Şimdi Ara

Özel Okulların Sabah Yaptığı Yüksek Sesli Müzik Yayını

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Oturduğum bölgede MEB e bağlı birkaç özel okul var. Haftaiçi her gün sabah 8 de yaklaşık yarım saat boyunca son ses müzik yayını yapılıyor ve ses hoparlorlerden dışarı veriliyor. Şunu belirtmek isterim kesinlikle sadece herhangi bir özel gün ( 23 nisan - öğretmenler günü vs) kutlaması için değil her gün yapılıyor. 1 sene içerisinde cimer üzerinden 6 defa milli eğitime şikayet ettim, ilçe milli eğitim uyardıklarını ifade etti ama umursamadan müzik yayınına devam edildi. Yayın yapıldığında polisi arıyorum gelip-arayıp uyarıyorlar fakat bir hafta sonra tekrar devam ediyor. Hukuki olarak nasıl bir yol izlemeliyim? Sabah uykularımız ziyan oldu. 9 da uyanmam gerektiği halde sabah 8 bazen 07:30 da bu müzik sesiyle uyanmak zorunda kalıyoruz sonra da uyumak işkence. Camlar kapansa bile ses geliyor içeriye. Görüş ve önerilerinizi belirtebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.








  • aynısını yaşadım. ben cimere şikayet ettim . okulumuzun çevresinde ev yoktur gibi saçma bi cevap verdiler ama olay bir daha tekrarlanmadı . bende her sabah eye of tiger çalıyorlardı . saçma sapan işler.

    sizinkiler cidden pislikmiş,öğretmen olacak birde daha kendini eğitememiş.

  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Eye of the tiger bizim repertuarda da var ama keske onla bitse. Kisin kap karanlik havada sabahin 7 bucugunda yarim saat butun pop sarkilari caliyolar. Cimere defalarca yazdim sonuc yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kassady kullanıcısına yanıt

    valiliğe,kaymakamlığa,belediyeye,milli eğitime sürekli yazın. bir word belgesinden kopyala yapıştır yapın . en sonunda da baktınız olmadı, okulun internet sitesinden müdürün adını bulun. -e devlet üzerinden savcılığa şikayet edin . istirahat ve ibadetimizi yapamıyoruz,yüksek sesle müzik yayını yapılıyor şikayet kanallarını defalarca kullandık deyin. şikayet numaralarını yazın . savcılık devreye girince müdür tırsar . sözde okumuş,eğitimci adamlar bunu yapıyorsa millet eniye kızıyoruz ki. ilk şikayet geldiğinde tamam kardeşim millet şikayet ediyor deyip yapmaması lazım.

  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

    Cimerden meb e şikayet ediyorum direk. Çünkü diğer birimlere şikayet edildiğinde de meb e yönlendiriyor. Şuan okullar kapandığından ses yok. Okullar açıldığında tekrar başlayacaklar, dediğiniz gibi birimlere tek tek özelden mail ile iletmeye çalışacağım veya gidip dilekçe ileteceğim okullar başladığında.


    E devlet üzerinden savcılığa şikayet nasıl oluyor? Geçerliliği var mı ?

  • Kassady kullanıcısına yanıt

    olmaz mı ? hiç fark yok . direkt saplıyorlar. ifadeye çağırırlar bi kere savcılı kfalan deyince abdesti kaçar onun zaten . olmadı o müdürün t.c sini öğrenin ilamsız icra yollayın sürekli taciz edin . o seni rahatsız edeceğine sen onu rahatsız et.

  • uyap vatandaştan gireceksin . gerekli yerleri doldur mahkeme olarak da sulh hukuk seç . sonra yardır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crow in cornfield -- 27 Haziran 2022; 17:32:39 >
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Ucretli degil mi hocam bu surec ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kassady kullanıcısına yanıt

    Değil. Ama 3 5 gün video çekin, delil elde edin başvurmadan önce

  • @trustem.111 @crow in cornfield


    Çok teşekkürler üstatlar. Dönem başlasın şikayetleri iletmeye devam edeceğim son çare olarak da savcılığa vereceğim.

  • Israrla cimerden şikayetlerim sonucunda okuldaki gürültü kesildi. 7 defa şikayet kaydı oluşturdum toplamda.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.