Şimdi Ara

Hazır sistem alınabilen sitelerin güvenilirliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar. Hazır sistem alınacak sitelerin güvenilirliği hakkında bir sorum olacaktı. Popüler siteler:



    Bu 3 siteden birinde kargo ile hazır sistem almayı planlıyorum. Bunların şikayetvar sayfalarına baksam, hayal kırıklığı. Ekşi başlıklarına baksam yine hayal kırıklığı. Technopath veya dh'den baksam karışık. İnsanların sadece şikayet yaşadıklarında yazdıklarını, memnun iken yazmadıklarının da farkındayım.


    Sorum şu ki, bunlara nasıl güvenebiliriz? Bir sorun yaşamamak için şanslı mı olmak gerekiyor?




  • Hakkında şikayet olmayan firma yok gibi, bunların arasında yine en iyi olan Inventus'tur oraya bakın derim.

  • 2016 yılında ilk hazır sistemimi Inventus 'tan satın almıştım. Hiçbir sorun çıkmamıştı. 2 yılı biraz aşkın süre geçmişti ki ekran kartım yandı. Yeni bir ekran kartı alıp devam ettim. Yaşlı kurt 6 yaşını doldurdu ve ekran kartı hariç yolda kalan olmadı :)

    Bir kaç gün önce de yaşlı kurdu emekli etmek için Gaming.gen.tr 'den yeni bir hazır sistem satın aldım. Bugün teslim edilmiş. Akşam test etme şansım olacak, bu firmayla ilgili de tecrübelerimi paylaşırım.

  • gaming.genden arkadaş 17kya yeni sistem aldı sorun olmadı bende mouse aldım kendime biraz geç geldi fakat stokta kalmamıştı gelince tertemiz gönderdiler diğer 2 sitede oldukça eski yani ne tür bir memnuniyetsizlikle karşılaşırsınız kestiremiyorum inventus'ada göz atmanızı tavsiye ederim epey kaliteli bir yer çalışanlarıda oldukça yardımcı oluyordu montajda vs.

  • Araların da itopyadan bir şey ler aldım bir sıkntı yaşamadım .Diğer firmalar daha bilinen yerler aslında. Birde şu var hangi kişinin hangi firma veya kurumla sıkntı yaşayacağını kimse bilemez.

    Ben a firması ile yaşarım siz b firması ile mesela. Şikayet var sitelerine bakarsanız her firma ile ilgili var onlara bakarsanız hiç bir yerden hiç bir şey alamazsınız.


    Normalde 3 firma da genelde iyi diye biliyorum tabiki sıkntı yaşayanlarda olmuştur. Genelde tek tek parça alınan yerlerde amazon iyi deniyor bnmde alışveriş etmişliğim var memnun kaldım.


    Alışveriş yapıp ta sorun yaşamadığm yerler İnce hesap , tekno biyotik , itopya , inventus , amazon , h. burada, trendyol . Tabiki bu yerler le de sorun yaşayan olmuştur.


    Evet teknoloji işi biraz şans işi, firmalarla yaşabileceğiniz durumlarda biraz öyle. Gözünüzde çok büyütmeyin çok ince ayrıntısına kadar düşünürseniz hiç bir şey alamazsınız bir yerden.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.