Şimdi Ara

Run MemTest Version 2.5 bu programı kullananınız varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Run MemTest Version 2.5 bu programı kullananınız varmı ?


    Run MemTest Version 2.5 bu programı kullananınız varmı ?



  • onu degil lakin memtest86 kullanmisligim var. Her türlü testi gerceklestiriyor ve %90 ihtimal ile ramlerde bir stabilite sorunu varsa karsina cikartiyor ayrintili bir rapor ile


    32gb ram icin 14 saat 20 dakika sürdü ona göre :)

  • Yeni ayar denerken önce y-cruncher ile hızlı bir test alıyorum. Zaten y-cruncherı bitiremeyecek kadar stabil değilse stres testinde de sorun çıkaracağı için ilk kıstasım bu.

    Bunu sorunsuz geçerse fail verecek noktaya kadar y-cruncher ile gidiyorum, fail vermeyen son ayarı bulduktan sonra memtestpro'ya geçiyorum. ~14gb kadar bir alanı %200 coverage olacak kadar bırakıyorum.

    Sonra TM5 extreme anta777 profilinde 3 cycle test yapıyorum.

    Eğer vccio ve vccsa voltajının yüksek olduğunu düşünüyorsam bunlardan sonra yarım saat kadar large fft prime95 ve yarım saat kadar linpack xtreme yapıyorum.


    Bu testleri sorunsuz geçen bir overclock beni genelde sorunsuz götürüyor. Yalnız ekran kartı çok ısınıyor ve sıcak havası direkt ramlerin üstüne gidiyorsa hem ekran kartı hem ram testini aynı anda yapmak gerekebilir. Yaz aylarında mecburen voltajları 1.5v'dan 1.45v civarına getirmem gerekiyor benim de.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.