Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu Baskınlara Devam Ediyor. Bugünkü Baskın Ziyaret, SADAT'a. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2K23 kullanıcısına yanıt

    Cevabın kralını vermiş, ne olduğunu neyi savundigunu sermiş ortaya. Şimdi sana uyup konuyu değiştirelim, ülkeyi kana bulama niyetindeki silahli paramiliter örgütleri konuşmayalım. Böylelikle bir pislik daha örtülmüş olsun öyle mi?


    Konu sadat !

    Konuyu başka türlü değiştirebilirsin degistir.

    Pislik örtmek bizim işimiz değil senin işin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence cihat yapılsın. Bizde mülteci olarak Almanya'ya falan gideriz. Seçimden önce ne var ne yok satarım Euro yaparım. Zerrre umurumda olmaz. Alsınlar tepe tepe kullansınlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atmaca57 kullanıcısına yanıt

    Millet ittifakı 3 parti şu anda.


    İyi partiye ya da Demokrat partiye bunun için neden gitsin. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git rusya da wagner i abd de black water ı bas bakalım kaç gün dışarda gezebiliyorsun? Aynı şey demiyorum ama bu iş farklı yerlere gidiyor.

  • sadtneverdie kullanıcısına yanıt

    O iki örgüt dünyayı kana bulayan örgütler. SADAT'da onlardan. Militan yetiştiren ne idiği belirsiz bir örgüt. Ne diye saunuyorsunuz bu örgütü?

  • eeee şimdi bu baskın oldu. farkındalık yaratıldı. bitti mi? bugünden sonra ne yapacağız? bunlar gibi ne idüğü belirsiz gruplara baskıyı arttırmak lazım. bugün bir şey daha öğrendim. sadat'ın kurucuları'nın birde assam adında bir kuruluşu daha varmış. oraya da bir bakmak lazım. bu kadar ne idüğü belirsiz insanların sınırdan içeriye alınmasının bir sebebi var. o sebepin ne olduğunu hepimiz biliyoruz. baskıyı arttırmalı...


    Osman Aydoğantwitter
    “ASSAM Kılıçdaroğlu , SADAT’ı gündeme getirdi... Ama Em. Tuğg. Adnan Tanrıverdi tarafından 2012 yılında kurulan bir de ASSAM var. ASSAM’ın faaliyetleri de gözden kaçmasın istedim!... Siz de kaçırmayın... https://t.co/DK23huxkMP”
    https://twitter.com/_OsmanAydogan/status/1525176640531218433



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 14 Mayıs 2022; 12:55:13 >
  • Kılıçdaroğlu'nun 2022 yılında gündeme getirdiği SADAT'ı Ümit Özdağ 2017'de gündeme getirmişti. Bu örgütün ana hedefi İslam devleti'ni kurmaktır. Geç oldu ama bu yetmez. Çok daha fazla üzerine gidilmesi gereken bir örgüt.

  • artık son raddeye gelindi. türkiye cumhuriyeti var olma krizine girdi. osmanlı da olduğu gibi islamcılar yine rahat durmadı. onlara bir şans verildi ama onlar batı emperyalizmi'ne uşaklık yapmayı seçtiler. bu saatten sonra onlar için yapacak bir şey yok! kendi düşen ağlamaz...

  • Cehapeyi de bassa pkk dolmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedat Peker daha önce bahsetti ama millet olayı netflix izler gibi izledi. Bu durum çok ciddi arap zihniyetliler kan dökmeden koltuktan ayrılmaz.

  • Arka Sokaklaryoutube
    Esra’yı yaralayan Rehat ile Hüsnü arasında yaşanan restleşme çevredekiler tarafından kamera kaydına alınır. Kaydın internet ortamında hızla yayılması yalan haberleri de beraberinde getirir. Rehat’ın polis tarafından öldürülüp üstünün kapatıldığını düşünen bir grup çete etrafa tehlike salar. Gittikçe büyüyen bu olay, Rehat’ın hastaneden kaçırılmasıyla daha da büyüyecek ve tehlikeli hale gelecektir. Hidayet, ölen kızının intikamını almak ister. Gözünü karartan Hidayet, akrabası olan mafya reisi Kudret’e ulaşır. Kudret’in dahil oluşuyla olaylar Hidayet’in istemediği bir şekilde gelişecektir. Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz… İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba; ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır. Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar. Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu Yönetmen: Orhan Oğuz Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Merve Oflaz (Bahar), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yiğitcan Ergin (Cemal), Ela Yörüklü (Ezgi), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Tunç Oğuz (Arda), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Kerimhan Duman (Tunç), Ecem öz (Şule), Elvan Dişli (Pınar), Efe Günay (Haydarberk), Ada Baykan (Zeyno Bebek), Garip Kont #arkasokaklar
    https://www.youtube.com/watch?v=twsJY7oCE1U&list=RDCMUCZ16YOjOVQyFtinlGdl2-6A&index=2

    Bu haftaki bölümde buna benzer bir konu işlenmiş az buçuk yaşanacakları özetliyor.

  • Bircanyildirimofficialtwitter
    “SADAT üyesi olarak 15 Temmuz’a katıldığını söyleyen Osman Görer, o geceye nasıl hazırlandıklarını ve cinayetlerí nasıl işlediklerini anlatmış. Bu video çok ilginç! https://t.co/9CvOHGZwOJ”
    https://twitter.com/YildirimBircan/status/1525722565368479745?s=20&t=luEOeL_HY1yMSnlHGBVRYA

    ÇOK ÖNEMLİ....

    Militer Doktrintwitter
    “Sedat Peker’in “Ne olursa olsun sakın sokağa inmeyin. Sizi sokakta SADAT ve derin Mehmet’in adamları bekliyor olacak” sözünü unutmayın!”
    https://twitter.com/askerdoktrin/status/1525433919763582978?s=20&t=luEOeL_HY1yMSnlHGBVRYA



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Atmaca57
    2K23
    Por favor
    retro61

    Kendi açımdan bu hesapların artık Türkiye Cumhuriyeti düşmanlığı yaptığını, %100 troll olduklarını, yönetim tarafından desteklendiğini düşünüyorum.

    Mesajı şikayet edecekler, muhtemelen silinecek ama insanlar görsün. Nasıl insanlar var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • son dakika
    Erdoğan: SADAT'ın yöneticileriyle yakından uzaktan alakam yok
    https://www.sondakika.com/politika/haber-erdogan-sadat-in-yoneticileriyle-yakindan-14951207/

    Korku dağları aşmış.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TÜRKİYE GERÇEKLERİtwitter
    “Meral Akşener: Sandıkta abidik gubidik işleri yapmaya kalkışabilirler”
    https://twitter.com/MstSelanik/status/1527702740922781697?s=20&t=z54SlXh_QdHh4WDv8fI1Ig

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağlamalar devam ediyor.


    www.gercekgundem.com
    'Burası terörist yetiştiren bir kurumdur' demişti: SADAT'tan Kılıçdaroğlu'na dava
    https://www.gercekgundem.com/siyaset/344462/burasi-terorist-yetistiren-bir-kurumdur-demisti-sadattan-kilicdarogluna-dava

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptığı tek doğru hareket şu terörist yapının üstüne gitmek. Daha çok bastır ekonomiyi de eleştir dede hadi dede

  • ABD de Blackwater, Rusya'da Wagner'in kapısına o ülkelerin muhalefet liderleri medya ile dayanıp kabadayılık yapamaz. Adamın ümüğünü sıkarlar ama burası Türkiye işte ! Burada oluyor.


    Bu ülkeler resmi askerlerini gönderemeyecekleri yerlere bu şirketlerin askerlerini yollarlar.


    Ortadoğuda her yerden bu iki şirketin askerleri çıkmıyor mu ?

  • Kılıçdaroğlunun derdi, Tayyip Erdoğan!


    sanki böylelikle iktidara geleceğini hesaplıyor. hadi geldi, hiç bir ekonomik programı yok,

    ne yapacaklar?


    koalisyonla iktidar olurlar,

    ilk 4-5 ay zaten bakanlık paylaşımı derken zaman geçer,

    sonra da IMF'nin kapısına gidip borç para alırlar, geçici bir rahatlamadan sonra şimdiden daha kötü bir ekonomik çerçeve çıkar ortaya...


    AMA;


    Kılıçdaroğlu, ciddi bir şekilde ekonomik iyileşme programları üzerinde çalışsa ve İktidar partisi ile ortak projeler yönetseler, biz ülke olarak bu sıkıntıların üstesinden gelebiliriz.

  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

    Dava sonuçlandı. AKP'ye bağımlı yargı 30 bin TL tazminata karar verdi. Buna değdi. ASDF

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.