Şimdi Ara

windows 10 görev çubuğu çalışmaması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi günler. Windows 10 kullanıcısıyım ve bir süredir görev çubuğum çalışmıyor. Bir gün eşim evde laptopı smart tv mize bağlamaya çalıştı ve ondan sonra bu sorun ortaya çıktı. İnternette biraz araştırdım ancak çözüm olmadı. Windows defender virüs taramaya da ulaşamıyorum. Görev çubuğundaki birkaç uygulamanın simgesi görünmüyor mesela ama uygulamalar orada. ''Aramak için buraya yazın'' kısmı yani windows çalışmıyor. Tıklıyorum tepki yok. Avast kurdum virüs taratıyorum bir yandan öte yandan da konuyu buraya açıyorum. Örneğin görev çubuğundaki uygulamalarımdan olan spotify a tıkladığımda ''sınıf kaydedilmemiş'' hatası veriyor. Bir de netflixte. Diğer birçok görev çubuğunda sıralı uygulama ise çalışıyor. Bunun yanında örneğin ''fn+f8'' yani ekran yansıtma da açılmıyor. İlk orada farkettim zaten. Çözüm nedir?








  • Bilgisayarınızı son işleme geri yükleyin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • M S G kullanıcısına yanıt

    Bunun dışında?

  • filmdefilm F kullanıcısına yanıt
    Avast sonuçları ne çıktı ? Virüsten kaynaklandığını sanmıyorum muhtemelen güncelleme kaynaklı bir sorundur , yada kurulan bir program yada eklentiden kaynaklı . En son işleme geri alırsanız düzeleceğini düşünüyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • M S G kullanıcısına yanıt

    İlginiz için teşekkürler. Avast sorun bulamadı. Zemana Antimaware kurdum, şimdi de ona tarama yaptırıyorum. Daha derin ve uzun süren bir tarama yapıyor. 1 saat oldu henüz %10'unu taradı. Şimdiden 4 trojan buldu, bakalım. En son çare format. Zaten bir süredir çok ağırlaşmıştı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.