Şimdi Ara

galiba hiç sevgilim olmayacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • eskiden yaşım küçüktü burada yaşı benden büyük olup da hiç sevgilisi olmayanların yazdıklarını okuyup okuyup kendimi tatmin ediyordum kendimi avutuyordum falan ama şimdi geldik biz o duruma aw. yaş 25'lere dayanacak daha bir tane kız ile oturup 5 dk sohbet etmişliğim olmadı. ne olacak böyle yaş ilerledikçe yalnızlık çok zor gelmeye başladı eskiden bu kadar değildi. her yaz günü dışarıda cıbıl cıbıl hatunları görmekten psikolojim bozulmaya başladı. liseli veletler bile kızlarla gezip tozuyor. hiçbir kızın benden etkilenebileceğini de düşünmüyorum şahsen. galiba böyle öleceğim.




  • aynı durm. yaş 22

  • senin kaderin bu bu senin kaderin kaderin senin bu

    galiba hiç sevgilim olmayacakMurat Oyundayoutube
    Bu Benim Kaderim🤣🤣 #shorts
    https://www.youtube.com/shorts/5Q2s9v1NkMo
  • Oyunlara saralım bence.

  • ChristoBangalter kullanıcısına yanıt

    keyif almıyorum eskisi gibi hiçbir şey tat vermiyor artık.

  • Ağzına sağlık aynı şeyleri düşünüyorum böyle geldi böyle gidecek sanırım yaş 27 .s

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • taııbuv kullanıcısına yanıt

    moruk sana söyliyim en iyisi hiç bulaşmamak sevgili falan. bi platonik oldum sanırım, 2 haftadır gözümü kapattığımda o geliyo aklıma ölcem tipsiz bi salağın da tekiyim olacağı da yok zaten. canım inanılmaz sıkkın. en iyisi hiç bulaşmamakmış ben aldım dersimi. nereye gitsem aklımda o, kalbimi biri sıkıyomuş gibi hissediyom kalbim sürekli sert çarpıyo panik atak falan geçircek gibiyim çok darlandım bi daha allah muhafaza. en iyisi zorno osbirmiş. diğer türlü eğer yakışıklıysan falan tabi git yap ama durumun benim gibiyse sırf acı eziyet

  • Hocam niye olmayacak diye düşünüyorsun, denemeden bilemezsin sonuç olarak,ben de birinden hoşlanmaya başladım adım atmadım ama bunun sebebi uyumsuz olmamız,senin durum böyle değilse gir ortama dene,tanışmak istiyorum falan de ne kaybedeceksin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bir ara öyle aşık olduydum birine baya kötüydü depresyona girmiştim zor atlattım. ben artık bana öyle aşık olacak kız istiyorum. bir kızdan ilgi,sevgi,duygusallık ve birliktelik istiyorum. hayattaki en güzel güzel duyguları yaşamadan ölüp gitmek istemiyorum. güzel bir yaz mevsimini doya doya gerçekten yaşamak istiyorum 2 sene sonra bugünleri hatırladığımda güzel anılarım olmuş olsun istiyorum. şimdi geriye dönüp baktığımda hiçbir yılımın bir birinden farkı yok hepsi evde pc başında pineklemekle geçti.

  • Bundan kurtulmak için neler yaptın hocam,var mı çaba,yeni hobiler edinmeye çalıştın mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durumdayız dostum. Üstelik ben kime yürüsem red yiyorum ve çok üzülüyorum. O yüzden mümkün oldukça uzak duruyorum. Bu işlerde çene önemli ve giriskenlik.. Eğer bunlar yoksa unut.. Gerçek bu maalesef.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok basit bir şey anlatıcam. Bir arkadaşım vardı lise 3 zamanlarında. Şuan yıkık, asosyal dediğimiz insan türünden. Hiç arkadaşı yoktu evde sadece pc başında oyun oynardı o tarz bir insan sevgili kız arakadaş felan hak getire. Aga çocuğu en son üniversite 1'de gördüm(şuan son sınıfım) bak tanımadığı konuşmadığı insan yok. Tek yaptığı şey ise bu döngüden kurtulmak. Nasıl mı yaptı dersin çok klişe olucak fakat spora başladı ve bir kafede işe girdi çocuk o günden bir açıldı zannedersin bana playboy. Birde şöyle bir şey var sen diyorsun ya hiç sevgilim olmiyacak galiba diye aga peki sevgili edinme konusunda ne yapıyorsun büyük ihtimal evde oturup burda takılmaktan başka bir şey yapmıyorsundur sosyalleşme 0'dır büyük ihtimal. Oturduğun yerden kimse gelmez aga kendini biraz göstericeksin, utanmıcaksın dışarı çıkıp insanların arasına karışıcaksın sosyal mecralarda biraz daha aktif olucaksın(biliyorum en güzeli yüzyüze fakat 2022 yılındayız). Yani uzun lafın kısası yarın uyandığında ilk işin spora yazılmak olsun BASSSSSSSSSSSSSSSSSS

  • Ve bu arada aga çirkinim boyum kısa bla bla diye hiç mazaret uydurma. Tamam belki bu yazdıklarım çok önemli şeylerdir hatta en önemlileridir fakat ağzının laf yapması güzel giyinmen fit bir vücut kültürlü bir insan olup kaliteli muhabbet çevirebilmek bunlardan daha önemlidir.

  • galiba hiç sevgilim olmayacak
  • Kendinle ilgili sorunlarını çözmeye çalış bence. İnsanlarla sohbet edemiyorsan bunu çöz mesela sebep sonuç ilişkisini kur psikolojiden gir, nörolojiden gir, bir şekilde çöz şunu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Umarım troll falan ya da abartı konu değilsindir çünkü bende forumda böyle konuları okuyarak tek yıkık ben değilim diye kendimi rahatlatıyorum. Ayrıca yıkıklıkta kapışabiliriz.Bırakın kız arkadaş olmayı ,19 yıllık hayatımda zorunluluk olmadıkça kızlarla konuşmadım bile onlarda benimle hiç konuşmadılar. Hayatımın sonuna kadar yalnız kalacağım diye çok korkuyorum çünkü kızlar adına hiçbir tecrübem yok ve onlarla nasıl konuşulur,nasıl selam verilir hiç bilmiyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.