Şimdi Ara

Macbook Air Pil Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 2014 Macbook Air kullanmaktayım. Pil Simgesine tıkladığımda bir ünlem ve yanında Condition: Replace Soon uyarısı çıkıyor.

    Bu şekilde mevcut pille daha ne kadar süre kullanabilirim ? Pili değiştirmek istesem muadil pil markası önerir misiniz? Fiyat ve servis bilgisi paylaşan olursa çok sevinirim.




  • 2015 model Macbook Air için geçen ay Apple Zorlu serviste pil değişimi için 3000 lira fiyat verdiler. Pil sağlığında servis uyarısı veriyordu ve bundan dolayı sık sık kapanmaya başlamıştı. Kullanmaya devam edebilirsiniz ama sanırım bir süre sonra artık güç sağlayamayacak duruma geliyor ve işinizin ortasında kapanıp sizi yüzüstü bırakabiliyor, fişe takılıyken bile...

  • busterr kullanıcısına yanıt

    Ben 6 yıldır kullanıyorum, siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Bana da pil değişimi için özel bir serviste 1800 lira fiyat söylediler.

    Replace soon, Replace Now ve Service Battery şeklinde kademeli bir uyarı sistemi mevcut ne kadar sürede Service noktasına gelir diye merak ettim.

  • 2015’ten beri işte yaklaşık 7 yıldır kullanılan bir cihazdı. Bizdeki service battery uyarısı veriyordu. Kullanım yoğunluğuna göre değişir onun için kesin bir şey söylenemez.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.