Şimdi Ara

Millenicom Deneyimim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, yaklaşık 1 aydır Millenicom kullanıyorum deneyimimi size anlatmak istedim geçmeyi düşünen arkadaşlar varsa yazdıklarımı göz önünde bulundursun.


    başvurumu 10 dakika içinde tamamladılar,pek bilinmeyen bir ilçede yaşamama rağmen 3 gün içerisinde internetimi bağladılar.İnternetim bağlandıktan sonra 10 gün boyunca işkence çektim, tam iptal edicem derken evime ücretsiz ekip göndermeyi kabul ettiler ve sorunum çözüldü.O günden beri modemi bir kere açıp kapatmadım bile.alt yapım 50 megabit destekliyordu 35lik paket aldım sorunsuz çalışıyor.Müşteri ile bağlantıları iyi arıza kaydı bıraktığınızda çözüm bulamasalar bile arıyorlar en azından 😅 Arkadaşını getir kampanyası ile 1 ay bedava oluyor.




  • Semt neresi ? Kaç TL veriyorsun?

    Tecrube için 1 ay kullanım suresi az

    en az 6 ay gerekir.

  • Ankara millenicom kullanan varsa deneyimlerini paylasabilir mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TiSKE kullanıcısına yanıt

    paketim 90 tl 35 megabit veriyor,100 tlye 100 megabit veriyor hemen hemen tek fiyat gibi bişey.Kurulum ücreti alıyorlar 150 tl 3 aya bölüp her ay 50 tl faturaya yansıyor.Modeminiz varsa modem almanıza gerek yok alırsanız vdls modem (360 megabite kadar destekliyordu sanırım ) 360 tl, onu da her ay 15 lira olarak faturaya yansıtıyorlar. Isparta/Şarkikaraağaç ilçesinde yaşıyorum. en uyguna taahhütsüz internet veren sağlayıcı olduğu için bunu seçtim.

  • Bende bugun gectim millenicom memnun konu yeri burasi olmayabilir ama yeni konu acmak yerine burdan sormak istedim millenicom da ipv6 destegi varmidir turknet gibi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yok diye biliyorum hatta sırf onun için turknete geçenler vardı,yine de sor bi müşteri hizmetlerine.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.