Şimdi Ara

PS4 Pro Pişmanlığı (Dert içerir...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
10.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar. Sony ürünlerini bayıla bayıla kullanan bir PS fan boyu olarak çılgınlık edip PS4 Pro aldım. Bundan önceki konsol maceralarıma kısaca göz atıcak olursak tüm sony konsollarına sahip oldum ve uzun süre bu konsolları kullandım. Sonuç tahmin ettiğiniz gibi. Playstation 1, PSone, PS2 Fat, PS2 Slim, PSP ve en son PS3 Slim modeli sahibi olmuştum. Tüm cihazlar dönemine göre birbirinden iyiydi. İçlerinde fan sesi problemi olan tek model ise satış rekorları kıran PS2 Fat modeliydi. çılgınlık ettim PS4 alayım dedim sonra pro modeli dikkatimi çekti özellikleri, grafiği PS4 ten farklıydı heybetliydi. Tamamdır dedim aradığım model bu gittim cihazı aldım eve geldim kurdum horizon açıp oynayayım dedim ki o da ne daha sinematik ekranda salonda atak helikopteri dolanıyo. Arkadaşlar böyle bir fan sesi yok hayatımda görmedim duymadım. 25 yıllık masaüstü pcim bile yıllar önce temizlenmesi rağmen daha sessiz yemin olsun. Sonra rahat durmadım cihazı açtım temizlersem termal macunu yenilersem bir nebzede olsa fan sesinden kurtulacağımı zannettim ama yanıldım cihazın içi temiz olmasına rağmen horizon zero down oynarken cihaz aşırı gürültülü çalışıyor. Oyun içinde ayarlardan grafik performansını düşürünce fan bi tıkta olsa az gürültülü çalışıyor ama ben 4K oyun oynamak için 4K tv almışım oyunu PS4 Pro enhanced almışım sırf slim modelden en büyük farkı 4K desteklemesi diye Pro versiyonu seçmişim ama konsol bana diyorki 4k da oynarsan 120 desibel fan sesi maruz alırsın ağa. Kusura bakmayın ama tüm Sony konsolları arasında şahsi fikrim en dandik konsol PS4 produr arkadaşlar. Biraz uzun bir yazı oldu ama bu insana koyuyor arkadaşlar. Nasıl olurda hiçbir mühendis, tester veya tasarımcı ekibi "beyler bu konsol biraz fazlamı sesli ?" sorusunu sormaz aklım almıyor. Siz siz olun fat veya slim kasaya almaya özen gösterin 1080p de en azından kafanız rahat olur.


    Özet: Öküz parası bayılıp 4K oyun oynayamak için PS4 Pro aldım eve geldim Kutudan Airbus A320 çıktı. Sony Airlines keyifli uçuşlar diler.








  • Yıl olmuş 2022 nuh nebiden kalma cihaza fan sesi var diyor bende gideyim şahin alayım sonra bu araba neden şu yok neden bu yok neden yolda kalıyor nasıl kalır diye ağlayayım. Nasıl mantık bu nasıl kafalar yaşıyosunuz anlamıyorum. Google a ps4 pro yazınca loud geliyor zaten. O zamanın teknolojisine göre cihaz bu şekilde tasarlanmış. Böyle olduğu da yıllardır biliniyor. Sen git bile bile lades de sonra burada ağla ilginç...
    Arkadaş bir kişi de asıl soruna odaklansın. Yok neymiş bu devirde PS4 mü alınırmış. Sana ne yahu sana ne? Çok biliyorsan çıkar parasını ver adama daha iyisini alsın.

    İkincisi şu kulaklık tak diyenler. Yıllardır anlamadığım konulardan biri. PC ses yapar kulaklık tak denir. PS ses yapar kulaklık tak denir. Peki ne alaka? O kulaklığı takınca motor gibi çıkan ses kayıp mı oluyor? Siz kulaklık ile aralıksız olarak en yüksek seste bir şeyler mi dinliyorsunuz? Kulaklıktan ses gelirken dışarıdaki ses komple kesiliyor mu sanki? Oyunda araba sürüyorsun veya bir yerde bekliyorsun diyelim o fan sesini duymuyor musun sanki.

    Hani öyle saçma bir şey söylüyorsunuz ki. Aralıksız ve en yüksek ses ayarında (kulakları patlatma garantili) bir şeyler dinlerseniz belki ses duymazsınız kulaklık ile.
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Almadan önce kontrol etseydiniz keşke

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PS4 Pro Pişmanlığı (Dert içerir...)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fan sesinden dolayı dandik olmaz. Bende 17 adet ps4 pro vardı. 4'ünü sattım. 5 yıl olacak, daha hiçbirine bir şey olmadı.Yani ps3 gibi sarı ışık veya xbox360 zamanındaki gibi 3 kırmızı ışık , e74 gibi ölümcül hatalar bu konsolda yok. Asıl önemli olanda bu. Fan sesi evet ilk versiyonlarda belirgin bir şekilde var. Bu da hemen olan bir şey değil. Zamanla macun kurumaya başladığı zaman, ısı iletimi azalıyor. O yüzden daha fazla ısı algılandığında fanlar daha hızlı dönmeye başlıyor. Çareside var.Kaliteli bir macun alıp, macunu değiştirmek problemi büyük ölçüde çözüyor.En azından çözümü var.

  • Ps5 alın rahatınıza bakın yanında uyusanız duymazsınız fan sesini

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Allah başka dert vermesin.

  • Kulaklık tak hacı duymazsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sat kurtul. Helikopterin bile bir endamı var en azından.

  • aman be birader ps5 pro çıkacak neredeyse 4 pro aldım helikopter falan filan PS4 Pro Pişmanlığı (Dert içerir...) 


    aynı modelden bende de vardısattım. her üretim modeli o kadar sesli değil 4 pronun. sonraki modeller de ses biraz çözülmüş ama sony için bir utanç kaynağı tabi.


    neyse ps5 de akıllandılar da konsolu geniş tuttular baya sıfır ses. arada disk okuyucu dönmese çalıştığını anlamayacağım ps5 in.


    ps4 pro da şöyle bir çzöüm bulmuştum ben: video ayarlarına girip 1080pye ayarla çözünürlüğü. zaten 4k 30fpsye düşürdüğü için iyi olmuyor. baya bi düzelmişti ses sorunu. yani yine oluyo da öyle jet motoru gibi değil harbi büyük çile o

  • Ps4'ün yüksek sesli fanla çalışması bir sorun değil çalışma prensibi öyledir. Keşke araştırsaydınız içini açmadan. Benim şahsi fikrim herkes görselliğe odaklanıyor ama ses kalitesi de önemli. Kulaklığı takıp o derin sesleri doruklarına kadar yaşamak varken neden kulaklıksız oynayıp fan sesine maruz bırakıyorsunuz kulaklarınızı?

    PS4'te ise slim kasa tavsiye etmişsin ama slim ile pro arasında ciddi bir performans farkı var.


    Ayrıca yıl olmuş 2022 neden ps4 proya para bayıldın ki? Aynı fiyata hatta belki daha ucuzuna bile yeni nesil Series S alsaydın bari.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 22 Mayıs 2022; 0:42:20 >
  • Yıl olmuş 2022 nuh nebiden kalma cihaza fan sesi var diyor bende gideyim şahin alayım sonra bu araba neden şu yok neden bu yok neden yolda kalıyor nasıl kalır diye ağlayayım. Nasıl mantık bu nasıl kafalar yaşıyosunuz anlamıyorum. Google a ps4 pro yazınca loud geliyor zaten. O zamanın teknolojisine göre cihaz bu şekilde tasarlanmış. Böyle olduğu da yıllardır biliniyor. Sen git bile bile lades de sonra burada ağla ilginç...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de fan sesi sorununu farketmemiştim okuyana kadar şuanda çok gürültülü geliyor bana da.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz eski olabilir fakat ayni zamanda cikan xbox one x daha guclu olmasina ragmen cok daha sessiz(ps5 ve series x/s seviyesinde). Eski cihazlarin hepsi sesli calismiyor oyle, konu sahibi hayal kirikligi yasamakta hakli.

  • Neredeyse artık yıllanmış bir cihaza ÖKÜZ PARASI VEREREK almış olmanız Sony'nin değil ülkeyi yöneten reisin sorunudur.

  • Konuyu açan 6 yıl geriden geliyor. PS4 Pro mu kaldı birader kendine gel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Pro kullandım ama nedense hiç yaşamadım bu ses problemini.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iyi de biz bu bunları 5 yıl önce konuştuk bitirdik muhabbeti kalmadı bile, zaman makinesinden mi geliyorsun reis napıyorsun PS4 Pro Pişmanlığı (Dert içerir...) 

  • konu 2018 flashback

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • adamın o zaman parası yoktur şimdi anca alabilmiştir sorun olunca konu açmıştır olamaz mı?

    ben de geçen sene düz ps4 almıştım önceden alamadığım için ama hem performans hem de ses sorunu hoşuma gitmediğinden ileride ps5 alırım diye az kullanıp satmıştım, olabilir böyle şeyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuh modelleri vardı onun, bendeki olan modeli baya araştırarak almıştım ve fan sesi normal bilgisayarın fan sesiyle aynıydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.