Şimdi Ara

70-100bin civarı otomobil önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu fiyatlara akülü araba alsam daha mantıklı biliyorum ama gerçekten otomobil ihtiyacım var. Çok büyük beklentilerim yok alacağım arabadan ama tercihen bana ekstra masraf çıkarmayacak sanayiye çok sokmayacak klima airbag gibi temel donanımlara sahip bir araç bulmak istiyorum. Kasa olarak da herhangi bir tercihim yok 3-5 kapı hiç fark etmez sadece şöyle bir durum var: 2-2.5 yıl sonra yurt dışına çıkma planım var ve o zaman bu aracı hızlıca elimden çıkarmam gerekecek, galerilere satmak dahi olsa zarar edecek dahi olsam elimden hızlı çıkması lazım. Yeni mezun oldum 23 yaşındayım 1 ay sonra yüksek lisansa başlayacağım arabayı ev-iş-okul arasında günde ortalama 35-50km civarında kullanacağım ve arabayı almak için kredi çekeceğim. Yaklaşık 1-1.5 aydır araba bakıyorum sarı siteden tamamen rastgele, şu an aklıma yatan en uygun araba 3 kapı fiestalar. Araç önerisi dışında akıl önerilerine de açığım yardımcı olun lütfen.


    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-2006-model-orj.230.000-kmde-klimali-full-tertemiz-989108548/detay








  • Normalde kendi arabami onermem ama temiz olmak sartiyla 206 dizel bakabilirsin hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aurorax kullanıcısına yanıt

    Hocam ses yalıtımı ve kronik elektronik sorunları hakkında yorumlar görüyorum, ne kadar doğrudur ne kadar sorun yaşarım

  • Aynı şekilde bende araç arayışındayım tercihin arasında Getz yoksa listeye almanı öneririm. Ben Getz ve Avea arasında gidip geliyorum birde parayı denkleştirme çabası yoksa daha da mı borca girsem diye düşünüyorum.


    Konu takip.

  • Getzlerin piyasasi çok acayiplesti, sacma sapan fiyat çekiyorlar, özellikle galericiler sırf millet f/p arabası olarak seçiyor diye toplamışlar hepsini.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emirsavas kullanıcısına yanıt

    Getz dizel sahiplerine ciddi anlamda özgüven yüklemesi yapılmış   bir kaç sene önce 30 bine aldığı 200.000 km üstü aracına şu an 140 isteyen iş arkadaşım var  

  • Clio yada symbol bakılabilir bence hem kolay satılır hem de arıza yada kaza durumunda parçası ucuz olur

  • Clio veya albea tarzı bir şey al. Pek arıza çıkartmazlar çıkartsana parçası ucuz ustası bol. Elden rahat çıkarırsın. Macera aramaya gerek yok. Bende 2 ay önce 2006 clio 1.4 aldım. Dümdüz araba. Ayağımı yerden kesiyor. Yetiyor bana.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.