Şimdi Ara

PHANTEKS Eclıpse P 500 A için görüşleriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar bu kasayı almayı düşünüyorum . 32,5 cmlik ekran kartı takacağım için biraz daha içi geniş ve ferah bir kasa alma ihtiyacı duydum. Şu andaki kasam msi mag forge 100r aslında memnunum msi ın alt sınıf ürünü ama ekran kartı derinliği biraz cm olarak az olduğundan değiştirmeyi düşünüyorum. ( 33 cm msi mag forge ) Ekran kartı tıkış tıkış olmasın diye.


    Phanteks eclıpse p 500a yı kullanan veya birisine aldıran arkadaşlar varsa iyi kötü fikir söyleyecek güzel olur. Bu markanın iyi olduğunu biliyorum ve bu modelin. Bu modelin önde 3 rgb fanlı modeli de var ama bnm fanlarım olduğu için öne takacak, boşuna fanlı modele daha fazla para vermek istemiyorum. Yani bu model de karar kılarsam fansız modeli alacağım.


    Msi , corsair , lianli , coolermaster gibi markalarda aynı boyutlarda ( ekran kartı derinliği 36 cm ve üstü olmalı biraz ) ve ön tarafı mesh yapıda olan bir model de tavsiye edebilirsiniz . İçinde psu olması gerekmiyor corsair rmx serisi psum var gerekli watta. Sıvı soğutma kullanmıyorum 12 cmlik hava soğutma kullanıyorum yeterli geliyor. Radyatör boşluğu falan önemli değil bnm için o kadar kasa da gerçi bu kasanın desteği iyi , kasa önerisi olursa diye dedim.


    Bu phanteks modelini cpu soğutucu , ekran kartı derinliği ve kalitesi için seçmiştim. Bütçe 2200 - 2300 civarı . Ön tarafın mesh yapıda olması ilk önceliğim . Önerilerinize açığım teşekkürler.



    PHANTEKS  Eclıpse P 500 A  için görüşleriniz...www.phanteks.com
    Phanteks Innovative Computer Hardware Design
    https://www.phanteks.com/Eclipse-P500A.html




    PHANTEKS  Eclıpse P 500 A  için görüşleriniz...


    PHANTEKS  Eclıpse P 500 A  için görüşleriniz...











  • LEON-X kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam iyi bir alternatif olabilr marka model olarak hatta bu markanın psularıda kalitelidir. Fakat Amazonda 2441 e var ama yurt dışından geldiği için 920 lira kargo ücreti var öyle olunca bütçemi çok aşıyor malesef.


    Şunu orda gördüm corsairin bu 5000d serisi de iyidir ama ön tarafı mesh değil galiba ön taraf çıkarılıyormu bilmiyorum fiyatı iyi 2000 e . Teşekkürler öneri için.






  • Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt
    Rica ederim kardeşim, bu arada 5000D de ferah bir kasa ön panel çıkarılınca yine tak çıkar modunda olan bir toz filtre panel geliyor yazın çıkarıp kışın ön paneli takabilirsin, gerçi bende ki 4000x kasa önü camlı şekilde imza daki sistemi kullanıyorum sıcaklık sorunu yaşamadım hiç yanlardan hava alıyor, gerçi vga üst seviye değil çok ısınmıyor, Corsair ile yazışarak airflow ön panel istedim burada satılmadığı için talep ettim gönderdiler, bu kasa içinde böyle bir talep yapılabilir, airflow modeli var bu kasanın sonuçta ön panel istersin olmazsa.


    İmla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 1 Mayıs 2022; 15:24:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Corsair 4000d airflow ve ya phanteks 360a yeterli değil mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LEON-X kullanıcısına yanıt

    Evet hocam corsairin bu kasaları da ferah diye biliyorum, ön panel öyle ise o da düşünülebilir tekrar teşekkürler...

  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt

    Onlar da iyi model , uzun bir süre phanteks 360a modelini kullandım onu akrabaya verdik sistem toplarken , memnun kaldığım için 360 a modeli ile p 500 a nın fansız modeli arasında 400 lira gibi bir fark olduğu için o modeli düşünüyorum. Aynı kasayı satın alıp aynısı ile yola devam etmiyim dedim. Corsair konusunda da 5000d fiyatı uygun gördüm oda olabilir. 4000d de iyi bir model kararı düşünüp tartıp verecez inşallah teşekkürler.

  • @LEON-X Hocam merhabalar , konuya yorum ve yardımlarınız olmuştu. İdareten şimdiye kadar o zamandan bugüne farklı bir kasa kullandım , amd sistemi satıp ancak sistemi tamamen toplayabildim.


    Fiyatlarda artış olduğundan hep indirm zamanı düşündüğüm kasalarda indirm olmadığından, bu Lian li Lancool II mesh rgb white kasasını alabildim ancak. Fiyatına göre çok iyi ağır bir kasa pek teneke


    kasalar gibi değil zaten marka bilinen iyi bir marka. Değişiklik olsun diye beyaz aldım zaten indirm siyahında yoktu :) Hayatımda topladım en rahat ve kolay kasalardan biri oldu kendisi, arka taraf ve uç noktalarda da rahatsızlık zorluk yaşatmadı. Hava sirkülasyonu da gayet başarılı.


    Kasa psusuz tabi resimdeki evga supernova gt bnm yeni aldığım psu. Kasa ferah ve içi geniş almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim önde 3 rgb fanla geliyor . Yardım ve tavsilerin için tekrar teşekkürler hocam.



    PHANTEKS  Eclıpse P 500 A  için görüşleriniz...




    PHANTEKS  Eclıpse P 500 A  için görüşleriniz...


    PHANTEKS  Eclıpse P 500 A  için görüşleriniz...


    PHANTEKS  Eclıpse P 500 A  için görüşleriniz...




  • Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt

    Kardeşim merhaba, hayırlı olsun yeni kasan eline sağlık çok şık olmuş, gönül rahatlığıyla keyfini çıkarPHANTEKS  Eclıpse P 500 A  için görüşleriniz... 


    Ölçüleri ve iç hacmi ile çok ferah ve kullanıcı dostu bir model, yanlardaki kapakların açılma kapanma sistemi de güvenli ve çok rahat bir tasarıma sahip, güle güle kullan kardeşim.

  • LEON-X kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle hocam kasanın yapısı ve özellikleri konusunda haklısın. Çok teşekkürler hocam daha iyileri sizlerin olsun.

  • Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim kardeşim, artık şahsen jübile yaptım diye düşünüyorum, imzamda ki sistem fazlasıyla yeterli bana, arıza vs. bir şey olmadığı sürece daha sök-tak al-sat vb. bir şey yapmam yaşlandım artık uğraşamıyorum cidden PHANTEKS  Eclıpse P 500 A  için görüşleriniz... 

  • LEON-X kullanıcısına yanıt

    Hocam imzandaki sistemin gayet iyiymiş zaten maşallah :) benim yukardaki mesajdaki iyi temennim havada kalmış biraz senin sistemden ötürü PHANTEKS  Eclıpse P 500 A  için görüşleriniz... mazur gör . Ben de çok genç sayılmam yaş 40 bnm . Bu işi hobi olarakta yapıyordum yıllardır. 2006 lar dan beri kendim toplarım sistemlerimi.


    Ama evet bnm de yaş ilerledi artık şaka maka. Zaten her ay değişen piyasa koşulları bir şeyler satma - alma - sistem toplama gibi şeylerde herkesin belini büküyor şevkini kaçırıyor. Bu son topladım resimde gördüğün ve imzadaki bu


    sistem uzun süre beni götürür , bozulma veya mecburiyet olmadığı sürece aynen devam bnde de.


    Bu 12400f ve 3070 li sistemi eldeki parçaları satarak ve takas yaparak aldım zaten :) Yoksa nerde... Görüşmek üzere hocam PHANTEKS  Eclıpse P 500 A  için görüşleriniz... 





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.