Şimdi Ara

Türkiye - İtalya | 29 Mart 2022 | TRT SPOR | 21:45 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Servet Çetinli kadro ile Avrupa 3.sü olmuştuk. Sözde defansımız onlardan daha iyiymiş yersen.

  • Yaşattığını yaşamadan ölmüyor insan. Üstelik kapattığı köşeden yedi. Hani olsa tutardı diyordunuz ya aynı işte. Yumurtlamaktan kendi takımını şampiyonluktan eden adamın baraj kurduramaması yüzünden gidemiyoruz. Gerçi bu zihniyete kalsa Berke oynarken hepsinden iyi. Ahh en iyisi bizde egosu yok muuu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt

    Portekiz maçında kapattığı köşeden yiyen kimdi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tugberkk kullanıcısına yanıt

    Önce kapattığı köşe muhabbetine, sonrasında ayağı kötü taca savuşturuyor muhabbetine çok iyi cevap oldu bu maç. Goller dışında isabetli şutu yok galiba İtalya'nın. (xGsi 0.86 onu biliyorum) Baraj muhabbetinden sonra şimdi de hazırlık maçı geyiği var, dünya kupası finalinde oynatsan 10 gol yese yine bir bahane bulur bunlar.


    Avrupa kupasında 3 yediğimiz maçta olup bu maçta olmayan oyuncuları sayıyorum: Florenzi, Bonucci, Spinazzola, Barella, Jorginho, Berardi, Immobile, Insigne. 8 tane as topçusu yok adamların. Bizim kadro hemen hemen aynı. Hazırlık maçıysa rakibe hazırlık maçı. Bizlik durum yok. Tüm turnuva boyunca Uğurcan'a mobbing yapıldı, yarı finale kadar en fazla kurtarış yapan kaleciydi. Müstehak.

  • Yahu hazırlık maçı veya eleme maçı ne farkeder. Hazırlık maçı diye futbolcularımız oynamadı mi yani? Bizim ederimiz bu işte bunu anlayın artık.

    Hatta hazirlik maçı olduğuna dua edin adamların yarisindan fazlası yedek hazırlık mwciysa onlara hazilik maçı bize değil.
    Golleri dışında kaleyi bulan şutları çok çok az hepsini içeri almayı başardık aslarla ciksalardi 6 tane yerleştirip giderlerdi heralde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 30 Mart 2022; 0:16:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mierzejewski kullanıcısına yanıt
    Bunlara kalsa ligin en iyi kalecisi, defansı, orta sahası kendi takımlarında. Adamlarda ki
    başarısızlık canlarına okadar tak etmiş ki göremiyorlar doğruyu, yanlışı. Volkan ve Rüştü TS li olsaydı, oynadıkları Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan maçlarından sonra herhalde ipe götürürlerdi.

    Portekiz maçında eleştirilen tüm olayların beterini yaşadıktan sonra da gelip kalecilere yüklenmeyelim demek iki yüzlülüktür.
    Aklınız alıyor mu? 3 ay öncesine kadar Berke yi milli takım kalecisi olarak görüyorlardı. İşte zihniyetin özeti bu.
    Adamlar sürekli dejavu halinde, ellerinden gelse rahmetli Aragones'e bile geri dönecekler.
    Başarılı geçmişiniz olabilir ama şuan ki gerçek; Ne kalecinizin, ne defansınızın ne de ortasahanızın ligin en iyisi olmadığı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ts forumu sandım bir an, mesajımı siliyorum. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mierzejewski -- 30 Mart 2022; 0:45:32 >
  • adamlar çivi gibi. alman stili toplu hücum toplu defansa geliyorlar. Bize bakıyorsun topu alıyoruz sistem yok. Var gibi ama yok. Ayağımıza gelen topu kaybetmekten başka ne yaptık... neyse ki hazırlık maçıydı. Tabi sonuç olarak İtalya ile oynuyorsun ama bakıyorsun adamlar ayağa sert pas içeri sert orta yapıyor. Yani paraşüt yapmıyor adamlar. Kime hedef alıyorsa sert atıyor topu. Sonuç olarak buradan Hakan Çalhanoğlu 'na sevgilerimi sunuyorum. Çok kişi de sunmuştur bu akşam  

  • Türkiye'de ciddi kaleci sıkıntısı var , kalecilerin altyapıları kötü . Basit goller yiyorlar. Altayi ayrı Ugurcani ayrı, ne pozisyon almayı biliyorlar ne pas atmayı beceriyorlar.
    İyi kaleci antrenörleri ile gelişmeleri lazım , yurtdışında oynamaları lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tugberkk kullanıcısına yanıt

    Zaten bu algı ve boş eleştirilerle kendi takımlarına zarar veriyorlardı ama bunla kalmadı bu sidik yarışları MİLLİ TAKIMA da zarar verdi veriyor. Yahu bu milli takım arkadaşlar Trabzonsporlu var diye kızmayın. Baskılar nedeniyle illa fenerli de mi oynatılacak. Ne oldu kaleciniz oynadı hani... yok hazırlıkmış da yok şuymuş da hep bahane bahane. Amacınız hep farklı zaten. Kim iyise oynasın. Bu son yıllara kadar hiç böyle bir muhabbet yoktu. TS Biraz üste oynayınca başladı çığırtkanlar. Hayır sanki şımaykıl var ronaldo var da Tsli oynatıyorlar. Uğurcana boş yere demedikleri kalmıyor kendi kalecilerinin hatalarına da işte hazırlıkmış da şuymuş da o zaman oynamasın bu hazırlık maçıdır desin ben oynamam desin... Kalecileri geçtim takım kötü zaten dünyanın en iyi kalecisi olsa ne olacak. Kaleci muhabbetiyle esas sorunları atlıyoruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.