Şimdi Ara

Telefon Önerisi Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,


    2017 veya 18 model Asus Zenfone 5 telefonum var. Hala çok memnun olmama ve beğenmeme rağmen, miadı doldu maalesef. Hem programları kaldırmıyor artık, hem saçma gecikmeler, hem kararsızlıklar, hem de pil ömrü sorunları çıkmaya başladı. Kısacası değişim zamanı geldi.


    Asus un Türkiye'den çekilmesiyle de, yeni telefon konusunda kararsız kaldım. Apple ürünlerini gereksiz pahalı ve saçma buluyorum. Onun için iphone önerilerine kapalıyım.


    Alışkanlıklarım da, konuşma, whatsapp... GPS i çok sık kullanırım. Bilgisayar alışkanlıklarımdan dolayı biraz serilik istiyorum. Oyun oynamam. Sudoku ve Gardenscapes dışında oyun yok telefonumda. Onları da çok canım sıkılırsa açıyorum. Fotoğraf çekimleri mükemmel olmak zorunda değil. Video çekimlerine sık başvuruyorum ama o da çok kaliteli olmasa da olur. Androidi çok sevmiyorum, windows ve linuxu birlikte kullandığımdan, çok basit geliyor ama sanırım elimiz de mahkum.


    Orta seviyenin üst sıralarında, çok da pahalı olmayan, 6-7 bin TL arası ne önerirsiniz? Telefon dünyasını yakından takip etmiyorum, ama yine de hayatımızın vazgeçilmez parçalarından biri. Bu konuda uzman ya da hobi olarak ilgilenen arkadaşların deneyimlerinden faydalanmak isterim. Telefona da yüksek paralar bağlamak istemem. İşimi görsün ama yarı yolda da bırakmasın.












  • Enes6172 kullanıcısına yanıt

    Öneri için teşekkür ederim. Tavsiyenizi tuttum ve S20 FE aldım. 2-3 gün içinde elime geçer. Oneplus 9 Pro arasında gidip gelmiştim. Bu telefon da ömrünü doldurduğunda, Oneplus alırım artık.


    Tekrar teşekkürler





  • volkman kullanıcısına yanıt

    S20fe nasıl memnun musunuz ben kamera için almak istiyorum net canlı fotoğraf ve video çekebiliyor mu

  • Engin.K kullanıcısına yanıt

    Oldukça memnunum. Fotoğraf çekmeye çok meraklı değilim ama çektiğim fotoğraflar çok iyi. Video henüz hiç çekmedim denemedim ama o da kötü değildir herhalde. Fotoğraflarına bayılıyorum. Gerçekten iyi.


    Genel olarak da S20 FE den memnunum. Ben aracımda sık kullanıyorum. Bunun için Spiegen in araç kablosuz şarjlı telefon tutucusundan aldım. Navigasyon benim için önemli. Navigasyon da çok pil yiyen bir şey. Ama tutucu sayesinde şarj sıkıntısı yaşamıyorum. Ancak evde olduğumda, hızlı pil yiyor. S20 FE snapdragon aldım. Android 12 kullanıyorum

  • volkman kullanıcısına yanıt

    Evet şarjı hızlı düşüyormuş hatta %5 olduktan sonra 5dkda 0 oluyor diye yazmış biri o yüzden kararsız kaldım A52S alıcam sanırım





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.