Şimdi Ara

LUNA resmen çöp oldu, hacim ise 1 trilyon dolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LUNA resmen çöp oldu, hacim ise 1 trilyon dolar



    Kripto para piyasasının en önemli projelerinden birisi olarak gösterilen Terra LUNA kimilerine göre bir komplo sonrasında tarihe geçti. İnanılmaz düşüş yaşayan LUNA eşi görülmemiş bir hacme ulaştı.



    LUNA çöp mü oldu?



    Stabil para birimi UST konusunda yapılan bazı hatalar veya ihmaller nedeniyle piyasaya bol miktarda BTC ve UST sürülünce piyasada büyük çöküş başlamıştı.



    Ayrıca Bkz.Bitcoin fiyatı 26 bin dolara indi, LUNA sadece 20 cent



    Hatalarını gideremeyen Do Kwon bu kez LUNA üreterek piyasaya sürmeye başladı. 120$ seviyesinden 10 cent seviyesine kadar gerileyen LUNA dün biraz hareketlenmiş ve yatırımıya umut vermişti ancak sabah saatlerinde acı bilanço ortaya çıktı.



    LUNA vakfı toplamda 6 trilyon adet LUNA üreterek piyasaya sürmüştü ve haliyle fiyat da 0.00002$ seviyelerine indi ki bu fiyatları SHIBA veya KISHU gibi memecoin projelerinde görüyorduk.



    Kısa sürede dolaşımdaki miktar patlama yapınca günlük hacim de inanılmaz seviyelere çıktı. Tarihte görülmemiş bir şekilde 1.9 trilyon dolarlık hacim üretildi. Elbette işlemlerden komisyon kesen borsalar facianın kaymağını yemiş oldu.



    XRP davasında anında delist işlemleri başlatan borsaların LUNA için beklemede kalması tepki topladı. Nihayet dün itibariyle pek çok borsada LUNA ve UST birimlerinin delist olduğu duyuruldu. Böylece önemli bir proje resmen çöpe gitmiş ve binlerce insanın yatırımını da silmiş oldu.




    Kaynak:https://www.coingecko.com/tr/coins/terra-luna







  • helal olsun. şu forumda en mantıklı yorumlardan biri. tebrik ederim hocam.



    50 yıl sonra gelecek para falan yazmış bazı arkadaşlar. tabi işte bundan kaybediyoruz.

    bu bir anda zengin olma vaadlerine kanıyoruz. insanoğlu enteresan :)



    halbuki ceviz özelinde yüzde 60-70 ithal ettiğimizi bilmiyorlar. içeride müthiş ihtiyaç duyulan bişi olduğunu bilmiyorlar. ve dahası torunlarına kalacak bir yatırım olduğunu da bilmiyorlar.neyse,coinlere devam  

  • Zenginlerin fakirlerin elindeki iki kuruşu almak için icat ettikleri bir şey olarak görüyorum bu coinleri. Anlaşılan o ki hedeflerine de ulaşıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıya saçma bir şekilde kahraolsun kripto, kahrolsun madencilik şeklinde saçma yorumlar yapmayın lütfen. Bende oyuncuyum ve hiç kazım yapmadım kazanıda sevmiyorum ama bilmeden yorum yapıyorsunuz. Bu bir borsa, yatırımımıda kriptoda tutuyorum. Burda batmasını istediğiniz şey borsada tüpraş ın batmasını istediğiniz şey ile aynı orantıda. Her kriptoda parası olanın kazım yapacak, ekran kartlarını ve oyunculuğu zora sokacak kişiler değillerdir.

  • luna ne la ay çicek yağı mı !?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 13 Mayıs 2022; 9:49:23 >
  • oyuncular artık ekran kartı sorunu yaşamayacak desenize :D

  • dünya ülkeleri artık kendi resmi sanal paralarını çıkartıyorlar.
    işte bu yüzden savaş çıktı !
    yarın bu kripto nasıl düştü ise amerikan dolarıda bu şekilde düşecek !
    dünya ülkeleri artık kendi resmi sanal paralarını çıkartıyorlar.
    işte bu yüzden savaş çıktı !
    yarın bu kripto nasıl düştü ise amerikan dolarıda bu şekilde düşecek !

  • Her zaman masa kazanır

  • Lunanin basina gelen hepsinin basina gelir az bucuk yatirimim vardi onu da cektim. Bu is dolandırıcılık diyenlere hak veriyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kimin kimi denk getirirse becerdiği bir dijital saadet zinciri, bir çeşit titan oluşumu bu.

  • ProjectMan kullanıcısına yanıt
    Gene yaşacaklar, çünkü dolar yükseliyor.

  • Luna mağdurları whatsapp grubu falan yok mu? Çok eğlenceli oluyor.

  • Bitcoin ponizidir

  • Biz burada Dogeden, Shibadan ve Akitadan para kazanırken buraya gelip "Bir gün elinizde patlayacak projeli coin alın abiiiiğğğ" diyenler vardı. Bende her seferinde paranızı kazanmaya bakın, bunlar hiç bir zaman projesini hayata geçiremeyen al sattan başka bir halta yaramayan değerler olacak demiştim. Sadece o anlık fiyatından alışverişinde kullanılır o kadar...

    Alın size projeli coin abiğğğğğ :)

  • paranızın değerini korumaya çalışmaya başlamadan önce yatırım nedir öğrenin. ne olduğunu bilmediğniğiniz,tuhaf hikayeleri olan sanal şeylere para bağlamayın. şu saçmalığa para bağlayacağınıza paranızı una, kumaşa veya şekere bağlasaydınız. ortada somut bir değer yok ise saçma sapan hayallare para bağlamayın. böyle elinize veriler.

  • LUNA resmen çöp oldu, hacim ise 1 trilyon dolarBelinda Carlisleyoutube
    Official video for ‘La Luna' by Belinda Carlisle from her 1989 album 'Runaway Horses'. Video directed by Andrew Morahan. Watch more videos from Belinda: https://belinda.lnk.to/watch Listen to more by Belinda: https://belinda.lnk.to/listen Follow Belinda online: https://belinda.lnk.to/follow Lyrics: [Verse 1] I remember when I met you All the stars were hanging in mid-air In those moments nothing mattered But the way you caught me in your stare We were walking, we were talking We were laughing about the state of our lives How our fates brought us together As the moon was rising in your eyes [Pre-Chorus] On and on the night was falling Deep down inside us On and on a light was shining Right through [Chorus] Ah, la luna, la luna The night that we fell Under the spell of the moon Ah, la luna, la luna The light that will bring me back to you The light of la luna [Verse 2] In the hotels, in the cafés All the world was mad with romance In the harbour, moonlit water All the ships were swaying in a dance Then you held me and you kissed me And I knew I had to be with you You didn't ask me, you just took me To the tiny bed in your tiny room [Pre-Chorus] On and on the band was playing A song of surrender On and on, the sun would soon Break through [Chorus] Ah, la luna, la luna The night that we fell Under the spell of the moon Ah, la luna, la luna The light that will bring me back to you Ah, la luna, la luna The night that we fell Under the spell of the moon Ah, la luna, la luna The light that will bring me back to you The light of la luna [Bridge] Now I walk along the streets of Marseille The winter sky is cold and grey And I don't know why I left you that day And I don't know where you are [Chorus] Ah, la luna, la luna The night that we fell Under the spell of the moon Ah, la luna, la luna The light that will bring me back to you Ah, la luna, la luna The night that we fell Under the spell of the moon Ah, la luna, la luna The light that will bring me back to you
    https://www.youtube.com/watch?v=ur48BBf6TkU
  • Birikimin var ne yapacağını bilemiyor musun, köyünden tarla al. Şehrin dış mahallelerinden arsa al. 10 yıl bekle. Evin olsun. Şanssızsan 20 yıl bekler evin olur. Böylece dolandırıcılara para kaptırmamış olursun.

    Becerebiliyorsan köydeki tarlana ceviz dik. Devlet desteği var. Fidesini devlet veriyor, etrafını dikenli telle çevirmen için para veriyor. 6. senede mahsul alıyorsun. Depolaması kolay bozulmaz. Ülkede her daim ihtiyaç.

  • fantomasds kullanıcısına yanıt

    Bu dediklerin insan ömrü 500-700 sene olsa güzel olurdu ama malesef 50 sene falan.

  • Xit kullanıcısına yanıt
    Ama yatırım yaparak saçmalığın değerlenmesine sebep oluyor. Dijital para illaki olsun ama bunu son teknoloji çipler ile bir algoritma hesaplatarak dijital para basma ve bunu eko sistemin temel düzeni haline getirmek yonga üreticilerini parasal yönden dünya lideri yaptı. Ne gerek vardı buna, ülkeler kendi dijital para birimlerini kendileri kolay yoldan basabilirlerdi. yazık değil mi bu kadar insan iki tane oyun oynayacağım diye astronomik rakamlara pc alıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ProjectMan kullanıcısına yanıt

    not et. agustos gibi firlatacaklar gene bu mereti. saglam coinler yine tavan yapacak. ben 100 dolarlik daha algo giricem.


    ama artik kazim isini tum coinler icin zorlastirirlar ya da yeni bitmeler is yapmaz. o yuzden bu firtinada ayakta kalanlari alttan toplamak en karli. bu yuzden su yeni 7900xt serisi ciktiginda muhtemelen yine coktan firlamis olacaklar.

  • 1000 tl gitti üzülmüyorum çünkü bi haydan gelen para vardı ,olur mu ,ya olursa ayağına gömdüm ,fakat bilmediğim bir şey var dı hesaplarımda ,sınırsız coin sürülmesi , bu noktayı kaçırmak bedeli oldu

    ben sanıyordum ki ,örnek olarak 23 milyon adet btc vr ,yerin dibine de gitse 23 milyon ,uzaya da gitse 23 milyon

    coin piyasaya çıkarken toplam adet belli olmalı ve ne olursa olsun ilave coin adedi eklenememeli , belki coin işlerinde sabit arz tek kurtarıcı bu olur

    bu terra gibi bol bol coin patlamaları olacaktır artık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.