Şimdi Ara

ROGUE COMPANY / XBOX OYUNCULARI GRUBU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde bilindik klişe oyunlardan sıkıldığım için, multiplayer yeni bir oyun arayışına girmiştim. Marketplace’den ücretsiz bir şekilde, Rogue Company ‘i indirip denemek istedim. Açıkçası çok beğendim. Sanki oynanış olarak Overwatch’ı andırıyor. Yapımcı, bilindik “Smite” oyununun yapımcısı Hi-Rez Studios. Oyun 3.şahıs(TPS) görünümlü. X|S güncellemeli, grafikler güzel görünüyor. 1 haftadır oynuyorum, sardı. :)



    Oyun Free-to-play olsa da bence pay-to-win değil. Oyun modları 6v6 tdm, search&destroy, ffa ve ranked maç modları var. Crossplay var. Oyun ararken en fazla 30 saniye bekliyorum.

    24 tane hero var. Bir kısmı ücretsiz, bir kısmı ücretli ama, bu ücretli olan herolar maçlardan ve challengelardan gelen para birimiyle açılıyor. Her bir heronun ayrı ayrı skilleri var. Silah çeşitliliği fazla ama, sniper haricindeki silahlarda red dot sight acog scope gibi zoom eklentileri devre dışı bırakılmış. Sadece görüntü olarak yakınlaşılıyor. :)

    Oyuna ilk başladığınız zaman, bazı silahları kullanamadığınızı, bu silah durumunun hero seçimine bağlı olduğunu anlayacaksınız. Heroyu açıp, ona özgü silahı 5.seviye yaparsanız, o silah bütün herolar için açılıyor.

    ROGUE COMPANY / XBOX OYUNCULARI GRUBU

    Denemek isteyenler için açtım bu konuyu. Forumda arama yaptığım zaman, çıkmadı. Şayet daha önce oyun konusu açılmışsa, konuyu silebilirsiniz. :)

    Beraber oynamak isteyenler için Gamertag : xX Medj4i Xx

    Sorularınız varsa seve seve yardımcı olurum. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 1 Şubat 2022; 23:3:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.