Şimdi Ara

Axess Free Kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
3
Favori
1.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Aidatsız kredi kartı çıkarmak istiyorum. Şu an bana en mantıklı gelen Axess Free Kart oldu. Bu kartı kullanan veya bilenler yorumlayabilir mi? Ayrıca Ziraat Bankasının aidatsız kredi kartı yok mudur? Sadece Bankkart çıkıyor ama aidatı var mı yok mu bilmiyorum. Bunun haricinde Axess Free dışında öneriniz varsa paylaşabilirseniz memnun olurum. Bonus Flexi, Cepteteb, Enpara düşünmüyorum. Taksit kampanyaları hiç önemli değil. Taksit seven birisi değilim. Önemli olan puan/indirim. Şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Kişiye özel kampanyalarda en iyisi free (normal axess de olur), mesela bana dün havadan 125 tl chip para verdiler 3 gün kullanım süreli. Ben de hemen daha önce yaptığım harcamayı chip para ile ödedim, bu çok büyük bir artı. Kampanya chip paralarının kullanım süresine denk gelmedim, yani hem kullanım süresi yok hem de dönem içi harcamayı ödeyebiliyorsun. Ben yine de mümkünse kişiye özel kampanyaları için bonus flexi kartın alınmasını da tavsiye ederim.https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/dijital-film-dizi-kampanyalari veyahttps://www.bonus.com.tr/kampanyalar/dijital-oyunmuzik-bf-kampanyasi gibi kişiye özel kampanyaları oluyor. yakın zamanda 200/100 veya 200/50 e-ticaret alışverişi kampanyası vermişler ama bonusun EN büyük sorunu 'bonus üye işyeri ' olayı o yüzden yukarıdaki kampanyalar dışında kullanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 18 Haziran 2022; 16:51:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt

    Bonus Flexi kartımı yeni iptal ettirdim. Uzun süredir doğru düzgün kampanyası yok. Ayrıca pandemi döneminde temassız kart göndermedier. İnsanın kullanası gelmiyor açıkçası. Limiti de arttırmadılar o yüzden iptal ettirdim. Axess Free kartta temassız vardır umarım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am I Evil ? -- 18 Haziran 2022; 20:20:27 >
  • Am I Evil ? kullanıcısına yanıt
    Yeni Bonus flexi kartlar artık temassız ben kullanıyorum yanlız şöyle bir bilgi vereyim Akbank kartlarını kullanmazsan daha çok kampanya ve puan veriyor kullanıma tesvik etmek için. Misal kartinla harcama yap 50 indiirm gibi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam free kartım var ayrıca axess gold kartım var. Free kartın hiç bir avantajı yok Onaylarsa Axess klasik veya Gold almanı tavsiye ederim. İlk yıl kart aidatı yok ve çip para kazanabiliyorsun. İkinci yıl arayıp kartımı kapatmak istemiyorum aidatımı iptal eder misiniz dediğinde kartı kapatmayın diye aidatı iptal ederler veya çip para verirler. Sen ne olur ne olmaz diye free kartta al aidatı iptal etmezse kartı kapatırsın free kullanmaya devam eder limitini kaybetmezsin.


    Sözünüze aidat iade diye bir kampanya vardı ondan bahsediyorum




    Axess free diğer axess kartlar gibi limit vermez, limit arttırmaz taksitli avans çekemezsin diğer kartlar gibi taksit yapamayabilir çip para kazanamazsın.




    Şunu hiç bir zaman unutmayın hangi bankadan kredi kartını varsa bir aidatlı bir de aidatsız kartınız olsun.

  • Axess klasik olana başvurdum. İlk sene kart ücreti yok diyorlar. Bakalım cevap ne gelecek. Puanların süresiz olması yani kendiliğinden silinmemesi cezbetti.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Free kartta temassız da yok galiba

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kıng365 kullanıcısına yanıt

    Var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.