Şimdi Ara

İkinci eli yok denilen 2013 Model Ford Cmax aracımı 1 günde sattım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.2013 Ford Cmax 1.6 dizel manuel titanyum x aracımı 66880 km de orjinal olarak 347.500 tl ye sattım.Bazı galeriler bu aracı almayız veya çok düşük fiyat verdiler.Aracımı kartal oto pazarına gittiğim ilk günde sattım.356 binden açılış yapmıştım ciddi alıcı olunca 347.500 tl ye sattım.Aracım servis bakımlıydı.Sadece dolu hasarından dolayı trameri vardı.

    MPV lerin ikinci eli kötü değil aslında bakımlı ve temiz araç olunca her türlü satılır.




  • arada denk gelir öyle.

  • cmax kendi sınıfında gayet tutulan bir araç tabi ki C sedana göre daha zayıf piyasası ancak yok demekte cahillikten başka bir şey değil.

  • Valla ben de MPV bakınıyorum, hatta bir ara 2 veya B serisine ciddi niyetlenmiştim. Bence çok mantıklı bir kasa tipi fakat tüm dünyada düşüşe geçti. SUVcuklar esir aldı bu sınıfı malum.

  • B-Max ler nasıl hocam? Vavacars da 2012 model b Max var 276 bine 88.000 km de yani piyasaya göre B-Max lerde uygun kasaları biraz ağır deniliyor ama ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alıcısı denk gelmiş, sizin de şanslı gününüzmüş.


    2008 makyajlı c-max- titanium aracım vardı. 2014 yılında 36bin km olarak aldım, 2016 yılında 90bin km olarak satışa çıkardım. Araç tertemizdi, göstergeyi 40-50 km yapsam kimsenin şüphelenmeyeceği durumdaydı, piyasaya göre makul bir fiyat girdim. Uzun süre satılmadı, takasta bayiye verdim 2017 başında. Benim aldığım vatandaş sizin gibi şanslıydı, ben uzun boy sebebiyle bu tip araç baktığımdan ilana yeni girilmişken anlaştım hemen.

  • MPV sınıfı zaten ülkemizde genel anlamda satılmıyor. Onun yerine hafif ticari araçları tercih ediyorlar.


    Sizin aracınıza gelirsek, 10 yaşında olmasına rağmen, dizel bir araç olduğunu da hesaba kattığımızda, henüz 100,000 km. bile yapmamış olmasından ötürü çok kısa sürede satılmış olabilir. Alıcı da bu sınıfa meraklı ise tercih edebilir. Genel anlamda bu segment araçların satışı çok yavaş ilerliyor. Zaten piyasada 2015 öncesi araç olup da masrafsız ve hasarsız araç yok denecek seviyede. Bu bile başlı başına bir tercih sebebi olmuş olabilir.

  • İlk defa 2012'de fuar halk ziyaretine açılmadan önce basın gününde incelemiştim. Kendisi en beğendiğim araçlardan biridir. Ford C-Max Türk aile yapısına uyan bir otomobil ne yazık ki MPV sınıfı güzel ülkemde hak ettiği yere gelemiyor.

  • Tramer kaydı ne kadardı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kilometresinin düşük olması, servis bakımlı olması ana unsurlar olmuş bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlı bir şekilde iyi kazıklamışsınız 347bin tl ye. İkinci eli yok denilen 2013 Model Ford Cmax aracımı 1 günde sattım. hayırlı olsun.

  • Ben de ilk aracım olan 2.0l 98 Mondeo aracımı akşam ilana verip, ertesi sabah satmıştım. Onun için de piyasası yok deniyordu ama alıcılar sıraya girmişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlı bir satış olmuş ancka piyasası hala yok :)

  • Hocam hayattaki şanslarınızın hepsini bir günde tüketmişsiniz İkinci eli yok denilen 2013 Model Ford Cmax aracımı 1 günde sattım. 


    İşin şakası bir yana her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun İkinci eli yok denilen 2013 Model Ford Cmax aracımı 1 günde sattım. 

  • "Son sahibi oldun" denilen 1964 model Opel Record' u sadece 6 ay sonra 1997 yılında 125.600.000 Türk Lirası' na zarar etmeden satmıştım...

  • Zaten piyasası olsa 500'e satardın hocam 150 ucuz vermişsin.İkinci eli yok denilen 2013 Model Ford Cmax aracımı 1 günde sattım. 

  • Bizdeki içi boş inanışlara aldanmayın, kulak asmayın.


    Ona bakarsak her arabayı yarın satabilelim diye almaya kalksak ortalık Megane, Egea falan dolardı herhalde.


    Zamanında Giulietta'yı aldım, satamazsın, edemezsinciler başladı. Gayet de piyasasında, birkaç gün içerisinde sattım.


    Bu tip araçların daha çok ilgileneni, meraklısı olduğunu düşünür ve daha hızlı bile satılabildiğini düşünürüm hep.


    Hatta tam aksine, "piyasa" arabası daha zor satılır bence. Çünkü ilanı açarsınız, benzer km ve modelde binlerce vardır İkinci eli yok denilen 2013 Model Ford Cmax aracımı 1 günde sattım. 


    Ha şans, kader, kısmet, nasip boyutu var ki işin, ki ben çok inanırım. Bununla da durum çok değişebilir. Daha geçen gün arkadaşım Clio'sunu satmaya çalışıyordu. Bir ara ilandan kaldırdı, iki gün önce fiyat güncelledi tekrar yayına aldı. Kayınbiraderle konuşurken arkadaşın ilanını gönderdim, ertesi gün satışı hallettiler.





  • Lexus rx 1 günde,

    Subaru impreza 6 günde,

    toyota auris 1.33 1 ayda,

    lancia delta 6 günde,

    subaru xv 3 günde sattım.


    Hiç bir aracımda çok pazarlık yapmadım. Kafamda belirlediğim, bana göre uygun fiyata sattım. Satılması için gereken şey doğru fiyat.

  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Auris niye o kadar bekledi hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.