Şimdi Ara

Güvenlik Kamerasında Batarya ikonu neden çıkar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam, arkadaşlar binaya güvenlik kamerası sistemi taktık. 5 kameralı. 8 kanallı ahd sistem. Gece görüşüne geçtiği zaman bazı kameralarda batarya simgesi çıkıyor, bunun nedeni nedir ?

    Bir de yatay çizgiler oluşuyor bazen. Bu neden olabilir ? Şimdiden teşekkürler. Güvenlik Kamerasında Batarya ikonu neden çıkar? Güvenlik Kamerasında Batarya ikonu neden çıkar? Güvenlik Kamerasında Batarya ikonu neden çıkar?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Batarya işareti için bir şey diyemeyeceğim. Ama yatay çizgiler parazittir. Yüksek akım geçen hattın yakınına kablolama yapmaktan yada bnc soketlerden veya topraklama sisteminden olma ihtimali vardır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güncel

  • Dahua kayıt cihazların voltaj akımı düşük ya da fazla geldiğinde batarya ikonu çıkar. Adaptörünüz 12V mu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makrotek kullanıcısına yanıt

    Evet

  • Bende de aynı 2 kamerada çıkıyor sorun oluyor mu ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tezekos kullanıcısına yanıt

    şu an markasını hatırlayamadığım, gece görüş özellikli ve 360 derece dönebilen, zoom özellikli bir kamerada da bu batarya sembolünü sadece geceleri görmüş biri olarak, tecrübemi paylaşayım. kameranın beslendiği elektrik hattında gece aydınlatma lambası da var ise eğer (ledli, projektör tipi, halojen lamba vs. yüksek aydınlatma özelliği), bu kamera için geceleri sorun demektir ve batarya sembolünü görmenize sebep olur. kamerayı besleyen elektrik hattında voltaj sorunu olmuyor. gürültü, parazitlenme meydana geliyor ve kamerayı besleyen adaptörü etkiliyor ve hatta bozabiliyor da. çözüm üretmek size kalıyor.. Güvenlik Kamerasında Batarya ikonu neden çıkar? 

  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt

    Adaptöre kameralardan başka bir şey bağlı değil hocam. Sadece 8 adet kamera var. 1 tane kamerada batarya ikonu çıkma sorunu devam ediyor aylardır geceleri.

  • tezekos kullanıcısına yanıt

    * ir ışıkları çalışmaya başlayınca güç yetersiz kalıyor olabilir.

    * üreticinin haricinde farklı bir adaptör kullanınca, bu sorun yaşanabilir.

    * güç adaptörü arızalı olabilir.

    * güç kaynağı ile kamera arası kabaca 50 metre ve üzerinde ise, bu sorun yaşanabilir.

    * kayıt cihazının kameraya olan uzaklığı da aynı sorunu yaratabilir.




    benim tespitim dediğim gibi aydınlatmalardan kaynaklanıyordu. çünkü gündüz hiç bir sorun yaşanmıyordu. gece ise bazı zamanlarda kamerayı hareket bile ettiremiyordum. nerde kaldıysa sadece oraya bakıyordu. aydınlatma kaynaklı olmasaydı sanırım yukarıdaki 5 maddeden, ikinci sıraya kayıt cihazı ile kamera arasındaki mesafeyi ve görüntü kablosu ile güç kablosunun birbiriyle olan ilişkisini incelerdim.

  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt

    Kamera dile cihaz arası 10 metre civarında. Adaptörü büyüttüm denedim yine aynı oldu. Örn. 8 kamera gece modundayken pil sembolü çıkıyor kameralardan birini gündüz moduna geçirince pil sembolü yok oluyor. Çözemedik bu sorunu hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tezekos kullanıcısına yanıt

    iki mesaj attım gitmedi. üçüncüsünde gitti. dördüncüde de mesajımı editliyorum. bir sorun oldu ama nedir.. Güvenlik Kamerasında Batarya ikonu neden çıkar? 




    pil sembolü çıkan kameranın yerini değiştirince, pil sembolü de kamera ile birlikte mi gidecek yoksa aynı konumda mı kalacak? bunu tespit edersen eğer, sorununun cevabını bulmamıza yardımcı olacaktır. Güvenlik Kamerasında Batarya ikonu neden çıkar? 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 24 Mayıs 2023; 9:51:47 >
  • Birincisi 12 amperlik adaptorr yetersiz gelir kameralwr 5 mp ise cizgiler ise parazit yapar sebebi kablo cok uzundur yada baglantilari kabloyu jesip yeniden yapin dahau kamerlar cok kaliteli gece giruslu sesli ise ampere yuksek ceker 12 Mper yerine 15 yada 20 amper kullanin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil ikonu adaptornuz yetersiz geliyor adaptoru degostirin 15 amper kullanin duzlecek kamera sayisi cogaldikca guc yetrsiz kaliyor 8 adet 20 amper kullnin her kamera 2 amper ceker yuksek kaliteli kameralr 2 amper cekr bazilari ise 1.5


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç kaynağındaki ışığın hemen yanında amperi yükselten renkli plastik vida başlı bir kontrol ayar yeri var onu çevirip amperi yükseltince sorununuz çözülecektir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.