Şimdi Ara

Başvuru aşamasında iptalde cayma bedeli çıkar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, yakın zamanda TT aboneliğim bitti ve apartmanda son 4-5 yıldır olan SOL fiber'e şans vermek istedik. Kapıya gelen saha görevlilerinden biri evdekilere kartını bırakmış, normalde bu tarz abonelikleri internetten hallederim ama görevli eleman prim kazansın diye saha görevlisini aradım.


    20 Mbps - 105 TL (24 ay taahhüt) yanına TV+ eklersek 20mbps +TV ile 125 TL oluyor dedi, tamam dedim kapattım telefonu. Kendi sitesinde bu paket ilk 12 ay 105 sonraki 12 ay 125 TL yazıyor dedim, "yok abi biz bayi olarak onu 105'e ayarlıyoruz 24 ay boyunca 105 TL ödüyorsun" dedi peki diyip kapattım telefonu.


    Yaklaşık iki üç gündür, günde birkaç kez üst üste aradı, abi naptın ne ettin falan hadi tamam geçelim dedim. Başvuruyu aldı ardından akşam başvuru mesajı geldi, mesajda "15mb hızında fiber internet başvurunuz alınmıştır" yazıyordu.


    Mesajı elemana gönderdim ardından kendisini aradım, kem küm etti, "yaa abi TV'siz 20Mb, TV+ ile 15Mb veriyor galiba" falan diyor ama galibası falan yok, cin gibi biliyor. Sadece anlamak istemiyor. Her neyse, dedim sen şimdiden böyleysen işimiz var ya çöz durumu ya da iptal et, bana geri dön. Dünden sonra bugün aramadı ama bugün pazar olmasına rağmen, 15mb paket için başvuruyu iptal edip 25mb'lik pakete başvuru yapmış mesajlar geldi, normalde bunun fiyatı ilk 12 ay 150 TL sonraki 12 ay 170 TL yani eleman beni dolandıracak kısaca. Normalde yarın gelip kurulum ve imza alacaklardı sözleşme için.


    Aradım Turkcell'i bu başvuruda bulunulan paket ne kadar dedim ilk 12 ay 150 ve sonraki 12 ay 170 tl dedi, iptal edin dedim durumu anlattım. Tamam dedi destek açtı iptal için telefonu kapattıktan sonra aklıma geldi, e-devletten iptal etsem ne olur acaba dedim. Geri aradım superonline'ı başka MH çıktı ona sordum "daha kurulum ve imza atılmadığı için iptal edebilirsiniz, cayma bedeli çıkmaz" dedi.


    Başvuru aşamasında olan bu abonelik işlemini e-devletten iptal etsem bu durumda cayma bedeli, ceza çıkar mı? Bilen arkadaşlar yorum yapabilirse çok sevinirim.


    Teşekkürler.








  • Benimde ttnet başvuru aşamasındaydı. Aradım iptal ettler. Herhangi ücret çıkmadı şimdilik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam bilgi için.

  • İmza atmadan bir şey olmaz. İmza atsan da kurulum dahi yapılsa 15 gün cayma hakkın var. Sana verilen tüm ekipmanları iade ettiğin sürece cayma hakkını da kullanabilirsin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, biraz önce bayi aradı iptal istediğimi söyledim tamam dediler bakalım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sirswager kullanıcısına yanıt
    Sizi kandiramamiş ama bu taktiği herkese uyguluyor gibi görünüyor. İsterseniz bayiyi şikayet edin.
    Muhtemelen 24 ay sabit fiyat olayı da yalan. 12 ay geçtikten sonra zaten kim öle kim kala. Pek umrunda olmayacakti.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Hala diyor ki “biz bayi olarak yapabiliyoruz, sabitliyoruz, hallediyoruz abi” cart curt, yersen. Ucundan yırttım sanırım. Bayi müdürümüz ayarlıyor, indirim alıyor falan diye anlatıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hizmet yoksa para da yok.

    24 ay taahhüt bile olsa KANUNEN cayma bedeli asla alamazlar ama THH ler sağolsun İSS'ler lehine karar veriyor. Kanunda düzenleme şart.

    Kısaca sizden hiçbir şekilde bedel alamazlar hizmet başlamadığı için.


    Kişisel tavsiyem, SOL'dan uzak durun, eski kalitesinden çok uzak ve sansürü bol.

  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Evet, thh’de olan bitenleri görüyorum ve duyuyorum malum kararlar bizim lehimize bile çıkmamaya başladı artık, o yüzden dolayı her adımıma dikkat etmeye çalışıyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.