Şimdi Ara

Cem Küçük: Seçimden sonra hesap soracaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cem Küçük: Seçimden sonra hesap soracaklar



    İktidara yakın Cem Küçük, muhalefetin seçimleri kazanması durumunda “hesap soracağını” iddia etti. Küçük, muhalefete ağır ithamlarda bulunmayı da ihmal etmedi.


    Türkiye yazarı Cem Küçük, Canan Kaftancıoğlu kararının ardından CHP’den gelen tepkiyi değerlendirirken, muhalefetin seçimi kazanması durumunda “helalleşme” değil “hesap sorma” peşinde olacağını savundu.


    Küçük, "Seçimlere 1 yıl var. Seçimler olup bitince hesap soracaklar. Yok diyorlar ama istedikleri bu. Dün Canan Kaftancıoğlu’nun cezası Yargıtay’da onandı. Muhalif isimler neler yazmış bir bakın. Hatta o isimler son bir haftada beğenmedikleri bir yazar Gezi'ye çağrıldı diye neler söyleyip yazdılar gördünüz. Bunların helalleşme çağrısına kanmayın. Tamamen aldatmaca!.." iddiasında bulundu.

    Muhalefete karşı ağır ithamlarda bulunan ve iktidar ağzıyla yazısını sürdüren Cem Küçük, "Hükûmeti tek adam ya da otoriterlikle suçlayanların hepsi darağaçlarını kurmuş bile. Kutuplaştırmadan şikâyet edenler kutuplaştırmanın âlâsını yapıyorlar.” dedi.


    Daha önce yaptığı açıklamalarda FETÖ’yü yere göğe sığdıramayan ve açık desteği sağır sultan tarafından bilinen Küçük, “Sözlerine Hukuk geldiğinde göreceksiniz diyorlar. Şu lafı en çok FETÖ’cüler kullanıyor: 'Bir gün hukuk size de lazım olacak.' Sürekli bir korkutma ve intikam isteği var.” diye yazdı.


    Muhalefetin hesap soracağı korkusuyla yazısını sürdüren Cem Küçük, açılması muhtemel davaları itibarsızlaştırma çabasına da düşerek “Tabii kimi neyle suçlayacaklar belli değil" ifadesini kullandı ve iktidara uyarıda bulundu.


    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/mobi/arada-bir-dogrulari-yazan-cem-kucukun-etekleri-tutustu-secimden-sonra-hesap-soracaklar-541363h.htm]


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Zaten hesap sormazlarsa bir donem sonra hepsi sutlanir. 2 sey onemli, multeci sorunu ve fetonun siyasi bacagi ile feto ile baglantisi olmasina ragmen hic bir sekilde yargilanmayan tayfa.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece muhalefet mi? Normal vatandaşlar bile bir çok suç duyurusunda bulunacak.

  • ''kutuplaştırmanın âlâsını yapıyorlar''


    20 yıldır bu memleketin maddi ve manevi tüm değerlerini sömüren ve sömürmeye devam edenler mi bunu söylüyor?Buna sadece güler geçerim...


    Son zamanlarda muhalefet özellikle Zafer Partisi sayesiyle olması gerektiği gibi muhalefet yapmaya başlayınca bunları bir korku alıp gitmiş.Alışmışlar tabii hakaret etmeye ancak karşılık görmemeye şimdi tuhaflarına gidiyor.


    Yahu twittera giriyorum malum partinin trolleri ''Sonuna kadar seninleyiz ölümüne ölümüne'',''devlet kainat lideridir'',''sizinle sonsuza kadar kutuplaşacağız'',''biz osmanlı torunuyuz bizans torunlarıyla aynı safta yer almayız'',''Hira dağının çocukları olimpos dağının çocuklarıyla mücadelede'' şeklinde kışkırtıcı ve halkı kin ve düşmanlığa iten twittler atınca sorun yok ancak muhalifler 20 yıl boyunca yapılan hukuksuzlukların hesabı sorulacak dendiği zaman (ki bunu sadece zafer partisi diyor.Diğerleri helalleşme peşinde) ''kutuplaşmanın alası' oluyor öyle mi?





  • ya ne olucaktı.


    Cem Küçük: Seçimden sonra hesap soracaklar 

    yanınıza kar mı kalıcak......

  • Hesap sormazlarsa biz onlardan hesap sorarız sonraki seçimde onlarda gider bu kadar basit

  • Her devrin bir hesap sorma ve hesap verme vakti vardır... Az kaldı...

  • buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt
    Başta Reis olmak üzere her Akp'linin hayali

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem küçüktür ama mide bulandırır🤢

    Cem Küçük: Seçimden sonra hesap soracaklar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kax123 K kullanıcısına yanıt

    bu adamlar hiç şaşırtmıyorlar Cem Küçük: Seçimden sonra hesap soracaklar 

  • şimdiden tırsmaya başlamışlar lol.

  • Gönül ister Nümbergmahkemeleri gibi yarılanmalarını ama olmayacak iş o. Ben kimsenin yarılanacağını sanmıyorum. Belki göstermelik bir kaç kişi yargılanır ama o kadar işte. Bir tarafta davutoğlu, diğer tarafta babacan ile kimi nasıl yargılıyorsun? Haa sonlara doğru AKP atak yapar da toplumsal öfkeyi arttırırsa belki biraz daha fazla kişi yargılanabilir.


    Benim en büyük beklentim beşli çetenin mallarının kamulaştırılması.

  • Benim bildigim muhalefet secimden sonra degil secimden once hesap sorar. Secimden sonra iktidar olmustur ve hesabi ona yine muhalefet sorar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akp sayesinde adaletten kaçıyorlardı, akp olmayınca kaçamayacakları şimdi akıllarına geldi galiba.Cem Küçük: Seçimden sonra hesap soracaklar 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 13 Mayıs 2022; 22:40:0 >
  • cem kücük fetocu diyebiliyorum

  • Ne diyon bu değişik ya?

    Ben devlet disiplini ile çekirdekten yetişip memur oldum. Yetiştirilirken her Allahın günü yanlış iş yaparsanız hesabını veremezsiniz kimse kimsenin arkasında durmaz nasihatını duyduk amirlerimizden.

    Din.g.l herif, her yaptığı işte o korkuyu içinde yaşayacak her devlet görevlisi! Hesabının sorulacağı endişesi içini kemirecek zaten!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 14 Mayıs 2022; 4:2:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cem kucuk niye korkuyorsun ki? Yoksa sen de mi vatana ihanet ettin? Sen de mi fetoyla kol kola askerine orduna tezgah planladin? Yoksa sen de mi sadat gibi paramiliter güçleri savundun? Yoksa sen de mi Türkiye Cumhuriyeti nin anayasalarini karşına aldın, cumhuriyet rejimini yikanlarin arasında yer aldım? Sen de mi rant, peşkeş, rüşvet, ve korku imparatorluğu taseronluğu yaptın?


    Türkiye ye karşı bu oyunları oynamayan adama niye hesap sorsun ki muhalefet. Yoksa aranızda bu pisliklere karışmamış tek bir adam bile yok mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.