Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • silinsin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 22 Eylül 2022; 1:18:8 >



  • Çok da şeyimdeydi kardeş la

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 milyon dolar tazminat ne la. Caydırıcı bir ceza filan değil ki bu. Komik olmuş. Bir projeden çok daha fazlasını kaldırıyor bunlar zaten. O kadar çirkinliğin, rezilliğin, iftiranın, ayak kaydırmanın ve psikolojik zararın bedeli bu olmamalıydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse amberi savunmadı zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem iftira Jonny neden 2 milyon dolar tazminat ödüyor?

  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Olay para değil mesela deep de suçlu bulundu bazı şeylerden ona da 2m ceza verdiler deep için para değil. Şimdi Amber için her şey kötü-daha kötü- çok kötü şeklinde gidecek yada kadın olduğu için yanında duracaklar ve iki yüzlü oldukları ortaya çıkacak. Deepin kendini ifade etmesi bile izin verilmeyip kaç tane filmi iptal edildi avukları bu zararı 650m dolar olarak lanse ediyor o kadar olmasa da biliyoruz ki 3 büyük filmde oynayacaktı .Karayip korsanları-fantastik beasts net kesin olan serilerdi önce ki rolleri için aldığı para 20m civarı silinsin  Bakalım Disney den açıklama gelecek mi Amberın tarafını tutup film de oynayacaklar mı 9 dakikaya filan düşürdük bu olayı çözmez ABD böyle şeylerde çok etkilenir ee pazarda ABD millet boykot kampanyası düzenlerse izleyin şamatayı.





  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

    Toxic bir ilişkinin sonucu yaşadıysanız bilirsiniz karşı taraf ne kadar pisleşirse mecbur sizde ister istemez pişlesirsiniz. Size yumruk atan birinin üstüne şişe fırlatmak gibi silinsin  Deep uyuşturucu kullanıp kavgaların bazılarında etrafa saldırmış buda teknik olarak ilişkide onunda suçu olduğu sonucunu çıkartıyor.Tabi 15 m e 2m aslında tamamen suç % olarak verilmiş bir olay. Ha bu arada Amberın bu cezayı ödeyecek parası yok silinsin 

  • La depp amberi öpeceksin diye ki filmde zaten öptün, Gül gibi aileni vs bıraktın şu geldiğin duruma bak. Seni sen yapan film e veda edemeyeceksin, belki kazandı gibi gözüküyor ama aslında kaybetti ,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkımm kullanıcısına yanıt

    Muska ile bir kaç hafta geçirir öder hocam ne olacak, baksana film oyuncusu ile iş pişir, elon ile de, hatun işi biliyorsilinsin 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirTemel -- 2 Haziran 2022; 12:38:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olaylardan bagimsiz deep in zaten Karayip korsanlarini bıraktığını biliyordum ama.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • https://www.instagram.com/reel/CeSFe0JjGyM/?igshid=MDJmNzVkMjY=

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • silinsin



    gitti elon muskun 15m doları


    amber onlyfansda vip mip grup kursun oradan yolunu bulur artık

  • Alkımm kullanıcısına yanıt

    Bir şirretin gerçek yüzü ortaya çıkmış oldu mahkemede, bir tek o yönü iyi ama ceza tırt. Bak mesela J Depp için 3 büyük film kaybı var, kayıp 650 milyon Dolar demişsin. Bu kayıplar da birim zamandaki kayıplar, belki adamın gelecekte yer alacağı başka dev projeler de olacaktı, belki bunlar da etkilendi. Yani 15 milyon dolar kesinlikle hiçbir zararın tazmini değil. Caydırıcı hiç değil. Bunu demeye çalışıyorum. Ceza dediğin suçlu bulunanı yamultacak ki bir daha yapamasın, cesaret edemesin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

    Adam 15 milyon doları burnundan sümkürür. Para değil, cep harçlığı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silinsin


    Onlyfans is the only way

  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    + Olarak Deep boşandığında Ambera zaten 7m dolar para ödedi.Amberın o zaman ki avukatları bu paranın net bir şekilde hesaba geçmesini istediği için Deep vergisi algısı neyse ödeyerek verdi .Bu da mahkemede açıklandığı üzere Deep için 12m dolar maliyete patlamış. Kıssaca Deep verdiği parayı bile geri alamamış oldu aslında kazandı diyoruz ama adamın ismini temizlemesi harici bir gelir kazanımı yok. Deep in avukatları üstüne basa basa 650m dolar zarara uğratıldı 6 yılda diyor ki doğrudur adamın yıllara göre geliri 20-40 m dolar arası .Bu olayı erkek yapmış olsa donuna kadar alırlardı bence hala taraflı bir sonuç en azından adı temizlendi.

  • Alkımm kullanıcısına yanıt

    Doğru, ben yine ortada bir adalet göremedim zaten. Bu şirretin yaptıkları yanına kâr kalmış resmen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ItsAtakan24 kullanıcısına yanıt

    Şaka bir yana Fear and Loathing abimin kazandığına sevindim vallahi. O oyunculukla Lokal Yatak Sıçıcı kazansaydı vallahi tepkim silinsin silinsin silinsin olurdu.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.