Şimdi Ara

Disney+'ın güncel abone sayısı açıklandı: Reklamlı ucuz abonelik bu yıl geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Disney+'ın güncel abone sayısı açıklandı: Reklamlı ucuz abonelik bu yıl geliyor



    Disney Plus'ın yayın hayatına başlamasıyla birlikte bildiğiniz gibi Netflix için büyük bir rakip yayın hayatına başlamış oldu. Geçtiğimiz saatlerdeki açıklama da aralarındaki farkın yakında kapanacağını gösteriyor diyebiliriz.



    Disney+ Güncel Abone Sayısı



    Geçtiğimiz saatlerde Disney bir finans toplantısı yaptı ve orada Disney+'ın 2022'nin ilk üç ayında 7.9 milyon abone kazandığı açıklandı. Böylece de Disney Plus'ın güncel abone sayısı 137.7 milyon oldu. Netflix'in son çeyrekte kaybettiği 200.000 abonenin ardından Disney+'taki yükseliş ortalığı kızdırmış olabilir. Haziran ayında ülkemizde de erişime açılacağı düşünülürse Disney+ bu yıl da abonesini hızlı bir şekilde yükseltecek gibi duruyor.



    Ayrıca Bkz.Netflix'in reklamlı ucuz aboneliği yıl sonunda gelebilir



    Her ne kadar Disney+ yükselişe devam etse de şirketin para kaybettiğini belirtmekte fayda var. Sebebi ise reklam, üretim ve teknoloji giderlerinin şu anki kazançla karşılanamaması. Bu yüzden de abone sayısını daha da arttırabilmek ve reklam geliri de elde edebilmek için Disney+ da bu yıl içerisinde daha ucuz reklamlı abonelik planını başlatmayı düşünüyor. Bu sayede zammın kısa vadede önüne geçip reklam gelirleriyle dengelemek istiyorlar.









  • Hem az yada çok para ödeyeceğim hem de reklam izleyeceğim öyle mi ?Hiç güleceğim yoktu :D

  • ücretsiz ve reklamsız abonelik = torrent



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 12 Mayıs 2022; 12:03:59 >
  • Korsancılar neyse onları tartışmaya bile gerek yok ama bazıları var ki, ayranı yok içmeye atla gider s*çmaya. Batıda yaşayan insanların %60'ı bile fiyat ucuzlayacaksa diğerlerine de para yetiştirebilirim ve reklam seyredebilirim kafasındayken bizimkiler bu başarılı iş modeline bir taraflarıyla gülüyorlar. Ben de böyle cahil, iş bilmez insanlara bir tarafımla gülüyorum ama neyse.


    Survey: 60% of Consumers Willing to Watch Ads in Exchange for Cheaper Streaming Subscriptions – The Streamable


    Hulu: 70% of Total 82 Million Viewers Are on Ad-Supported Plan - Variety





  • Netflixi son zamanlarda izlediği politikalardan dolayı aboneliği iptal ettim zaten içerikte gelmiyor eskisi gibi yenilik şart üstüne birde 60 TL aylık müthiş pahalı Disney gelsin. Ön kayıt yaptırdık bakalım göreceğiz güneşli günleri

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.