Şimdi Ara

Sony CFO'su: PS Plus Hizmetine Büyük Oyunlar Dahil Etmek Mevcut Kalitemizi Bozabilir (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 7ender

    Rakam bakıyoruz madem:

    <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a data-test="test" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="https://store.donanimhaber.com/45/d5/60/45d56032dbffaab6fadcb23b90f3871b.jpeg" target="_blank" data-href="https://store.donanimhaber.com/45/d5/60/45d56032dbffaab6fadcb23b90f3871b.jpeg" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="https://store.donanimhaber.com/45/d5/60/45d56032dbffaab6fadcb23b90f3871b.jpeg" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklayın</td></tr></tbody></table>

    Sony ilk 100'de değil...

    Yüreği yetmez derken; uydurmuyoruz yeğeeenn ??

    Gece gece rakam konusunu açınca buradan kapak yapayım dedim ?? yoksa malzeme bol vurmak istesek... ??


    Lütfen ciddi olmadığını söyle, oyun konusunda rakip olmadığı ortadayken, şirket değerini mi atıyorsun gerçekten?




  • ya arkadaşlar "kalite kalite" diye övünüyorsunuz da, bu "kaliteye" hakkını ne kadar veriyorsunuz peki?

    1 kişi bir PS oyununu satın alır ama o oyunu 10 kişi oynar, Sony o 1 kişiden anca para kazanır,geri kalan o 9 kişi Sony e zırnık koklatmaz.

    5 tl daha ucuz diye Madagaskar Psn den oyun alırsınız.

    Koskoca Sony sizden hakkı olan parayı kazanamadığı için oyunlarını PC'ye getiriyor, siz hâla Exc. oyun diyorsunuz. Exc dönemi bitti artık.

    bütün Sony oyunları en geç 6 ay - 1 yıl içinde PC'ye gelecek, hiç öyle 3 sene sonra gelir diye kendinizi boşuna avutmayın. Sony'nin kısa vadede yatırdığı parayı çıkarması gerekiyor. Bundan böyle Sony'nin oyunları Short Time PS Exc. oyunlardır.

    ha zaten siz bu konulara fazla kafa yormayın , sizin daha büyük sorunlarınız var. Örneğin "Elektrik" konusu, sizin düşünmeniz gereken konu anne ve babamdan konsolda oyun oynamak için bi 5 dakika daha nasıl izin koparırım ya da acaba 3 ay sonra bugün bana izin verirler mi 15 dakika oyun oynamak için diye olmalı.

    Ex mex kalite malite bunları bırakın arkadaşlar, bunlar sizi aşan konular

    hadi kalın sağlıcakla,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasgok -- 13 Mayıs 2022; 12:43:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >





  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasgok kullanıcısına yanıt

    Yakında zaten hepsi buluta evrilecek bu kaçınılmaz bir gerçek. Arkadaşta hala bık bık ötüyor 3 sene sonra PC’ye gelir diye.


    TLOU 1-2’yi PS Now ile bitirdim Uncharted 4, GOW daha dayandığım bir sürü Exc. Şimdi ise çoğu PC’ye geliyor. Hiçte öyle 1-2 sene beklemedim oynamak için.


    Mecbur geliyor çünkü firmalar sadece Sony kanadından pay almak istemiyorlar. Büyük pastayı istiyorlar artık. Konsol savaşları bitecek yakında. Hepsini buluta bekliyorum ben.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasatka kullanıcısına yanıt

    Elden Ring geliştiren stüdyo Microsoft stüdyosu değil, dolayısı ile böyle bir gayesi yok.


    Kendi stüdyolarının geliştirdiği oyunları Game Pass'e ilk günden açıyor. Bunlar Forza, Halo vb.


    İnsanlar hala neden GamePass'i eleştiriyor anlamıyorum. Game Pass sadece Xbox oyunlarını değil EA Games oyunlarını da içeriyor. Game Pass olmasa Star Wars Jedi Fallen Order gibi bir oyunu oynayamayacaktım belki de.

  • Bu durumu bilmeyen, tahmin etmeyen, eğer ps plus'a herşey ilk gün gelirse kalitenin yerlerde sürüneceğini ön göremeyen kimse yoktur diye düşünüyorum.


    Ne oynadınız Gamepass ile dudakları uçuklatan 90 puan üstüne kafa atan, sıkıntısız, belasız, GotY'li oyun ?


    Bir Halo infinite yaptı adamlar burunları dışkıdan kurtulmadı. 2 defa yönetim alt kurulları değişti, oyun çıkmasına haftalar kala, 1 yıl ertelendi. Forza zaten iyice Sandbox'a dönmüş durumda. Yeni harita yapıştır gitsin. (buna rağmen güzel oyun)


    Gerçekten day-1 bir şekilde bu oyunlar PS Plus'a gelir ise, 1. parti oyunların o kalitesinin korunabileceğine inanan var mı ?


    Yahu gözünüzün içinde, diziniz dibinde Netflix var. Artık film ve diziler için "netflix kalitesi" denen bir kavram var, bir yapımın ne kadar leş olduğunu betimlemek için...


    Anladık fakiriz, anladık beleşe oyun oyanamak güzel, anladık 1 tl ile 3 yıl oyun oynama keyf, falan fişman, ama bir siz zekisiniz... Fakirliğiniz ile oyun dünyasındaki 3-5 çiçeği de solduracaksınız.


    Last of Us, Ghost of Tsushima, Spider-Man, God of War, GT, HZD, Ratchet, Demon Souls vs vs Sony'nin 1. parti oyunlarının bütçe ve prodüksiyonları korkunç büyük. Microsoft'a takla attıracak kadar büyük, her ne kadar Microsoft'un cüzdan daha kabarık olsa da, 1. parti oyunlara yapılan yatırım 4.5 kat daha fazla Sony lehine. Kanıtlı rakamlı.


    Adamlar 20 yıldır en büyük bütçelerini Halo Infinit'e verdiler, oyun unutuldu gitti 1 haftada. Yaşanan rezaletleri saymıyoruz bile. Allah peygamber aşkına oyun dünyasını da Netflix'e çevirmeyin. Xbox orada işte, gidin 1 tl'ye oyun oynayın, bende de var bende oynuyorum. Ama PS'in ve oyunlarının yeri başkadır.





  • Day 1 olayı olmasın zaten. Kalite kaybına sebep olacağı garanti zaten bunu anlamamak için oyun dünyasına komple yabancı olmak lazım. Ama AAA oyunları 10 sene sonra getiriyoruz da demesinler. Bu üyeliğin bir anlamı olsun. Bu üyeliği alan adam dandik-ucuz oyunları oynamak için değil pahalı AAA oyunları alamayacağı için kiralama usulü oynamak için tercih ediyor. Buna uymayacaksa o üyeliğin hiçbir anlamı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.