Şimdi Ara

Rtx 3050 sistem alayım mı bekleyeyim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Sistemimin resmini atıyorum böyle hurda sisteme böyle paylaşım olur Rtx 3050 sistem alayım mı bekleyeyim mi? Rtx 3050 sistem alayım mı bekleyeyim mi? 


    Rtx 3050 sistem alayım mı bekleyeyim mi?

    Oynadığım oyunlar Overwatch ve Wow. Artık bunları min ayarlarda bile oynayamamaya başladım. Tabi sistemi değiştirirsem Rdr2 ve Gta 5 tarzı oyunlara da giriş yapacağım.


    Tam kasa değistirmeye karar vermişken Rtx 3050'yi duydum ve baya hoşuma gitti. Bütçem 11-13k arası. Game garaj'ın 12k'ya sistemi var şu an. Bunu almalı mıyım yoksa diğer firmaların da hazır sistemlerini beklemeli miyim?


    O sistemde ssd'yi Samsung Evo 970 olarak değiştirecektim sadece. Anakartı yada ram'leri değiştirmeye gerek var mı?Ayrıca yapılan testlerde işlemcinin çok ısındığını görüyorum. Gamegaraj'da işlemci soğutma seçeneği göremedim. Onu ayrıca alıp başkasına da taktırabilirim. Bu kasayı f/p olarak görüyorum hele benim için taş devrinden uzay çağına geçmek gibi olacak.


    Bi el atın bu abinize adam gibi bir şey alalım. Rtx 3050 sistem alayım mı bekleyeyim mi? 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Rtx 3050 sistem alayım mı bekleyeyim mi?

    Arkadaşlar şöyle bir teklif aldım bir firmadan, ne diyorsunuz? Değişiklik yapılabilir, fiyatta biraz indirim olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamegaraj da anakart ve SSD yi değiştirip bu fiyattan daha uyguna alabilirsiniz.16k RTX3050 için pahalı bir sistem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • we[AGRA] kullanıcısına yanıt

    Kasa ve güc kaynagini degistirmen gerekiyor. Gamebooster kim ki güc kaynagi ne olsun, bir de üstüne sistemi emanet edelim. Fiyat olarak gaming.gen.tr den de karsilastirabilirsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartının Asus olması fiyatı yükseltiyor aslında. Kasa ve psu benim de hoşuma gitmedi. Biraz daha araştırayım, bugünlerde alabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem bileşenleri güzel fakat kasa ve güç kaynağı pek yakışmaz o sisteme . Kasa göz zevkinize göre biraz daha tanınan duyulmuş marka seçilebilir imkan varsa. Fakat power çok sırıtıyor o sistem için .Mümkünse ikisi daha iyi marka ile değişmeli. Power watt olarak iyi bir markanın iyi bir 550 si de yeter çok yukarlara çıkıp bütçeyi sarsmaya gerek yok. İşlemci 11400 olsa da stok soğutucu ile gelecekse ısınan bir işlemcidir. Sıvı soğutmaya çok ihtiyaç duymaz , kule tipi 12 cmlik le iyi iş görüyor. Almayı düşündüğünüz sitede veya farklı sitelerde de farklı kombinasyonlarla da fiyat araştırması ve sistem yükseltmesi seçeneklerine bir göz atın . Sisteme çok para vermeye çalışıp da kasa ve güç kaynağında ucuza kaçmayın, çünkü sonra bir daha onları değiştirip daha fazla para harcamak zorunda kalırsınız. Kendinizde demişsiniz zaten kasa ve güç kaynağı benimde hoşuma gitmedi diye. İyi günler kolay gelsin.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.