Şimdi Ara

2022 Hyundai Staria Aile yada Turlar için Minübüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2022 Hyundai Staria Aile yada Turlar için MinübüsOtomobil Dünyamyoutube
    Hyundai Staria tasarımıyla oldukça modern bir minibüs, markanın otomobillerinden bile radikal bir minibüs bu. Tasarımı bize göre çok modern olan bu minibüsü siz beğendiniz mi? İçerisi de en az dışarısı kadar farklı görünüyor Staria da. İki farklı ekran aşağıya konumlandırılan konsoldan dolayı açıkta kalmış, Sürücü bilgilendirme ekranının temaları değiştirilebiliyor. 8+1 oturma düzenine sahip olan Hyundai Staria da koltuklar her sıradaki koltuklar ileri geri haraket ettirilebiliyor. Bu sayede aracın içerisindeki yaşam alanı kullanım durumuna göre optimize edilebiliyor. Staria da yer alan elektrikli sürgülü kapılar geniş yapılarından dolayı iniş binişi daha kolaylaştırmış. Hyundai Staria 2.2 lt 177 bg 430 nm tork üreten dizel bir motora sahip Hyundai Staria da 8 ileri oranlı tam otomatik şanzıman yer alıyor. #hyundai #staria #hyundaistaria - Pist testleri ve güçlü Otomobiller videolarının tamamı: https://goo.gl/tGdJhs Nürburgring pistinde Fiesta ST nasıl kiralanır? https://goo.gl/G36P3n Spa-francorchamps pistinde Modifiyeli ve Standart BMW M3 pist için nasıl kiralanır? https://goo.gl/nKH9rj Audi RS6 testi: https://goo.gl/wAAU4Z Honda Civic Type-R pist testi: https://goo.gl/vYhTYG 180 bg Fiat Egea yarış otomobili testi : https://goo.gl/JwJVKn VW Golf GTI testi : https://goo.gl/zKY92H Test - BMW 428i xdrive vs 420d https://goo.gl/KJYVVj Karşılaştırma - VW Polo GTI vs Seat Ibiza Cupra (İstanbulpark) https://goo.gl/PDxbJW Porsche 911 GT3 testi: https://goo.gl/nLLEbv Offroad videolarının tamamı: https://goo.gl/3m91GV Jeep Rubicon : https://goo.gl/Y72Z23 VW Amarok vs Nissan Navara: https://goo.gl/pzgyb5 Ford Ranger vs VW Amarok: https://goo.gl/uP8S4d Otomobil Dünyam sizi sürüşe dahil etmek için yola çıktı. 2010 yılında, Eren Tekin liderliğindeki Otomobil Dünyam ekibi olarak sizlere eşsiz lezzette otomobil testleri hazırlamak için, Youtube kanalımız üzerinden haftada en az bir video ile karşınızdayız. Daha fazla test videosu görebilmek adına kanalımıza abone olmanızın, videoları paylaşma ve aktif olarak yorum yapmanızın bizim için çok önemli olduğunu da belirtmek isteriz. Teşekkürler. web sitemiz: goo.gl/FuEh2L Instagram sayfamız : goo.gl/vsLnB6 Facebook sayfamız : goo.gl/HntLF
    https://www.youtube.com/watch?v=m4xrTP9Z12M&feature=youtu.be




    2022 Hyundai Staria 2.2 CRDi Prime AT


    2022 Hyundai Staria Aile yada Turlar için Minübüs
    2022 Hyundai Staria Aile yada Turlar için Minübüs
    2022 Hyundai Staria Aile yada Turlar için Minübüs
    2022 Hyundai Staria Aile yada Turlar için Minübüs


    2022 Hyundai Staria Aile yada Turlar için Minübüs


    2022 Hyundai Staria Aile yada Turlar için Minübüs



    Staria, ülkemizde sadece 2.2 Litre CDRI dizel motor ile satışa sunulacak. 177 PS (yaklaşık 174 beygir) güç üretebilen motor, performans konusunda beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Aracın şanzımanının 8 ileri otomatik vites.

    Hyundai, Staria modelini Türkiye pazarında sadece Prime donanım paketiyle satacak. Prime donanım paketi, anahtarsız giriş ve çalıştırma gibi otomotiv sektöründe standart haline gelen özelliklere sahip. Hyundai, sürücülerin görüş kalitesini artırmak için ön ve arka farları LED olarak tasarladı.

    9 koltuklu olan Staria’nın yolcu bölümünde de klima kontrol paneli mevcut. 4.2 inç bilgi ekranıyla karşımıza çıkan araç, teknoloji konusunda beklentileri fazlasıyla karşılıyor.


    Hyundai Staria modelinde 8 inç dokunmatik bilgi-eğlence ekranı standart olarak sunuluyor. Bluetooth ile bağlantı imkanı sunan bilgi-eğlence sistemi, 6 hopalör ile sürücü ve yolcuların müzik deneyimini bir üst seviyeye çıkarıyor.

    Anahtarsız giriş ve çalıştırma, elektronik park freni, otomatik ön ve arka klima ve geri görüş kamerası gündelik hayatı kolaylaştırırken 3+3+3 oturma düzeniyle de sürücü dahil tam 9 kişilik kapasiteye sahip.


    Hyundai mühendisleri STARIA’nın iç mekanını tasarlarken aynı zamanda yük veya eşya taşınmasına da fırsat veriyor. 60/40 oranında katlanabilen koltukların minder kısımları da üst tarafa doğru yatırılarak ekstra alan sağlanmış oluyor


    Yukarıda inceleme videosu ve fiyat listesi var.

    Ülkemizde bu yüksek fiyatlardan dolayı tutar mı yada çok satar mı bilemiyorum ...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 7 Haziran 2022; 2:25:26 >







  • daha geçen 600 binlerde değilmiydi ne ara 700 küsura geldi, hıza yetişilmiyor ya

  • önden 2030 arkadan 1993 model araba 2022 Hyundai Staria Aile yada Turlar için Minübüs 

  • Fazla satmaz. Hyundai TR'nin arkadasında durup, durmaması ile doğrudan ilişkili. Yakıt rakiplerine göre yüksek. Koltuklar sökülemiyor bu kötü. Cam yüzeyler geniş bu yönden MPV gibi duruyor, Uzunluğa bakarsan Minibüs. Kısa şasi ve sökülebilen koltuk opsiyonu olaydı iyiydi. (Ford gibi)

  • hardcrss kullanıcısına yanıt

    Bu zamanların sonu gelmeyecek ...!


    Yıl sonunda en beğenilmeyen B sınıfı otomobiller 400.000 civarı olursa hiç şaşırmam...

  • Cam yapısı benim çok hoşuma gitti. 714 bin tl olmasaydı, biz bu durumda olmasaydık bu aracı alır, ailemle her yere giderdim.

  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    Hakketen ya :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba yok 745 e alan 1 milyona ilana koyuyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.