Şimdi Ara

millet haybeye ingilizce kasıyo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ingiltere amerika kolay kolay almaz. he alsa ne olur o da ayrı konu,gurbetçiye çakar sıradan maaşı ve vergilerle belini büker.. ingiltere şuan 2 milyon poundla bile vize vermeyi durdurdu. kaçak gitsen de çalışma izni vermez tekmeyi basarlar...


    adamların ülkesine turist olarak bile giremezsin.sende hala oturup ingilizce kasıyorsun.


    tr de maaşların ne olduğu ortada.ingilizce bilsen nolacak.


    hindistanda sokakta dilenciler bile akıcı ingilizce konuşuyor. bizde de durum oraya doğru evriliyor galiba.


    umut dünyası bizim genç kasar yine ingilizcesini..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 30 Mayıs 2022; 21:44:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • millet ingilizce kasmıyor. nitelikli adam kasıyor. hindistanda herkes ingilizce biliyor ama yine nitelikli mesleği olanlar gidiyor.


    niteliksiz adam yurtdışına gitse bile tutunamıyor. greencard ile amerikaya gidipte dönen bir sürü kişi var. nitelikli olmadıkları için iş bulamıyorlar. buldukları asgari işlerlede amerikan rüyasını yaşayamıyorlar.

  • Sadece yurt dışına gitmek için öğrenilmiyor ya bu meret.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yurtdışına gitmekle İngilizce öğrenmek arasındaki ilişki %50 yoktur belki de.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • almanca ispanyolca veya fransızca ile değişme şansım olsa ingilizcemi verirdim


    ingilizce konuşan ülkeler bize çok uzak ve almıyorlar da

  • Nitelikli olmana da gerek yok . Mesela özel güvenlik is ilanında normal ogg ye 5200 veriyorlarken aynı firma ingilizce akıcı konuşabilen ogg ye 8200 maaş li ilam koymuş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • albequerr A kullanıcısına yanıt

    ogg nedir? Ozel guvenlik guard mı.. kısaltmayı amma seven insan olduk ya. deminde biri cs iş teklifi yazdı computer science mi dedim critical skills dedi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 31 Mayıs 2022; 11:30:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ingilizce ogrenemeyen adam diger dilleri hic ogrenemez.


    Onu birak buyuk sacmalamissin nereye gidersen git ingilizce lazim firmalarda ic yazismalar bile hep ingilizce olur. Almanya Fransa gibi bikac gereksiz kasan ulke disinda o ulkenin dillerini bilmeden calisabilirsin beyaz yaka olarak. Sadece sosyal hayat icin zamanla ogrensen daha iyi olur.

  • yabancı turist istanbula geldi. youtuber. iskoçyalı. istanbulda gezerken kelle paça yapan biryeregeldi. kelle paça yapan adam öyle bir ingilizce biliyordu ki herkes yorumlara " satıcı iskoçyalıdan daha güzel ingilizce konuşuyor" yazdı. işte memleket bu hale geliyor. insanlar ingilizce kasıp okul okuyor ve bu sırada 30yaşına dayanıyor.devlete de kendine de bi katkısı olmayıp yılları onla geçiriyor. tabiki kullanacak adama ingilizce gerekir ama bu memlekete berber de lazım çiftçide lazım çorapcı da lazım sen herkese 30yaşına kadar ingilizce o bu öğretmeye kalkarsan 28yaşındaki genç ingilizce öğrenicem diye tüm gününü netflix dizisi izleyerek geçirirse işte ozaman milletçe saçmalamış oluruz ve batışa doğru gideriz. tabiki kime lazımsa o ingilizce öğrenmeli.bugün londrada yıllarca avukatlık yapmış türk insan bile akıcı olarak ingilizce konuşamıyor,youtube da videosu var atv avrupaya çıkmış ingilizcesi beni şok etti. sen tüm gençleri ingilizce ile meşgul ederken işgücü kaybını hayal et.işte o saçmalamak oluyor.anladın mı kardeşim. benim oğlum ingiliz okulda ve şuan ingilizcesi türkçeden iyi. ingilizcenin öneminin bende farkındayım ama bu tüm milletin deliler gibi ingilizce kasmasını gerektirmiyor. artık ingilizce bilmek de seçici özellik olmaktan çıkıyor. herkes biliyor zaten. bu detayı anlamadan bana ileri geri yorum yazmasan iyi ederdin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 31 Mayıs 2022; 15:12:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüm öner hocam
    Uzaktan konuşması kolay

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İngilizce bilmek onemli turist bana ingilizce biliyor musun sorusuna hayir dedim Allah belani versin gibi eliyle hareket yapti yerin dibine girdim. Hakliydi kadin. Dil öğrenmek zorunluluk bence.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.