Şimdi Ara

Hasar Tazminatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar dostlar;
    Ağustos ayında arkadan ufak bir dokunma sebebiyle tamponumuz boyandı. Karşı taraf %100 kusurlu olduğunu kabul ettiği için tamamen onun sigortasından karşılandı. O günden beridir ekspertiz uzmanları tarafından aranıp "hasar tazminatınız için her evrak tam. Parayı almak için kimliğinizle en yakın notere gidip bizi bu numaradan arayabilirsiniz" diyorlar.

    Şimdi, buradan bana ciddi kötü kokular geliyor. Ama cidden "acaba var mı böyle bir şey" diye de sormadan edemiyorum. Boyanan parça (plastik) değer kaybına girmediği o zaten olmuyor ama bu hasar tazminatı ne iştir anlayamadım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • KVKK çok ciddi suistimal ediliyor, kaza yapanların numaralarını bu firmalara kim satıyorsa büyük ceza verilmeli...

  • artık tampon boyasına da tazminat veriliyor dediler bana da. başvuruyu şahsen yapmayı düşünüyorum dedim. artık arayanlara da o konuyla ilgili konuşmak istemediğimi belirtip kapatıyorum.

  • caspento kullanıcısına yanıt
    3. Taraflarla kesinlikle paylaşılmayacaktır denmiyor mu? Bu ne saçma bir uygulama

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    İyi de hocam böyle bir durum olsa mutlaka sigortam başta bilgi verirdi. Hem sigortacım hem hasarı yaptırdığım yer tanıdık, aile dostu. Mutlaka bilgi geçerlerdi böyle bir durumda.

    Bana daha çok dolandırma tekniği gibi geldi. Neticede dava açmak için vekalet isteyecekler. Noterden vekaleti verince de ne ev kalacak ne araba.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kuş Kafası kullanıcısına yanıt

    bana da araç servisindeki sigorta yetkilisi plastik aksama vermiyorlar dedi ama sonuçta aracın değeri düşüyor dedim doğrudur dedi. forumda da tampondan dolayı değer kaybı alanlar olmuş zaten rastladım. arayan sigortacılardan biri baya konuştu, 2020 yılında değişti artık veriliyor ama yok diyenler eski yasaya göre konuşuyor dedi.


    vekalet konusu da zaten sorun olmaz çünkü kısıtlı oluyor, şu meseleyle ilgili işlem yapabilir şeklinde. değer kaybı durumundan dolayı ücreti de tahsil edebilir şeklinde istiyorlar ama birkaç yıl önce forumda biri o kısmı çıkarttım demişti, benim adıma şu davayla ilgili dosya takibi vs yapabilir şeklinde vekalet vermiş, para benim hesabıma yatacak demiş!.. öyle evini arabanı sattıracak bir vekalet istememeleri lazım.


    vekalet avıkat olmadan kendiniz de başvurup isteyebiliyormuşsunuz. karşı tarafın sigorta şirketine dilekçe yazmanız gerekiyormuş. örnek dilekçe vardır nette.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 7 Şubat 2022; 15:17:37 >




  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Amaaan hocam 4k için çekilecek zahmet değil. Olayın üzerinden ne kadar zaman geçmiş, adamla belli ölçüde samimiyetimiz bile olmuş. Hiç uğraşamam daha. Allah başka kaza bela vermesin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilgili arkadaslara bisey sormak istiyorum.kayinpederimin araci malum istanbulum 15 gun onceki asiri kar yagisi olan gununde saatlerce yolda kalinca motordan bir ara dumanlar yukseliyor ve kasko aranip arac servise cekiliyor.servis motorda hasar belirliyor ve 45bin tl ucret talep ediyor.bu hasari kaskonun karsilamasi gerekmezmi?kasko karsilamiyor demisler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omfarcan kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar kasko motor arızasını karşılamaz. Karşılaması için en azından tek taraflı kaza olması lazım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sadece tampon hasarlarından kesinlikle Değer Kaybı alınamıyor. 10 farklı dosyada denedim olmuyor. Tamponla birlikte aracın ön panelinde de onarım vs. varsa anca alınıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kuş Kafası kullanıcısına yanıt

    hocam bize yakışmaz öyle şeyler . millet iyice bi garip oldu. kaza işte adı üstünde sadakan olsun. herkesin başına gelebilir öyle olaylar .

  • cornfield C kullanıcısına yanıt
    Millet iyice leş yiyiciye döndü. Herkes sokakta şam şeytanı gibi dolaniyor nerden ne kopaririz derdindeler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt

    4 ay önce arkadan araç vurdu seyir halindeyken bende öndeki araca vurdum arkamdaki mercedes iş adamı araçtan çıktı dedi sen vurdun ben sana vurdum felan üzerime yürüdü araç


    kamera kaydım var tabi o vuruyor bana bende öndekine. %100 suçlu o çıktı benim ve önümdeki aracın tamirini ondan karşılandı beni firmalar arıyor değer kaybı için.


    Para derdinde değilim bu adamın o gün yaptıkları çok canımı sıkmıştı. Değer kaybı içinde uğraşmadım. Öyle şeyleri sevmem başımın gözümün sadakası olsun. Tahminen aracıma 2 bin tl


    hasar kaydı işlendi yada bedelsiz gözüküyor olabilir bilmiyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.