Şimdi Ara

Acemi Birliğine Nasıl Android Telefon Sokulur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar acemi birliğim; 59 UNCU HAV. VE TOP.EĞT.TUG. KH. VE KH.BL. / ERZİNCAN MERKEZ çıktı. 09.06.2022 tarihinde birliğime teslim olacağım. Android telefon sokma şansım var mıdır? Eğer varsa nasıl sokabilirim taktik verirseniz çok sevinirim. Aramada ne gibi detaylara fazla takılıyorlar, en çok arama yaptıkları yer veya bölge neresi vs. tarzı soruları cevaplarsanız çok makbule geçer. Ek olarak; Acemiliğini veya ustalığını burada yapan kişiler varsa öneri ve tavsiyelerini bekliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Routinues -- 7 Haziran 2022; 20:29:39 >



  • Bilmiyorum ama yorum yazayım konu yukarı gitsin. Gerçi bildiğim kadarıyla hakkari gibi sınırlarda askerlik yapanlara izin veriliyor diye duymuştum ama bilemem ne kadar doğru ya da yanlış olduğunu. Sokak efsanesi gibi işte.
  • Dostum acemi birliğine akıllı telefon götürme. Ustaya gidince duruma bi bakarsın sıkıntı yoksa götürürsün. Akıllı telefon bulunduğun birliğin komutanlarındaki inisiyatife bağlı tamamen. Yakalatirsan tutanak yersin askerliğin uzar ve askerliğin boyunca sıkıntı yaşarsın. Bazı birliklerde hiç sorun etmezler göze sokmadigin sürece karışmazlar. Ama tabi kanunen yasak.
  • nizamiyede görevli çavuştum,acemiliğe gelen askerlerin üstlerini ve çantalarını biz arıyorduk,birisi valizin kaplama kısmını delmiş telefonu oraya koyup dikmiş,tabi bizde avm girişlerinde olan manyetik arama cihazı olduğu için her şey çıkıyor,boşuna uğraşmayın

  • Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. O zaman en iyisi götürmemek. Usta birliğine sokabilirsek sokarız artık bir türlü.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.