Şimdi Ara

SATILDI SİLİNEBİLİR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 SATILDI SİLİNEBİLİR.

    Arkadaşlar ürün sıfır ve orginaldir SUPERSTEP sitesinden alındı ssleri paylaşıyorum. Şu anki piyasa fiyatının altında satıyorum en düşük piyasa fiyatı şu an 969 tl 'dir alıcı arkadaşa şimdiden hayırlı olsun özelliklerini aşağıda paylaşıyorum.

    Ankara içi elden teslim. Diğer şehirler için kargo alıcıya ait olmak üzere teslimatı gerçekleştirilir.


    D'Lux Walker erkek spor ayakkabı sadeliği ve şıklığı ile kalbinizi çalacak! Deri ağırlıklı olmak üzere sentetik karışımların da yer aldığı sayası tek renk olarak tasarlanmıştır. Deri kısımlar ayakkabının şıklığını ve dayanıklılığını artırırken, sentetik kısımlar süsleme dikişlerinde kullanılmıştır. D'Lux Walker erkek spor ayakkabının iç tabanında bulunan Air Cooled Memory Foam ayaklarınızın şeklini alarak onları her noktasından yastıklar, bu sayede ayaklarınız tüm gün rahat eder. Aynı zamanda hava alabilme özelliği de bulunan bu iç taban Skechers’ın en çok tercih edilen iç tabanlarından biridir. D'Lux Walker erkek spor ayakkabının orta tabanı yürürken veya spor yaparken oluşan darbe etkilerini minimuma indirirerek şok emici etki yapar. Ayakkabının tasarımında kullanılan kalıp Relaxed Fit olduğu için taraklı ayakların da kullanımına uygundur. D'Lux Walker erkek spor ayakkabının dış tabanı yüksek yer tutuşu sağlayan ve oldukça esnek bir dış tabandır. 4,3 cm topuk yüksekliği bulunan D'Lux Walker erkek spor ayakkabının ağırlığı 660 gr’dır.


    SATILDI SİLİNEBİLİR.


    SATILDI SİLİNEBİLİR.


    SATILDI SİLİNEBİLİR.


    SATILDI SİLİNEBİLİR.


    SATILDI SİLİNEBİLİR.


    SATILDI SİLİNEBİLİR.


    SATILDI SİLİNEBİLİR.


    SATILDI SİLİNEBİLİR.
    SATILDI SİLİNEBİLİR.



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.