Şimdi Ara

Dead by daylight ve superonline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aranızda dead by daylight oyununu superonline ile oynayanlarınız var mı? Özellikle survivor olarak arkadaşlarınızla aynı party de?

    Biz 5 arkadaş oynuyoruz ve 2miz superonline kullanıyor . Diğer telekomlularda bir sıkıntı yok ancak bizim ping daha iyi olmasına rağmen sık sık network hatası alıyoruz ya da lobby den matche girmede sıkıntı yaşanıyor.

    Port forwarding yaptım olmadı, destop un IP adresini DMZ ekledim yine olmadı. Bir türlü çözüm bulamadım. İçinizde çözümünü bulan varsa ya da superonline ile aynı sorunu yaşayanlar yazarsanız sevinirim.




  • Tamamen aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Maça tek başıma girmek istediğimde girebiliyorum yine bazen bağlantı hatası ya da bilinmeyen bir hata oluştu diyerek atıyor ama sadece maç öncesi arada yapıyor maç bulduğu zaman bir sıkıntı yaşamıyorum. Bir arkadaşımla girmeye çalıştığımdaysa dakikalarca bekliyoruz bulduğu zaman ilk başta onu lobiye atıyor sonra ben giriyorum ardından maç başlarken oyundan atıyor ve direkt giremiyorum. Sorunu çözebildiyseniz iletirseniz çok sevinirim.

  • Ben de bir sıkıntı yok Ps üzerinden oynuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.