim niye söylemiyorsun o zaman. Niye duygularını aömıyorsun diyorum ben böyleyim işte diye sinir olduğum şeyi açıklamam diyo. Dedim sen böyle diyerek seni kabul etmemi bekleme dedim. Sonra da kısaca bitirelim dedim. Telefonu kapatınca göğsüme bir acı kondu. Gece 2 gibi oldu sabah 6 7 gibi uyandım ağlamaya başladım. Irakta ayrılık acısı çektim ak47.


    Kızı bıraktım mesleği de bırakacam sıfırdan hayata başlıcam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gollük pas atıyorlarsa çakıp geçecek golü atacaksın. Kız belki de ilişkiye girmek istiyordu sen saf gibi reddetmişsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt

    Bi zeki sizsiniz zaten bu hayatta herşeyi uçkurunuza bağlıyorsunuz. Bu ne azgınlık ya


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İdiyotloji İ kullanıcısına yanıt

    Senle yapmazsa gider başkasıyla yapar. Kadınlar böyle maalesef. Ne temiz kızlar gördük vermediği kalmayan. Hormonlarına bizden daha düşkünler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek bi soru soracam arkadaşlar hiç vatana canım feda diyen kız duydunuzmu? Yada gördünüz mü kadınlsrın canı kıymetlidir benim bi kız arkadaşım var sevgilisi özel harekatta adam ölümle burun buruna kız halen beni aramadın diyiyor. Yahu adam hudutta taratacaklar diyorum kadın halen arasaydı diyor:)

    38 yaşındaym vatana canım feda diyen bi kadına daha rastlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilgiyi hafiften azaltmaya başla. Bir nabız yokla. Kendi kendine bir düşün. Yaşadığınız ortamda da psikolojiniz zaten normal olamaz. Bunu kıza da anlatın. Biz yerine kıza da söyleyin biraz anlayışla karşılamasını isteyin. Çevrimiçi olmuş şöyle olmuş böyle olmuş takılmayın fazla. Biraz uzaklaşın düşünün.


    Tatil konusunda da aslında tam tersi olur normalde. Birde karşı taraf benimle birlikte olmak istemiyor diye düşünebilir. Çoğu erkek bu işe asla hayır diyemeceğini düşünür. Ama aslında sorunda burda. Sizi tanımış olsa böyle bir şeyi yapmayacağınızı bilirdi o yüzden belki de öyle bir teklif etmezdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veysigz kullanıcısına yanıt

    Ben bitirdim bi akşam. Madem dedim böyle düşünüyorsun uzatmayalım bitsin dedim kapattı. Sabahına Türkiyeye döndüm bir iki gece donra o aradı ne kadar kolay bitirdin diye sonra dedim sen değişmek istemiyosjm yoruyosun beni bir şekilde anlaştık tekrar devam ediyoruz. Ama bu sefer eskisi gbi pek umruma takmıyorum o bitirirse umrumda olmaz biraz soğuk yapıyorum ters yapıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durum ne hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cani burnunda bir Asker olarak temiz kalmak istemeni anliyorum. Kizla ayni evde evlilik disi kalirsam belkide basima ceza olarak kötü bir is gelir diye düsünmüs olabilirsin. Bunun ötesinde ilk bulusmada benimle ayni evde kalan kiz baskasiylada bunu yapar diyede dusunmus olablirsin ve bunlar seni kizdan uzak tutmus olabilir. Gidene yol ver, hayat daha iyilerini karsina cikarmak icin gereksizlere yol verir, sende bunu kabullen. Kendine göre dogru bir kiz bul, bununla evlensende icin rahat olmayacakti. Sen göreve gidecektin o arkadaslariyla gezmelere...

  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Bu nasıl mantık o zaman askerler hiç evlenmesin ilişkisi olmasın nasıl olsa o görevdeyken kızlar gezmelere gider


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her kiz bir degil, bu duruma gore onay verildi. Her bunye kaldiramaz bu tur iliskileri, bu arkadasta takintili, kendine gore birini bulmasi gerekir, yoksa omurboyu ceker.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.