Şimdi Ara

cs: go vac hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • uzun süredir lost ark adlı mmo'yu oynadığımdan cs: go oynayamıyordum. yarım saat evvel biraz oynayayım diye girdim. iki dm'ten sonra üçüncüye başlamıştım ki resimdeki hatayı aldım. anında hep korktuğum şey olan, yanlışlıkla vac yeme olayı geldi aklıma. hemen profilimi kontrol ettim ama vac yazısı yoktu.

    bunun üzerine dosya doğrulaması yaptım, bir dosya eksik indirecek dedi ve indirdi. tekrar girdim oyuna, dm oynamak istedim fakat aynı uyarı tekrar geldi. daha önce bu tarz bir durumla karşılaşan var mı? ne yapılması gerekiyor?


    pc'mde korsan bir oyun yok halihazırda. (3 gün kadar önce, ubi indirimleri için immortals fenyx rising dlc'lerinin alınmaya değer olup olmadığını görmek maksatlı bir torrent indirdim fakat çalışmayınca sildim, ondan silinmeyen birkaç dll kalmıştı). hakeza korsan program falan da yok. lost ark'ın kullandığı easy anticheat var ama onun çakışmaya neden olacağını sanmıyorum. ki ara ara cs oynadığım oldu lost ark ve easy anticheat varken. yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.


    cs: go vac hatası


    ekleme: sonradan aklıma geldi, bir de hyperx faremin programı var makro için kullandığım. tabi recoil makrosu falan değil, lost ark oynarken esc, f5 vs gibi tuşlara atama yaptığım yan düğme makroları. yani cs: go ile alakası yok ama onu da 3. parti bir program olarak algılamış olabilir mi diye şüphe ettim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EceliYakın -- 31 Mayıs 2022; 22:30:28 >







  • Ekleme mesajınız mantıklı geldi hocam..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.