Şimdi Ara

Mültecilerle İlgili İmza Kampanyası Düzenleyemez miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şu sıralar biliyorsunuz, bazı partiler kesinlikle göndereceğiz diyor, cumhurbaşkanı çıkıyor göndermeyeceğiz diyor. Hatay belediye başkanı 10-12 yıl sonra Hatay'da suriyeli başkan olacak derken, Fahrettin Koca da bunu destekler gibi 754 bin Suriyeli çocuğun doğduğunu belirtiyor.


    Bu gidişle çoluk çocuğumuzu sokağa salamaz olacağız. Turist gelmez olacak ülkemize. Koreli çocuk çıktı kendisini sıkıştıran Suriyelileri çekerek Türkiye'ye gelmeyin diye paylaştı.


    Change.org üzerinden bir imza kampanyası başlatsak, var gücümüzle uğraşsak 1 milyon veya 2 milyon gibi yüksek imza sayısına ulaşsak bir şekilde sesimizi duyuramaz mıyız?




  • İmza kampanyasını daha doğrusu halkı takan yok. Anca anarşi çıkacak ki o zaman o koltuklarında rahatça oturamayacaklar canlarının istediklerini yapamayacaklarını anlayacaklar.

  • Ne yapılabilir anarşi derken?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun cevabı direk TCK göre suçtur içeri attırır adamı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mülteci konusunda korkudan referandum dahi düzenleyemediler, yapsaydılar biliyorlar ki %80 oranı ile kaybedecekler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 18 Mart 2022; 13:37:45 >
  • Toplanan imzayı kim ciddiye alacak? Erdoğan mültecileri göndermeyeceğini açık açık söyledi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasıtlı yapılıyor, aynı tarımda olduğu gibi. Tarım bitsin, demografik yapı bozulsun, herkes para peşine koşsun falan derken bu noktaya geldik. Dahası da gelecek.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 12 yıldır Türkiye de yaşıyor, hastaneye gitmiş ve bu insanımsıdan para istediler diye hastaneyi haberlere çıkarmış.. Neymiş efendim "ben mülteciyim param yok", 12 yıldır ülkede yaşıyor ve çocuğunun tahlili için hastaneye gitmiş de başına gelmiş bu mevzu.. yani 12 yıldır ülkeye kapak atmış düzeni kurmuş birde 2. çocuğu gelecek dünyaya ve diyor ki "ben mülteciyim"... neyse işte "en azından 50 lira muayene ücretini verin kaydınızı yapalım" demiş hastanedekiler ve onu ödemiş suriyeli insanımsı kişi...


    Ben bu ülkenin vatandaşı olarak dışardan gelen bu dış kapının dış mandalı olan suriyeliler kadar sosyal hakka sahip olamıyorsam fazla konuşmaya gerek yok, bu ülkede anarşinin kralı yakındır, aklına gelebilecek herşey yaşanır bu gidişle. Bu bir gerçek, aklına gelebilecek her şey yaşanır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D65A48858 -- 18 Mart 2022; 15:14:46 >
  • Adamlar hukuku, adaleti filan takmıyor, kendi oy veren vatandaşın sorunlarını takmıyor, senin Change.org'daki hiçbir yaptırımı olmayan sanal imzalarını mı takacaklar? Siz uygar, demokratik, hukuk devletinde yaşadığınızı mı sanıyorsunuz cidden? Bu ne iyimserlik! Change.org'da değil bu iş sandıkta çözülür, gereken ders böyle verilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O dediğin demokratik ülkelerde olur halkın fikrini sorma. Alırken sordular mi ki gönderirken ( gondermezken) sorsunlar.

    Avrupa'dan para geliyor Suriyeli ve hükümet bolusuyor halkada pisliklerini çekmek kalıyor birde üstüne üstlük hükümeti savunuyor. O yüzden türk olmama rağmen benim türk halkına saygım yoktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Her sorun sandıkla çözülür de ben bu sorunun çözümsüz olduğuna inanıyorum. Turkogluna atılmış Türk tarihindeki en büyük kaziktir bu mülteci olayı.

    Kısmen göz boyamak için bir kaç şey yapılır ama köklü bir çözümün olacağını sanmıyorum. Çok umutsuzum bu konuda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasatka kullanıcısına yanıt

    Sonuç olarak bu işin çözümü Change.org değil hele hele bu hükümetteyke hiç değil. Bunu demeye çalıştım.

  • Ankara da olaylar çiktığın da 3 gün boyunca polis yığdılar sokaklara suriyelilere birsey yapmasınlar diye gizlice otobuslere bindirip boluya götürdüler suriyelileri şimdi malum parti var koruyor secim sonun da kimse bunlari korumaz bunlar da geldikleri gibi giderler gitmezler ise en küçük olay da kaos çıkar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasatka kullanıcısına yanıt

    TÜRKİYENİN EN BÜYÜK SORUNU!

    Birkaç gün önce Fatih Altaylı "Muhteşem vurdumduymazlık" başılığyla bir yazı yazdı.

    Toplum olarak (ki gözümde ülkenin en büyük sorunu) bu konuya cidden vurdumduymaz olduk. Hatay valisinin açıklamaları, durumun ne kadar ciddi boyutlara ulaştığını gösteriyor.

    Çevremde de böyle var siz gibi "umutsuzum" modunda insanlar.

    Konu sadece Özdağ özelinde değil, duyarlı basın tarafından medyada daha çok yer almalı. En önemli kısım burası. Öyle change le falan zor işler.

    Burası Türkiye Cumhuriyeti!

    Zamanı gelir, sandıkta cevabı verilir, şartlar oluşur, kanunlar çerçevesinde gereken yapılır.

    ASLA UMUTSUZ OLMAYIN.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugarb kullanıcısına yanıt

    Hükümet olmaya yakın hiç bir partye ve lidere güvenmiyorum hocam . Aslında hiç bir politikacı ya güvenmiyorum. Bu gün göndereceğiz derler yarın plan değişir onlarda her zaman yaptıkları oy peşine düşüp Suriyelileri yarı açık yada örtülü desteklemeye devam ederler. Bir insanın politikacı olması onun yalancı olduğunun en büyük ve tek başına yeterli bir delilidir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duzenlesen ne olacak ki bu millet referandumlarda hakkını kaybetti

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.