Şimdi Ara

Driver Yükleyince Görüntü Gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, 2 hafta önce forumdan bir arkadaştan Hd7870 ekran kartı aldım. Kartta bir sorun olmadığını söyledi. Arkadaşın adını vermeyeceğim. Çünkü belki kartta bir sorun yoktur bilemiyorum. Farklı bir bilgisayarda deneme imkanım olmadı çünkü. Ekran kartını aldığımda kurulu sisteme taktım ve güzel çalıştı. Driver yüklemesi yaptım hiç bir sorun çıkarmadı. Fakat sistemimdeki sorunlar nedeniyle bilgisayarı formatlamak zorunda kaldım. Daha sonra temiz sistem kurulumu yaptım. Ekran kartı driverlerini kurdum. Çoğunlukla vakit geçirmek için oynadığım world of tanks oyununa girdim. Oyun açılırken alt+tab yaparak masa üstüne döndüm. Tekrardan oyuna döndüğümde ekran rengarenk oldu ve görüntü gitti. Bilgisayar kendini resetlemeye başladı. Ardından ekran kartının driverlerini sildim ve tekrar yüklemeye çalıştığımda bilgisayar önce görüntü gidiyor ve daha sonra bilgisayar sürekli kendini yeniden başlatıyor. Güvenli modda başlatıp driverleri silince görüntü geliyor. Hiç bir şekilde driver yüklemesi yapamıyorum. Driveri yüklediğimde ana kart üzerinde CPU Led kırmızı yanıyor ve bilgisayar sürekli kendisini resetliyor. Sizce sorun ne olabilir? Farklı bir ekran kartı ile deneme yaptım şu anda bir sorun yok. Sorun ekran kartında mı yoksa işlemci ile ekran kartı arasında bir uyuşmazlık mı var çözemedim.




  • Merhaba;



    Kurulu sistemde bir süre çalıştığına göre büyük ihtimal ile yazılımsal bir sorun gibi görünüyor!



    Öncelikle Bios' un güncel olduğundan emin olun.


    İşletim sisteminizi yeni kurduğunuzu söylüyorsunuz; ekran kartı sürücüsünü yüklemeden önce işletim sisteminin tüm güncellemelerini yapın. (Windows işletim sistemi kullanıyorsanız uygun sürücüyüde kendi yükleyecektir)


    Ekran kartınızın uygun sürücüsünü kurduğunuzdan emin olun. https://www.amd.com/en/support/previous-drivers/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-7000-series/amd-radeon-hd-7870-ghz-edition


    Yada ekran kartının sürücü yükleme aracını kullanın. https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-131





    Kolay gelsin.

  • ekran kartının driver ını yüklemen önce chip set driverini yüklersen sorun çözülür diye tahmin ediyorum

  • Ekran kartı çip bence arızalanmış

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.