Şimdi Ara

Tatil Severler için Otellerle ilgili bir Anket

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, akademik tezim için aşağıdaki linkte bulunan anketi doldurabilir misiniz? Gittiğiniz bir otele tekrar tekrar gitmenizi sağlayacak faktörlerin önemini belirlemeye çalışıyorum.


    Şimdiden çok teşekkür ederim.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusThEnd -- 11 Mayıs 2022; 16:54:31 >



  • Anketi doldurayım dedim de çok uzun tutmuşsunuz. Çoğu soruya da cevabım birkaç seçenek oluyor mesela. Çoklu seçim yapsanız daha iyi olurdu. O yüzden tamamlayamadım. Ziyaret sayınız derken aynı oteli mi, yoksa toplamda ziyaret edilen otel sayısı mı? Bunun gibi ufak ucu açık kısımlar doldurmayı zorlaştırıyor açıkçası.


    Ben faydası dokunursa diye buradan yazayım. Yıllardır yaz-kış otele gidiyoruz ailecek. Gittiğimiz otele tekrar gittiğimiz çok oldu. Bizim için en önemli faktör yaz tatili ise ultra herşey dahil sistem olması ve yemek ve alkol çeşitliliğinin iyi olması. Gittiğimiz oteldeki yemekleri beğenmezsek bir daha gitmiyoruz mesela. Aynı şekilde alkol olarak kalitesiz olanlardan kullanıyorlarsa ve çalışanlar kokteyl hazırlamayı bilmiyorsa yine aynı yere gitmek istemeyiz.


    Onun dışında ulaşım da çok önemli faktör. İzmir'de yaşıyoruz ve gittiğimiz oteller çoğunlukla Çeşme, Kuşadası, Seferihisar taraflarında oluyor. Antalya'ya çok nadir gidiyoruz.


    Aslında belki de en önemli faktör budur, hangisi uygunsa ona gidiyoruz. Tabi yukarıda bahsettiğim kriterleri sağlaması lazım.

  • trkgncr kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler geri dönüşünüz için. Secenekleri boş bırakıp yine kaydedebiliyorsunuz. Bir kaç secenek anket için kabul edilemiyor maalesef. Ziyaret sayısı gibi sorular en çok gittiğiniz 1 otel özelinde.


    İlginize teşekkürler tekrardan

  • Katılımlarınızı bekliyoruz, katılanlara çok teşekkür ederim.

  • Son 1 hafta, destekler için teşekkürler.

  • en önemli şey; kalınan odada sessizlik olması.

    o kadar sessiz olacak ki kendi nefesinin sesini duyucan. buzdolabının bile sesi olmayacak. buzdolabının kompresörünü dışarı koysunlar o derece yani.


    çarşı pazara yakın olması.


    kahvaltı 9da bitmiycek kardeşim 1 e kadar kahvaltı olacak.


    iptal edersem paramı geri alıcam.


    kalabalık olmuycak. ben odadan çıktığım an odayı temizletelim mi diycekler. ben çıkar çıkmaz birisi gelip 20dk da temizleyip gidecek. çarşafı değiştirecek.

    odada koltuk sehpa olacak. sadece yataktan ibaret olmuycak.


    mümkünse 2 oda da olabilir.


    tv kimin umrunda camdan güzel manzara olacak.

    otelin kapısında taksi sürekli olacak.


    kasıntılı seni süzen tiplemeler olmuycak.


    yerler full halıfleks olacak. etrafta gürültü olmuycak, palyaçolar boş müzikler karmaşa olmuycak, hertaraf sessiz olacak sessiz. otelin yanında bir orman olabilir.

    otelin içinde bir market olacak ve ne istersen ordan alabilicen. fiyatlar da a101 ayarında olacak.otelde berber olabilir.

  • Insanno8693 I kullanıcısına yanıt

    Çok güzel yorumlar, teşekkürler.

  • Son gün Cumartesiye kadar, doldurursanız sevinirim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.