Şimdi Ara

The Plucky Squire (2024) [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yayıncı Devolver Digital ve geliştirici All Could Futures, PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC (Steam) için aksiyon macera platform oyunu The Plucky Squire'ı duyurdu. Oyun, 2023'te çıkış yapacak.

    Plucky Squire, kendi kitaplarının sayfaları dışında 3 boyutlu bir dünya keşfeden hikâye kitabı karakterleri Jot ve arkadaşlarının büyülü maceralarını anlatır.


    Kindar Humgrump, hikâye kitabının kötü karakteri ve iyiliğin güçlerine karşı savaşını sonsuza dek kaybetmeye mahkum olduğunu fark ettiği zaman kahraman Jot'u kitabın sayfalarından atar ve hikâyeyi ebediyen değiştirir.

    Jot, arkadaşlarını Humgrump'ın karanlık güçlerinden kurtarmak ve hikâyeyi mutlu sonuna kavuşturmak için daha önce hiç görmediği zorluklarla yüzleşecek. (bolumsonucanavari alıntıdır)

    Fragman videosu



    Gematsuyoutube
    https://gematsu.com/games/the-plucky-squire
    https://www.youtube.com/watch?v=J0akfXDTugs



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 8 Kasım 2023; 22:2:49 >







  • Konu hayırlı olsun. Benim için Devolver duyuruları arasında ki en ilgi çekici oyundu çünkü Evoland oyunları gibi birçok oyun türünü içinde barındıran bir oyun gibi gözüküyor. Tema olarak da cıvıl cıvıl rengarenk bir iş var gibi hissettirdi. Umarım güzel bir oyun olarak çıkar. Fiyat kısmında ise Devolver bu ekonomiye göre bile hala uygun fiyatlar belirleyebiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Oyun ilgimi çekti baktım kimse konuyu açmamış dedim açayım en azından konuşuruz bilgi paylaşırız vs. Oyun bence çıkış yaptığı zaman beğenilecek hissi uyandırdı.

  • Dipnot: Oyun 8. ayda 2024 'e ertelenmişti. Umarım yeni yılda güzel haberler alırız.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.