Şimdi Ara

1997 E200 Elegance alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar araç fiyatları malum, düğün arefesindeyim ve arabaya ayıracak çok uçuk kaçık bütçem yok ama güzel bir araca binmek istiyorum. Daha önce 1988 D190 kullandık temiz ve çok iyi durumdaydı üzmedi. Şimdilerde gözüme E200 modeli takıldı. Araç kısaca şu durumda;

    1997 MODEL

    DİJİTAL KLİMA 

    JANTLAR KOMPLE KROM KAPLAMA

    4 LASTİK SIFIR AYARINDA

    SANRUF AKTİF

    KATLANIR AYNA

    HAFIZALI ELEKTRİKLİ KOLTUK

    DAHA SAYMAKLA BİTMEYEN ÖZELLİKLERİ

    YÜRÜYEN AKSAMI SORUNSUZDUR

    ÇALIŞMAYAN HİÇBİR AKSAMI YOKTUR

    EXPERTİZ BİLGİLERİ= ARACIMIZDA 3 PARÇA DEĞİŞEN MEVCUTTUR

    KOMPLE BOYA VARDIR TARAFIMIZCA ÇOK GÜZEL BOYA ATILMIŞTIR​

    TRAMER KAYDI= 2900 TL


    Açıklama bu şekilde yazılmış ve araç fiyatı: 134.750

    Nakit paraya muhtemelen 130.000'e bırakırlar. Sizce alınır mı pişman eder mi? Şahin'in 50000 olduğu dönemde 130000e dolu araba almak daha mantıklı geliyor bana.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • E200 alınırda bahsettiğiniz araç alınmaz km çok yüksek aşırı basık hız sabitleyici el gazı deri gibi özellikleri yok o yüzden alınmaz

  • 90 model arabaya ben o parayı vermezdim yerinizde olsam, 2008 2010 model civarı benzer donanıma sahip araçlar bulabilirsiniz.

  • Örnek bir model verebilir misiniz?

  • sahibinden.com
    Mercedes - Benz / E Serisi / E 200 / Elegance / DENİZATI OTOMOTİV'DEN W210 KOMPLE BAKIMLI KULLANILAN ARAÇ sahibinden.comda - 974712278
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-denizati-otomotiv-den-w210-komple-bakimli-kullanilan-arac-974712278/detay

    Bu kasaları beğeniyorum hocam

  • wRei kullanıcısına yanıt
    Cruze bulabilirsin o paralara mesela 2010 model, yok Türkiye den çekildi Chevrolet ben almam felan dersen Fiat Puntolar punto evolar felan var donanım olarak dolu, dizelleri azda yakıyor, modelide yeni.O paraya 90 model mersedes alacaksın bir dünya da masraf yapacaksın hemde parçaları bu bahsettiğim araçların parçalarından daha pahalı ve bulması zor olacak.Senin iyiliğin için söylüyorum, araba alacaksan elindeki paraya göre alabildiğin en yeni arabayı almaya bak.Bende gençken gittim E30 felan bakıyordum bir tane 87 model buldum V8 motor yüklü, biraz kullandım baktım hayal ettiğim gibi değil.Arabanın içi leş gibi benzin kokuyor, radyatör arızalı, alt takım bitik, her yerinden bir sorun çıkıyor vs. almadım tabiki iyiki de almamışım diyorum şimdi.Ozaman aynı paraya 2010 model araba almıştım, şuan hala memnun bir şekilde kullanıyorum.Günümüzde yine aynı 2010 model civarı arabaların parasına 80 90 model arabaları itelemeye çalışıyorlar, kim bilir kaçıncı milyon kilometresini deviriyor o arabalar kim bilir kaçıncı kez toplanmıştır o araçlar? Ben 10 sene önce araba bakarkende kilometreleri 100 200 bindi 10 sene geçti hala 100 200 bin ya kardeşim 30 40 yaşında arabalar nasıl 100 200 bin km oluyor? Kim bilir kaç kere ibre devirmiştir onlar kaç kere km düşürülmüştür.Sanayide alıp topluyorlar, direksiyon vites topuzu kapı kulbu vs göze batan parçaları yeniliyorlar bir boya bir cila bitti gitti bitik arabayı süsleyip püsleyip dünya paraya satıyorlar.Yurt dışında 500 Euro bile etmeyecek hurdalara birde 100 150bin lira istiyorlar, insanın zoruna gidiyor para kolay kazanılmıyor.Şimdi bir çok tamirci bir çok servis bu işe girişti iyi para var diye, hurda bitik arabaları alıyorlar çok ucuzdan sonra onu kozmetik olarak dışarıdan müşteriye kakalayabilecek kadar güzelleştiriyorlar sonrada satıyorlar.Çok orjinal yok ilk sahibinden yok öğretmenden felan yazıyorlar, halbuki yalan...Sanayide iki ay önce toplanmış arabalar hepsi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Sağolun ince düşünceniz için uzun uzun da açıklamışsınız;


    Chevrolet / Cruze / 1.6 / LS / 2010 CHEVROLET CRUZE 1,6 LS LPG,Lİ sahibinden.comda - 1011135830


    Arabadan pek anlamıyorum uzun yıllar motorsiklet kullandım sadece bu araç nasıldır peki.

  • wRei kullanıcısına yanıt
    Bu en boş modeli, aynı fiyata daha donanımlı olanları da var ama ilan verirken herkes rasgele açıyor.Bu ilandaki araçta far sensörü yağmur sensörü ve otomatik klima yok, fakat aynı paraya bu donanıma sahip olan ilanlarda mevcuttur.Bu bahsettim donanımların o araçta olup olmadığını anlamak çok basit, vites kolunun önündeki klima düğmelerinin üzerinde auto yazıyorsa o araçta bu bahsettiğim donanımlar var demektir.Bu arada 2011 model ve sonrasında direksiyon üzerinde hız sabitleme de mevcut, fakat bu araç 2010 olduğundan hız sabitleme yok.Bunun yanı sıra boş paket olup sunroofu olan araçlarda azda olsa mevcut, tercih sana kalmış.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler verdiğiniz bilgi doğrultusunda bakacam. Son olarak bunların işletme maliyeti parça durumu nedir, problem yaşatır mı?

    Ayrıca tercihen eşim sebebiyle otomatik vites istiyorum, otomatik vites modelleri iyi mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 28 Mart 2022; 16:44:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Chevrolet Cruze bende vardı yedek parçası Fiat ve Renault tan bile daha ucuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wRei kullanıcısına yanıt

    Cruze tam otomatik tork konvertörlü eski nesil sağlam aisin marka şanzımana sahip.Ben manuel vitesli olanını kullandığım için tam hakim değilim ama sorun çıkaracağını sanmıyorum, tork konvertörlü zaten.Eğer ki geriye kaçırma yapmıyorsa rampada ve vites geçişlerinde vuruntu yoksa aracı alırken test ettiğinizde, ozaman gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.


    6 aylık vergisi 300 lira, bakım maliyeti düşük, motor mekanik alt takım şasesi herşeyi zaten opel astra j kasalar ile aynı.Bu sebeple yedek parça problemi yok, tüm parçalarını çok rahat bir şekilde bulabilirsin.Kaporta parçalarına gelince, hem orjinali hemde yan sanayisini bulmak mümkün.Yan sanayi parçaların fiyatlarıysa orjinaline göre inanılmaz ucuz %80 oranında bir fiyat farkı oluyor o yüzden ben genelde yan sanayi tercih ediyorum ve kalite olarakda hiçbir fark bulunmuyor.


    Eğer büyük şehirlerden birinde yaşıyorsan benim gibi, sanayiye gittiğinde parçanı alıp çıkıp gidersin beş dakikada ama iç anadoluda felan yaşıyorsan en fazla bekleyeceğin iki üç gün kargo süresi başka bir şey değil.Bu arada zaten Chevrolet'in resmi web sitesinde zaten 2024 yılına kadar opel yetkili servislerinden hizmet alınabileceği belirtilmiş, yedek parça tedariği 2024 yılına kadar devam ediyor şuan herhangi bir sıkıntı yok ileride olacağınıda sanmam zaten internetden sipariş verip alamayacağınız bir parçası yok.


    Ben opel yetkili servise gidiyorum zaten sadece, mesela en son gittiğimde öğrendim ki 10 yaşında ki arabayı chevrolet geri çağırıyormuş ve ücretsiz bir şekilde fren hidroliği ve fren hortumlarını değiştiriyorlarmış.Bıraktım servise aracı, fren hidroliği kaliperlere giden fren hortumları felan hepsi sıfırıyla değiştirildi bir kuruşda para alınmadı.


    Sen bir arıza bir sorun yaşadınmı diyecek olursan eğer valla ben 10 yıldır kullanıyorum bu aracı ve sadece bir kere egzantrik dişlileri arızalandı onları değiştirdim o kadar, ondan başka da problem yaşamadım.Yakıt tüketimimde şehir içi tam fabrika verisini tutturuyor fabrika manuel viteslisi için şehir içinde 9lt yakar demiş, ben de 900km şehir içi hiç yol bilgisayarını sıfırlamadan kullandım bir ay sonunda ortalamam tam 9 litreydi.Otomatiği de sanırım 1 litre fazladan yakar onunda 10 litre civarı gibi bir tüketimi vardır.Sürekli gezen biriyseniz lpgsiz binilmez, onuda göz önünde bulundurun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01E3D7E9B -- 28 Mart 2022; 21:34:53 >




  • BabyLatte kullanıcısına yanıt

    Aynen 2019 yılı ekim kasım gibiydi yan sanayi stop lambasının sıfırını 200 liraya almıştım sanki şahin doğan parçası alıyor gibi hissettim bir an :D Farda 300 liraydı.Şuan ne kadardır bilmiyorum ama yine çoğu arabadan parçalarının ucuz olduğuna eminim.Bir ara model yükseltmek için clio felan mı alsam diye o araçlara yöneldim zaten ufak tefek bir araba parçası felan ucuzdur herhalde dedim, renault sonuçta mercedes değilya...Açtım abi interneti yazdım bir farı ne kadar diye, bir baktım ki iki üç kat fark var hemen kapattım o defteri açmadım bir daha.

  • Çok teşekkürler ben aradığım aracı buldum 😊

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet öyle chevroletin parçaları ucuz ben arka tamponu 120 TL ye almıştım corona öncesi tabi 😁 şimdi herşey zamlı ama yine de ucuz yedek parçaları kardeşimde Chevrolet Aveo otomatik var çok memnun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok güzel yazmışsınız. Ben de 130'a kadar özellikle Chevy bakıyorum. 2021 Haziran ayında 2011 Aveo Hb aldık abimle ortak benzinli, şu ana kadar gayet memnunuz. O yüzden yine Chevy bakıyoruz, ama maalesef 2008-2011 kasa Aveo'lar bile olmuş 120-130 bin.

    Şu an 2 araç var kafamda, Aveo ve Lacetti Hb. Tabii 130'a kadar bulursam bir de Cruze Hb. Nedense Cruze Hb kasalara bayılıyorum. Genel olarak en fazla 170 bin km bandına kadar bakıyorum. Cruze'larda 130 bine bu kilometrede yok maalesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Köl Tigin -- 5 Nisan 2022; 22:37:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.