Şimdi Ara

Altyapı Bulunmayan Ev İçin Taşınabilir İnternet Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 2 yıl önce taşınmıştık, taşındığımız günden bu yana Turkcell Superbox kullanıyoruz. Şu an bitmek üzere taahhüt süresi ve halen altyapı yok düzenli olarak bütün apartman olarak imza toplayıp başvurduğumuz halde. Yeni internete ihtiyacım var, Superbox'da yine kalabilirim de, ama önerilere göre bakmak istiyorum.


    Ortalama bütçem 150-250 lira civarında, ve aradığım özellikleri sayacağım izninizle, çok oyun oynayan biriyim sürekli oyunlar indiriyorum satın alıyorum, ve Superbox maalesef 10 Mbps kullanıyoruz, bu da yetmiyor. Örnek olarak söylemek gerekirse, RDR 2 yüklemek istediğim zaman 118 GB oyun, 10 Mbps ile 30 32 saat sürüyor. 90-95 GB oyunlar 24-25 saat sürüyor. Gerçekten çok sıkıcı durum. Çevrimiçi oyunlarda aldığım ortalama ping değerleri ise 50-80 ping arasında. Bu ping değerleri benim için ideal çok düşük olmasına gerek yok bu şekilde oynamaya alışığım, sadece indirme hızı en azından 20 veya üzeri Mbps sahip bir taşınabilir internet varsa çok ama çok sevinirim.


    Vodafone Redbox nasıldır? Sınırsız paketi 150 lira civarı bir şeymiş galiba, bunun yanı sıra Lodosnet diye bir internet var, çevremde birkaç kişi kullanıyor ve tavsiye ediyorlar. Sınırsız paketi 20 Mbps 200 liraymış sanırım, bizde Superbox'a 210 lira ödüyoruz aylık ve 10 Mbps, bu durumda Lodosnet çok daha avantajlı oluyor aynı fiyata 2 katı indirme hızı. Ama öte yandan her şey indirme hızı ile kalmıyor, çünkü çevrim içi oynadığım oyunlarda 75 80'den fazla ping alırsam sorun olabilir, oyun deneyimi kötü etkileniyor 75 80 ping üzerinde.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.