Şimdi Ara

Büyü( hala yapan kalmış mıdır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • VAr mı yok mu tartışmalarına girmeyeceğim. bütün kadim inançlarda varsa anlamlıdır ki günümüze kadar gelmiştir diye bakıyorum. Ama teknoloji çağında, büyük veri çağında sizce hala büyü tarzı şeylerden medet uman ve kendini ateşe atanlar kalmış mıdır. yoksa böyle manipülatif niyeti olan herkes artık teknolojiye mi yönelir. Bana göre geleneksel büyünün hala farklı etkileri var. Kiracı olarak kaldığım evde birkaç kez at nalı şeklinde bir obje dikkatimi çekmişti, görünür olmayan bir yerde konumlanıyordu ve tesadüfen görmüştüm. en son dayanamadım ,aklıma esti ve ne olur ne olmaz diye evin dışına çıkardım.


    siz bu konularda nasıl düşünüyorsunuz. Ben fenerbahçenin durumunu da büyüye bağlıyordum bir dönem. Hatırlarsınız Aziz kaleyi okuttu vb haberleri vardı. Ali koç dönemindeki bu basiretsizliği de başka türlü açıklayamıyorum




  • Korona ile birlikte futbola ilgi iyice düştü. Ama yine de futbol yaygın bir spor dalı olduğu için, büyü yaptırmış olanlar olabilir.

  • hala vardır,bu koca karılar hacı hoca tayfası ugrasıyodur buyuyle mutlaka.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediklerinize ek olarak

    Türkiyede ve dünyada

    kendilerini spritüel satanist olarak tanımlayan acıdıgım bir kitle var.

    Bunlar güya demonlarla memonlarla ugrasıyorlar. Büyü maji müjü yapıyorlar.  

    Hitler ölmemişmiş, tanrı olmuşmuş. Dünyanın içi boşmuş magma yokmuş, orada sarışın mavi gözlü tanrılar varmışmışmış. 

    Ölüm büyüsü bile yapabiliyorlarmışmışmış. Bu tiplerle alay etmek isteyenler, google a spritüel satanizm discord serverları yazıp aratabilir.

  • Var hâlâ büyü yapanlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyu yapanlar vardir ama dogaustu gucler diye bir sey yok, allah yok, melekler yok, cinler yok. Kendi psikolojilerini besliyorlar sadece.

  • VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt

    Hocam, bir yaşantınız oldu mu buna dair. Bizi bilgilendirebilir misiniz? Yaşadınız gördüğünüz duydugunuz birşey oldu mu_?

  • Var paranormal olaylar. Metafizik âleminin kapısını zorlamayın, zorlarsanız mutlaka açarsınız.Ancak çıkmak için bir çıkış kapısı aramayın,zira yoktur. Cinlerin başka varlıklar olarak görünmesi, özellikle geceleri yatsı namazlarında gelmeleri bazen yılan olarak görünüp bazen başka canlılar şeklinde bulunması. Bir takım doğru veya yanlış bilgiler vermesi. Bazılarını bizzat yaşamadığım fakat bir yakınımın uzun süre bunlarla uğraştığı oldu,birlikte tecrübe edindik. Zaten sonra da bıraktık topyekûn bu işleri. Iyi birşey de değil, konuşması bile sıkıcı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu büyü ile ilgili korkunç olayları olan ustalar yaşadıklarını anlatsa da biz de okusak hoşuma gidiyor doğrusu.

  • VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt

    Yav he he


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.