Şimdi Ara

Top Gun: Maverick en yüksek hasılat yapan Tom Cruise filmi oldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

    Hocam biz ilk kez gittik, başka nerede var bilmiyorum. Fiyatı 70 tl idi, öğrenci de 60 tl sanırım. Tüm efektleri açmamaları çakallık olmuş çünkü aylar oldu pandemi biteli fakat halen sadece koltuk efektleri çalışıyordu. Bir de çok hareketli filme gitmek mantıklı değil çünkü gerçekten bir süre sonra yoruluyorsun sallanmaktan.

  • Haberi okuyunca aşırı şaşırdım. Adam uzun yıllardır film çekiyor, birde gişe oyuncusu felan diyorduk ama 1 milyarı bile görmemiş daha. Buradan bakınca Marvel'ın filmlerinde 1 milyar gişe aşmaya herkes alıştı ama görünen o ki hala dahi zoru başarıyor adamlar.

  • strathmorea kullanıcısına yanıt

    İnternette biraz araştırdim. Önceden koku su damlaciklari sisler falan varmış. Kimisi çok eğlenceli diyor. Kimisi çokta çekici biseyi yok diyor. İyice merak ettirdi. Bilgiler için sağol hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk filmin amacı Amerikan ordusuna gönüllü asker alımı için yapılmış olmasıydı filmin çıktığı tarihte binlerce insan orduya katılmak için başvuru da bulunmuş yalan değil benim pilot olmam baba mesleği olmasına rağmen yine de ilk filmin etkisi çoktur ikinci film e pilot arkadaşlar ile topluca gidecektik salon da Türk pilotlarını millet görsün onlar da izlemeye gelmiş demeleri içindi ama sonra birileri fotoğraf çeker karalama kampanyası yapar farklı anlamlar yüklerler diye vazgeçtik

  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

    86 yapımı ilk film trt'de daha sonra ilk yayınlandığı gün çok iyi hatırlıyorum sokakda kimseler kalmamıştı.Kuzenim filmin etkisine girip pilot olmak için çok uğraşmış ancak başarılı olamamıştı.Pilot mont,rayban police gözlük ve beyaz tişört o dönemin en hit giysi ve aksesuarlarıydı.Bİrde meşhur şarkısı..



    Film dedğiniz gibi dönemin başkanı Reagan tarafından özellikle desteklenerek ve ABD hava kuvvetlerinin desteği sağlanarak çekilmişti.Amaç ise vietnam savaşı sonrası imajı zedelenen ABD askeri profilinin güçlendirilmesi ve gençleri askerliğe teşvik edecek sunumların yapılmasıydı.Sözde ABD pilotları liseye gider gibi savaş pilotluğu dersleri alıyor,boş zamanlarında bolca eğleniyor ve savaş zamanıda eğllenir gibi savaşıyorlar imajı çizilerek farklı bir ortam sunulmuştu.Bu tarz filmler özellikle 80li yıllarda çok çekilip servis edildi dünyaya.Mesela iron eagle filmleride ABD nezlinde oldukça sevilen ve hatta bazı kesimler için top gun filminden daha iyi olduğuna inanılır.

  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

    Aslında pilotlugu sevdirmek açısından bizim Anadolu Kartalları filmi harika bence. Bu tarz filmleri bizde daha çok yapmalıyız sevdirmeliyiz.


    Top gun 1 de 2 de artık niyet ne olursa olsun harika filmler gerçekten hakkını yemeyelim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda çıkan saçma filmlerle çıta yerle yeksan olmuştu. Bu film ilaç gibi geldi uzun süre sonra kaliteli bir hollywood projesi gördük.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.