Şimdi Ara

Hesabımın değerini öğrenmek istiyorum, yardım edecek var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hevesle oynamak için forumdan karakterlerle satın almıştım ama ne yazık ki zaman bulamadım, aldığım günden beri duruyor hesap oynayamadım. Satmak istiyorum şimdi, fiyat bilgisi yok pek bilmiyorum ne yazık ki o yüzden paha biçmek için yardımınızı istiyorum. En son yanlış hatırlamıyorsam Battle Of Panda zamanında gametime vardı, hesabın içinde 7 euro var. Bu haliyle ne kadar eder? Karakterin bir çok bineği vs. vardı ama nereden görüntüleyeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olan arkadaş olursa hesabı sattıktan sonra bir yemek ısmarlarım.



    Hesabımın değerini öğrenmek istiyorum, yardım edecek var mı?



  • Merhaba hocam,


    Satış başlığı vardı ama büyük ihtimal araya kaynar gider, soruya cevap alamayabilirdiniz.


    Öncelikle, duymak istenecek bir cevap değil ama ısmarlayacağınız yemek hesaptan pahalıya gelebilir.


    Hesabın Shadowlands paketi yok, Battle for Azeroth halinde kalmış ki, şuan sadece oyun süresi alarak BfA dahil oynanabiliyor. Legion'da bir süre oynanmış daha sonra sadece Demon Hunter ile BfA deneyimlenmiş gibi görünüyor.


    Oyun süreniz olmadığı için, 20 Levela kadar olan karakterlerinize girebilirsiniz sadece, Ücretsiz Deneme Modu gibi. Karaktere girdikten sonra Shift+P ile Mountlar, Petler, Toylar, Heirloom ve Appearance olan pencereyi açabilirsiniz. Ayrıca Y ile Acheivement penceresini açarak, hesabın sahip olduğu başarımları gösterme şansınız oluyor. Bu bilgileri gördükten sonra sanırım fiyat konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkacaktır.

  • Güncel olmayan hesapların pek ederi olacağını sanmıyorum. Satma düşüncenizden vazgeçin daha iyi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

    Satacağınız kişi hesabın 3. sahibi olacak. 2. sahibi bile olmak çok tehlikeliyken kimsenin bu riski alacağını sanmıyorum.

    İkinci olarak hesapta büyük ihtimal değer edecek birşey yok. Mount vs. artık o kadar para etmiyor tabi spectral tiger vb. çok nadir mount veya item yoksa. Keza achievement puanı ve alınan achievementlar, gold miktarı da çok önemli.

    Kısacası hesapların çoğunda o kadar nadir birşey olmuyor.

    Tüm bunları hesaba katarsak hesabınızın değeri 0 lira.Tabi oyunun sıfır parasının daha altı değerine satmanız mümkün eğer satın alan kişi riskleri alabilecekse …



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 27 Nisan 2022; 2:49:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım arkadaşlar cevaplar için çok teşekkür ederim, orijinal maili de mevcut onunla birlikte verecektim ama biraz şüpheci davranıyor sanırım bu oyunun oyuncuları. Battlenet'ten olsa gerek. Ben kullanmıyorum belki birisi severek oynar diyerek ucuza satacaktım ama olmaz gibi.

  • tst- kullanıcısına yanıt

    Son Ek paket dışında Ek paketleri alma zorunluluğu kalktıktan beri bu şekilde sanırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 28 Nisan 2022; 11:34:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.