Şimdi Ara

2012 Bmw 3.16 veya 3.20 lpg dönüşümü yaptıran var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar Allah kısmet ederse 2012 Model (F30) Bmw 3.16 i veya 3.20 i almayı planlıyorum ve tabiki benzine gelen son zamlardan sonra LPG dönüşümü yaptırmayı düşünüyorum bir kaç bayiye danışalım dedik özellikle bu araçlara Prins vsi2 di sisteminin uyumlu olacağını söylediler bende forumda daha önce taktırıp memnun olan var mı diye sorayım dedim. Prins vsi2 di kit araca %100 uyumlu mu herhangi bir sorun yaratıyor mu ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • n13 psa(peo citroen grubu) ortakli thp ile kardes bu motor zaten benzinde binerken bile milyon tane sorun cikariyor bir de lpg taktirarak o sorunlara yenisini eklemis olursunuz. ayrica f30da RFT oldugu icin yedek lastik yeri de yok simit tank da takilmiyor. silindir tank ile bagaj hacmi ciddi azalabilir. benzinde bile 5w30 yagi yakan 120derecede calisan motor artik lpgde kizartma yagi mi yapar bilinmez. motor suyu ile ilgili milyon tane sorunu var. Direkt enjeksiyonlu aracta uzun vadede benzin enjektorlerinin yanmasi vb sorunlarla basbasa kalabilirsiniz. ya 320d alin ya da benzinde binin. o araca lpg taktirarak sorunlara yenisi eklenir sadece. motor kendisi kaliteli degil zaten.

  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam Allah razı olsun çok teşekkür ederim peki Max 520 bin bandında hangi aracı önerirsiniz suv veya sedan araç arıyorum lpg ile uyumlu Aklımda Passat var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.